Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Blizzard has revealed the next three World of Warcraft expansions

GRTV News - Blizzard has revealed the next three World of Warcraft expansions

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on uusi viikko ja viime viikonloppuna on ollut BlizzCon 2023. Nyt tämä on ollut ensimmäinen todellinen kuin paluu BlizzConiin sitten pandemian. Meillä on ollut muutama eri BlizzCon..."

"verkossa, mutta ne ovat tuntuneet hieman latteilta ja vähän...
vähän perus. Mutta tämä, massiivinen henkilökohtainen tapahtuma, kaikki ovat kerääntyneet Kaliforniaan - nähdäkseen, mitä seuraavaksi kuuluisalle videopeliyhtiölle tapahtuu. Ja Blizzardilla oli paljon kerrottavaa. He jakoivat paljon tietoa siitä, miltä Overwatch 2:n tulevaisuus näyttää."

"ja esittelivät uuden sankarin. He paljastivat, että Diablo 4:n ensimmäinen laajennus on tulossa vuoden 2024 lopulla ja sen nimi on Vessel of Hatred. Ja kuten aiomme puhua tänään he paljastivat periaatteessa, mitä seuraavat, en tiedä, ehkä kuusi, seitsemän vuotta World of Warcraftin tulee näyttämään. Joten kyllä, sukelletaan sisään ja katsotaan sitä. Blizzard on paljastanut seuraavat kolme World of Warcraftin laajennusta. Ensimmäinen nimeltään The War Within julkaistaan vuonna 2024."

"Blizzard on paljastanut BlizzCon 2023 -tapahtumassa ei yhtä, ei kahta, vaan kolme laajennusta World of Warcraftille.
Kaikki kolme laajennusta liittyvät toisiinsa ja ne sisältyvät suurempaan tarinaan nimeltä World of Warcraft, World Soul Saga. Ensimmäinen laajennus on nimeltään The War Within ja se on suunniteltu julkaistavaksi suunnittelemattomana ajankohtana vuonna 2024. Kaksi muuta laajennusta, jotka sisältyvät World Soulin Saagaa ovat nimeltään Midnight ja The Last Titan. Esittelytilaisuuden aikana World of Warcraftin luova johtaja Chris Metzen kuvaili laajennusta huipentumaksi ensimmäisten 20 vuoden aikana pelimme tarinankerrontaa. The War Withinin virallisessa kuvauksessa lukee, valmistaudu laskeutumaan pinnan alle Azerothin tutkimaan maanalaisia maailmoja, jotka ovat täynnä piilotettuja ihmeitä, ansaitsemaan uuden maanalaisen liittolaisrodun luottamusta ja kohdata pimeydessä vaaniva muinainen paha. Voit katsoa trailerin The War Withinin alta. Ja kyllä tässä War Withinin trailerissa nähdään niin ihmisiä kuin ihmisiä ovat kutsuneet sitä eräänlaiseksi hehkutetuksi versioksi Anduinista ja kyllä, se näyttää hyvin erilaiselta kuin joka on tullut tutuksi vuosien varrella. Mutta kyllä ensimmäinen The War Within tulee julkaistaan ensi vuonna, joskus, emme tiedä tarkalleen milloin, mutta se tulee ensi vuonna ja sitten sen jälkeen meillä on Midnight ja The Last Titan. Nyt ei ole mitään päivämäärää siitä, milloin kumpikaan näistä kahdesta - ilmestyvät, mutta on sanottava, että yleensä Blizzard ei tee laajennuksia vuosittain..."

"World of Warcraftille. Ne ovat yleensä parin vuoden päässä. Dragonflight tuli ulos pari vuotta sitten, joten jos tarkastelemme tuollaista ajanjaksoa, jos katsomme vähintään kahta vuotta, niin Midnightin ensi-ilta on joskus vuonna 2026 ja The Last Titan vuonna 2028. Ehkä ne valmistuvat nopeammin, ehkä myöhemmin, mutta jos..."

"tavallaan katsoo, että World of Warcraftin saagan kesto vaihtelee viidestä seitsemään vuoteen...
Se on hyvä määrä odottaa, se on yksi asia, joka on sanottava.
Mutta joo kun tiedämme lisää näistä eri laajennuksista niin kerromme varmasti teille lisää ja päivitämme.
Paljon on purettavaa ja Blizzard haluaa puhua näistä laajennuksista lähitulevaisuudessa, joten odotettavissa on paljon lisää tietoa, joka tulee ulos kenties ehkä 2024 kun he tavallaan valmistautuvat tähän suureen julkaisuun. Mutta kyllä, se on kaikki mitä meillä on aikaa."

"tämän päivän GRTV-uutisten jakso, mutta palaamme huomenna viikon seuraavaan jaksoon, joten siihen asti...
toivottavasti nautitte loppu maanantaista ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää