Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Sega is looking into Yakuza, Persona movies

GRTV News - Sega is looking into Yakuza, Persona movies

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme hieman videopeleistä ja samalla hieman elokuvista.
koska SEGA on hiljattain puhunut siitä, miten se aikoo jatkaa asemansa kasvattamista..."

"koko viihdealalla ja Sonic the Hedgehog -elokuvan menestyksen jälkeen...
elokuvien menestyksen ansiosta SEGA tutkii nyt mahdollisuuksia tehdä adaptaatioita Yakuzasta ja Personasta.
Näin ollen sukelletaanpa asiaan.
Sonicin menestyksen jälkeen SEGA tutkii Yakuza, Persona elokuvia. Kaikki nämä IP:t voivat olla pian jossain muualla kuin peleissä. SEGA:n toimitusjohtaja Shuji Otsumi on puhunut rakentavansa yhtiön IP:tä videopelien ulkopuolella. Sonicin elvytyksen menestyksen jälkeen sekä peleissä että elokuvasovituksissa, näyttää siltä, että kehittäjä harkitsee hajauttaa muut suuret IP:nsä elokuva-alalle. Herätimme juuri Sonicin henkiin suuressa pelien lisäksi myös elokuvissa ja tv-sarjoissa, ja Sonic on myös Robloxissa. Ja Teemme nyt tiivistä yhteistyötä LEGO:n kanssa. Nyt Sonic on siis heräämässä henkiin, Otsumi sanoi CNBC:lle."

"Meillä on muitakin suuria IP:itä, enkä voi sanoa niistä liikaa, mutta ajattelemme elvyttää...
myös muita klassisia SEGA:n IP:tä. Tällä hetkellä on kaksi muuta suurta IP:tä kuin Sonic. Toinen on Persona ja myös Yakuza-pelit. Yakuza on todella ainutlaatuinen, mutta se iso on myös...
on tulossa myös ensi vuonna. Mutta kuten sanoin, yritämme olla mukana monissa erilaisissa liiketoiminta-alueilla, kuten Robloxissa ja elokuvissa. Kaikki nämä IP:t voivat olla jossain muualla kuin peleissä pian. Koska Yakuza ja Persona eivät välttämättä ole yhtä tunnistettavia kuin Sonic, se voi olla vaatia hieman enemmän vaivaa elokuvasovitusten saamiseksi käyntiin. Mutta on selvää, että video pelielokuvat voivat olla hitti, kuten Super Mario Brothers -elokuva ja Five Nights at Freddy's -elokuva osoittavat."

"Mitä haluaisit nähdä Yakuza slash Persona elokuvissa?
Se on ehdottomasti mielenkiintoinen asia. Uskon, että tulemme näkemään yhä enemmän ja enemmän videopelejä...
sovitetaan elokuvamuotoon sitä mukaa kun edistymme. Se on valtava hyödyntämätön markkina-alue.
luovaa IP:tä, jota elokuva-ala tulee epäilemättä tarkastelemaan yhä enemmän nyt kun olemme nähneet niin monia kirjasovituksia vuosien varrella, ja olemme nähneet niin monia uusintafilmatisointeja."

"muidenkin elokuvien uudelleenfilmatisointeja. Odottaisin siis näkeväni yhä enemmän ja enemmän videopelejä tai videoita.
pelejä sovitetaan elokuvaksi ja televisioksi tulevaisuudessa, varsinkin kun otetaan huomioon, että joitakin menestystä, jota monet ovat saaneet viime aikoina. Mitä tulee siihen, näemmekö näitä kahdesta tehdään elokuvia, on kuitenkin eri kysymys. Jälleen, kuten Alex sanoi Yakuza ja Persona eivät ole yhtä tunnettuja kuin Sonic the Hedgehog. Joten jos Sega aikoi harkita niiden muuttamista elokuviksi, se ei välttämättä olisi elokuva."

"joka olisi menossa maailmanlaajuiseen lipputulotilastoon, kuten Sonic teki. Ehkä, tiedäthän, jonkinlainen animesarja tai...
Jotain Crunchyrollille tai jotain. En tiedä. Jotain vähän erilaista jos pitäisi arvata, koska en ole kovin varma, että Yakuza ja Persona ovat ihan samoja...
sellaista vetovoimaa ja nimisidonnaisuutta kuin Sonicilla Super Mario Brothers -elokuvassa..."

"Five Nights at Freddy's tekee. Mutta kuten sanottua, kunhan tiedämme tästä lisää, niin pitäkää viestiä ja päivitettyinä. Muuten meillä ei ole muuta aikaa tämänpäiväisessä GRTV-uutisten jaksossa. Palaamme takaisin maanantaina seuraavaan jaksoon. Toivottavasti nautitte siihen asti loppuperjantaista. Nauttikaa viikonloppuanne ja nähdään seuraavalla kerralla. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää