Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Wiz Connected Outdoor LED Light Strip (Quick Look) - Outdoor Ambience

Wiz Connected Outdoor LED Light Strip (Quick Look) - Outdoor Ambience

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Gamereactor-pikakatseluun. Kun nauhoitamme tätä, luulen, että se on...
Marraskuun 2. päivä, mikä tarkoittaa, että kuukauden päästä monet ihmiset haluavat mennä ulos ja tavallaan koota pienen valoshow'n talonsa eteen merkiksi siitä, että..."

"että joulu on tulossa. Se on ihana perinne, ja se on väistämättä - tekniikan kehittyminen on auttanut. Ja istun tässä edessäni...
jotain, joka voisi auttaa siinä, eikä se ole niin kallista kuin luulisi.
Joten vaikka se ei olekaan välttämätön, tiedäthän, ikoninen, tavallisen joulun muoto..."

"jotka ovat pieniä LED-valoja jousissa, tämä on älykäs.
Wiz-yhtiön ulkovalonauhat. Ja jos et tunne Wiziä, se on pohjimmiltaan eräänlainen juoksu- ja - tavallaan Signifyn hallinnoima, jolla on myös Philips Hue, mutta se on paljon enemmän nuorille suunnattu, älykkäämpi ja myös halvempi. Joten tämä älykäs LED-ulkonauha tässä on itse asiassa vain 160 euroa, joten saat todella paljon LED-nauhaa rahoillesi. Tarkoitan, että se on viisi metriä pitkä ja..."

"se on myös valmistettu silikonipohjaisesta nauhasta, mikä tarkoittaa, että se on erittäin taipuisa.
Se ei ilmeisesti ole jotain mitä voi saada, ei ainakaan suoraan saada tekemään kuin 90 astetta siirtoa, mutta itse laatikossa on joitakin piirustuksia, jotka osoittavat sen esimerkiksi, täällä alhaalla, että voit tehdä aika hauskoja muotoja vaikkapa talon oven ympärille tai jotain sellaista. Tai sitten haluat ehkä verhota oviaukkosi sillä jouluaiheisesti..."

"valaisimia. Todella siistiä yleensä. Tämä koko laite on IP65-sertifioitu.
Se tarkoittaa, että voit ongelmitta ja epäröimättä laittaa tämän ulos kaikenlaisiin säässä, oli se sitten lunta, sadetta tai myrskyä, ja tämä toimii edelleen. Sen lisäksi siinä on todella paksu ja turvallinen ulkoasennettu pistoke tässä. Se tarkoittaa, että voit sekä irrottaa tämän ja laittaa sen sisään. On olemassa aivan erityisiä ulkokäyttöön tarkoitettuja virtajohtoja, jotka - joita voi saada, jos sinulla on jo virtaa ulkona, mutta se sopii myös tavalliseen pistokkeeseen, jos sinulla on sellainen..."

"esimerkiksi vajassasi. Niin me asumme, joten käytämme pistoketta vajassa, joten haluaisimme...
Jotain tällaista ja saatte molemmat, mikä on hienoa. Joten jälleen, viisi metriä, IP65-sertifioitu, silikonipohjainen, mikä tarkoittaa, että se on taipuisampi kuin luulisi. Se on mitä Wiz kutsuu tasaisiksi valonlähteiksi ilman näkyviä LED-pisteitä. Se tarkoittaa periaatteessa sitä, että ledejä on tarpeeksi paljon ja tarpeeksi pieniä, että efekti luo yhden valaisimen, vaikka se vaihtaa väriä alaspäin päästä päähän. Et pysty erottamaan yksittäisiä LEDejä. Ne ovat niin pieniä ja niitä on niin paljon. Tämä tukee luonnollisesti Wi-Fi:tä, ja se tukee myös Matteria, mikä on hienoa. Yhä useammat laitteet tukevat Matteria."

"standardia, mikä tarkoittaa, että tämä voidaan liittää useampiin älykkäiden kotien sovelluksiin ja toimia yhdessä Matterin kanssa.
muiden valmistajien älyvalojen kanssa. Näin voimme edistää yhtenäisen standardin luomista, jota olemme tehneet jo vuosia, ja on hienoa nähdä, että tämä on vihdoin kypsymässä...
ja muuttuu todelliseksi. Se on UV-kestävä. Se on mukavaa. On tietenkin, koska se on tavallaan..."

"gradienttinauha, se tukee jopa 16 miljoonaa väriä ja nämä ovat gradientteja, joten ne voivat muuttua asteittaisiksi, kun etenet koko kaistaleen läpi, mikä tarkoittaa, että voit taas kerran tehdä tehdä karkkikepin kuvion, jos sitä haluat. Wiz-sovellus, olen käyttänyt sitä vain vähän...
testaukseni aikana, mutta se on itse asiassa todella hieno ja jotain, jota voin täysin - yleisesti ottaen. Joten laitamme tämän pahan pojan pystyyn ja teemme kunnon..."

"mutta nyt Wiz on todella hieno valmistaja, jossa säästät rahaa, mutta saat myös ei oikeastaan, tiedäthän, säästä mitään toiminnallisuudessa. No, siellä saat mitä saatte, joten se on hyvä. Joten, kiitos paljon katselusta ja nähdään seuraavassa jaksossa."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää