Suomi
Gamereactor
Videos
Super Mario RPG
HQ

Super Mario RPG - Video Review

Super Mario RPG - Video Review

Audio transcriptions

"Koska Nintendon uusintaversiot ja remasterit ovat olleet enimmäkseen huomaamattomia vuonna laajuuden muutosten suhteen, olemme nauttineet tavasta, jolla Super Mario RPG:tä on muokattu...
vaihdosta lähtien, alusta alkaen. Tämä uusintaversio menee pidemmälle kuin Ocarina of Time 3D tai Metroid Prime Remastered, sillä se on enemmänkin sen linjan mukainen, mitä Mercury Steamissä teki Metroid 2:n kanssa, tai lähempänä sitä kohtelua, jonka Link's Awakening sai muutamassa vuotta sitten. Tämä tarkoittaa, että silloiset kauniit esirenderöidyt 2D-spritit, joilla oli 3D-tunnelma on nyt korvattu täysillä polygonipohjaisilla ympäristöillä ja hahmot. Samaan aikaan se, että uusi peli pysyy uskollisena alkuperäiselle alkuperäisen isometriselle perspektiiville ja rajoitetuille vaiheille, mikä antoi kehittäjille enemmän mahdollisuuksia."

"resursseja tehdä molemmista elementeistä uskomattoman teräviä ja yksityiskohtaisia, ainakin kun verrataan Super Mario RPG:tä muihin järjestelmässä oleviin Mario- tai RPG-peleihin, jotka ovat yleensä avoimempia ja siten visuaalisesti rajoitetumpia. Tästä huolimatta, jokainen yksittäinen ystävä, vihollinen, kaupunki tai luolasto on renderöity alkuperäisen jälkeen."

"ja näin ollen 90-luvun ulkoasua on säilytetty, joka mielenkiintoisella tavalla tuntuu - nostalgiselta veteraaneille ja jotenkin tuoreelta uusille tulokkaille, jotka ovat tottuneempia käyttämään näkemään modernia Mario-mallia kaikkialla. Toisin sanoen, meille Super Mario RPG näyttää siltä, että ruudulle ja peliin on tuotu juuri sitä CGI-grafiikkaa, jota me emme ole nähneet."

"joista haaveilimme teini-ikäisinä, ja näimme painettuja mainoksia ja TV-mainoksia tuosta aikakauden. Se on lyhyempi, pulleampi, äänetön Mario, nukke-Prinsessa Rupikonna.
Peach ja useimpien vihollisten klassinen muotoilu sekä kosketusnäyttö neliö lisätty Smithyn aseiden inspiroimalla vihollisarmeijalla, ja lisäyksillä kuten Geno ja Mallow, jotka, vaikka aluksi ovatkin hieman vastenmielisiä, tuntevat olonsa kotoisaksi..."

"jonkin ajan kuluttua. Samoin on peliä ymmärtää kahden haaran juuria Mario RPG:t versovat Square-debakan jälkeen, Intelligent Systemsin Paper Mario ja AlphaDreamin Mario & Luigi. Ei vain näet niiden perus taistelujärjestelmän määriteltynä ajan painikkeilla, jotta se vaikuttaisi paremmin, ja miten se käsittelee esineitä ja voimia, mutta myös komediatyyliä, jota sarja noudattaisi jatkossa eteenpäin. Lähtökohta oli ensisilmäyksellä lapsellinen, ja ruikuttava pilvenmuotoinen Mallow ja toiveiden täyttämisen tarina, mutta se esitteli joitakin hauskoja anime-tyyppistä pilailua ja terävämpiä kommentteja, joita molemmat haarat kehittivät edelleen pitkin linjalla. Uudelleenfilmatisointina kyse on siis lähinnä audiovisuaalisesta puolesta. ."

"edellä mainittu 3D-grafiikka tuottaa joitakin kaikkein omituisimmista ja ainutlaatuisimmista Mario ympäristöt, kuten Haunted Forest ja Very Peculiar Tower, kun taas Yoko Shimomuran tunnistettavat sävelet saavat ansaitsemansa orkesteriversion. Tämä ei estä kappaleiden, kuten päätaistelumusiikin, muuttumista tarttuvasta tarttuvaksi tylsästi toistuvaksi, ja se olisi tarvinnut muutaman uuden kappaleen vaihtelua."

"Kaipasimme myös hieman lisää vaikeustasoa. Se on helposti lähestyttävä roolipeli kaikenikäisille, ehkä yksi parhaista My First RPG:stä iästään huolimatta, mutta ellet vältä paljon kohtaamisia, olet suurimman osan ajasta selvästi ylivoimainen ja voitat lähes jokaisen pomon ensimmäisellä yrityksellä. Muut lisäykset, kuten kyky vaihtaa yhtä kolmesta rivissä olevasta hahmosta taistelun aikana minkä tahansa kahden muun reservin vaihtaminen on todella mukavaa, ei siksi, että se tekisi siitä edes jonkinlaisen helpommaksi, vaan koska se tekee melko yksinkertaisesta taistelusta pykälän strategisemman, kun sinä olet pitää mielessä alkeisheikkoudet ja uuden kolmoisliikkeen."

"Kun kaikki oli sanottu ja tehty, ja 12-15 tunnin peliajan jälkeen, meistä tuntui Super Mario RPG:stä, koska saimme vihdoin pelata alkuperäistä peliä.
seikkailu kokonaisuudessaan ja nauttia yhdestä hienoimmista remakeista, jonka Nintendo on koskaan tehnyt.
julkaistu. Se tuntuu hieman hölmöltä ja tylsältä sekä tarinankerronnan että taistelun osalta..."

"silloin tällöin, mutta ei niinkään, kun sen laittaa kontekstiinsa, ja vaikka siinä on erityistä 90-luvun viehätystä, johon suuri osa yhteisöstä samaistuu.
Se on myös kiltti, ystävällinen roolipeli niille, jotka eivät ole vielä nauttineet genrestä, ja vaikka se kallistuu hieman liikaa helpon puolelle, se säilyttää silti jonkinlaisen hämärämpiä, vanhan koulukunnan, jopa arkaaisia järjestelmiä ja salaisuuksia alkuperäinen oli. Mielestämme jännittävin näkymä on kuitenkin se, että kun tämä on saatu valmiiksi pelin jälkeen Nintendo ja Square slash Arte Piazza voisivat jatkaa tämän sarjan tutkimista..."

"sillä se voi varmasti toimia rinnakkain Intelligent Systemsin Paper Marion kanssa. Se vain luo pohjan Super Mario RPG 2:lle."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää