Suomi
Gamereactor
Videos
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
HQ

Ubisoft provides an update on the Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Ubisoft provides an update on the Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme tarkastelemme peliä, joka on ollut kehitteillä jo jonkin aikaa. Se on ollut melko epätavallinen kehitys, koska se oli valmis, he valmistautuivat toimittamaan sen, he näyttivät pelattavuutta, se ei miellyttänyt faneja, joten he päättivät tavallaan palata takaisin ja aloittivat alusta. Ja kyseinen peli on Prince of Persia The Sands of Time Remake. Syy, miksi puhumme siitä, on se, että Ubisoftin antaa päivityksen pelistä ja vahvistaa, että se on yhä kehitteillä."

"ja kertoo myös siitä, miten kehitys etenee. Sukelletaanpa sisään.
Kyllä, Prince of Persia The Sands of Time Remake on edelleen kehitteillä. Ubisoft toteaa että peli on nyt ohittanut tärkeän sisäisen virstanpylvään. Ottaen huomioon junan Prince of Persia The Sands of Time -remake, joka on valmistautumassa..."

"debyytti hetki sitten ennen kuin joutui kohtaamaan massiivista vastareaktiota pelattavuuden esittelyn ja ja sitten pitkä hiljaisuus epämääräisen viivästyksen jälkeen, voisi olettaa, että peli on pysähtynyt, että Ubisoft on keskeyttänyt sen kehittämisen, mutta se olisi väärin.
Itse asiassa Ubisoft on juhlistanut alkuperäisen nimikkeen 20-vuotista taivalta tarjoamalla kehitystyönä päivityksen uusintaversiosta, jonka mukaan se on läpäissyt tärkeän sisäisen virstanpylvään ja kehitys etenee. Ubisoft lisää myös, että voimme odottaa lisätietoja pelistä joskus tulevaisuudessa. Se on tämä osa tätä viestiä täällä, voit nähdä, me on 20 vuotta sitten julkaistiin yksi videopelien sankarillisimmista tarinoista, Prince of Persia The Sands of Time, ja sitten täällä alhaalla, kuten tiedätte intohimoinen tiimi Ubisoft Montrealissa, joka nyt johtaa kehitystä, se oli ennen Ubisoft Singapore haluan mutta sen jälkeen, kun he saivat vähän vastareaktioita, he päättivät siirtää sen Ubisoftille."

"Montreal, on tekemässä uutta tarinaa tästä legendaarisesta tarinasta, ja meillä on ilo ilmoittaa tänään, että projekti on läpäissyt tärkeän sisäisen virstanpylvään ja kehitys etenee. Odotamme innolla että saamme kertoa lisää tulevaisuudessa. Vielä ei ole tietoa siitä, milloin voimme odottaa pelin ilmestyvän saapumista."

"Mielenkiintoista on, että sanomalla, että se on ohittanut tärkeän sisäisen virstanpylvään - ei oikeastaan vaikuta kuluttajaan juuri lainkaan, eikö? Jos Jos he sanoisivat, että peli on valmis tai jotain...
ja se on laadunvarmistuksessa tai jotain sellaista, ja sitten sanotaan, että okei, se on..."

"mutta kun se on vain tärkeä sisäinen virstanpylväs, joka jättää paljon jälkeensä, se on hyvin se on jotain, josta ei oikein tiedä tarkkaa yksityiskohtaa.
mihin se johtaa, joten kun tiedämme lisää tästä pelistä, pidämme teidät varmasti ajan tasalla taas emme tiedä milloin se on tulossa, mutta kun he sanovat tällaisia asioita, se saa sinut ajattelemaan, että..."

"ehkä me saamme Prince of Persia The Sands of Time remake vuonna 2024 se ei ole alkuvuodesta 2024 koska tammikuussa on tulossa Prince of Persia peli ja olisi outoa lajitella...
julkaista kaksi Prince of Persia -peliä samaan aikaan, mutta ehkä voimme odottaa sitä.
Prince of Persia The Sands of Timen uusintaversiota, joka debytoi vuoden 2024 jälkipuoliskolla."

"tällä vauhdilla, mutta kun tiedämme siitä enemmän, pidämme teidät ajan tasalla ja päivitämme tietoja jälleen kerran kyseessä on peli joka on ollut kehitteillä jo jonkin aikaa joten Ubisoft on epäilemättä tyytyväinen saada tämä vihdoin ulos ja jatkaa eteenpäin ja käyttää resurssejaan...
muualla, mutta kyllä me jatkossakin julkaisemme lisää tietoa muuten tämä on ollut viimeinen GRTV:n viikon uutiset taas joten palaamme nyt maanantaina seuraavaan joten siihen asti Toivottavasti nautitte lopusta perjantaista ja nähdään taas toisella puolella pärjäilemään kaikki"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää