Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Rumour: Arkane Studios to announce a new title at The Game Awards

GRTV News - Rumour: Arkane Studios to announce a new title at The Game Awards

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme puhumme jostain, josta tiedämme todennäköisesti enemmän noin 18 tunnin kuluttua...
siitä, kun nauhoitan tämän. Koska huhu on kiertänyt, jonka mukaan..."

"Game Awards, joka periaatteessa, jos asut Isossa-Britanniassa tai Euroopassa, alkaa heti keskiyöllä, että Arkane Studios tekee Game Awardsissa ilmoituksen. He paljastavat uuden nimikkeen tuossa näyttelyssä. Ja kun puhumme uudesta nimikkeestä, en tarkoita ihan upouutta kuten he tekivät Redin kanssa, tai ei nimenomaan upouudesta sarjasta, kuten he tekivät Redin kanssa..."

"Fool tai Deathloop, vaan vain uusi nimi. Se voi siis olla uusi franchise tai se voi olla...
jatko-osa. Joten olematta tapaus, sukelletaan sisään ja katsotaan miltä tämä huhu näyttää.
Jotta Arkane Studios julkistaisi uuden nimikkeen Game Awards -gaalassa, näyttää siltä, että Dishonoured, Deathloop tai Prey saattavat saada jatko-osan. On kiistatonta, että Red Fool teki kolhun Arkane Studiosin maineeseen, mutta se on silti vain yksi huono peli muutoin sekä mielenkiintoinen ja vaikuttava menestys, joka on kestänyt yli kaksi vuosikymmentä. Mitä Arkane Studiosin seuraava nimike tulee olemaan, on tällä hetkellä tuntematon, sillä he eivät ole ilmoittaneet mitään, vaikka se on näyttää siltä, että saatamme saada vastauksen todella pian, kuten tällä viikolla. Pahamaineisen ja melko tarkan vuotajan, NateTheHaten, mukaan kehittäjä julkistaa uuden nimikkeen messuilla Game Awardsissa perjantaina. Koska Arkanella on kaksi studiota, toinen Leonissa ja toinen Austinissa, oletamme, että seuraavaa peliä kehitetään Arkane Leonissa. Koska Arkane Austinissa teki Red Foolin, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna, pidetään Leonia pääasiallisena ja parhaana studiona ja se on aiemmin ollut myös kehittänyt Dishonoured 2:n ja Deathloopin. NateTheHate sanoo, ettei hän tiedä, mikä peli on kyseessä, joten sitä voi liittyä johonkin heidän aiempiin sarjoihinsa, kuten Dishonourediin, Deathloopiin tai Preyyn tai ehkä jopa johonkin täysin uuteen. Väittäisimme, että Dishonoured 3 on paras veikkauksemme, sillä Microsoft vuoti tämän aiemmin tänä syksynä. Spekuloidaan pois mitä luulet, että tässä on kyse?
Ensinnäkin, tämä vaikuttaa loogiselta paikalta Arkanen ilmoitukselle..."

"Game Awards -gaalassa, koska Arkane on voittanut useita Game Awards -palkintoja vuosien varrella. Tiedättehän, Deathloop voitti useita palkintoja, kun se julkaistiin vuonna 2021. Joten joo, se ei ole kuin, tällä studiolla on paljon yhteyksiä tähän palkintoseremoniaan. Joten se ei ole ollenkaan yllättävää että näin tulee olemaan, varsinkin kun kyseessä on Arkane Leon myös, että olemme Odotamme tämän ilmoituksen olevan. Mitä tulee peliin, emme ole saaneet kunnollista uutta Arkane-pelin julkistusta vähään aikaan. Kuten, kyllä, Red Fool julkaistiin aikaisessa vaiheessa."

"tänä vuonna, mutta emme ole oikeastaan, emme oikeastaan tiedä, mitä Arkane työstää seuraavaksi virallisessa mielessä. Kuten, kyllä, huhuja on olemassa. Kyllä, on olemassa vuotoja, jotka viittaavat Dishonored 3 on tekeillä ja tulossa, mutta mitään virallista ei ole julkistettu...
studio itse. Siitä huolimatta, kun Dishonored 3 mainitaan Microsoftin yksityiskohdissa joukolla aikana, kun Microsoft pyrkii ostamaan Activision Blizzardin, joka on jo pitkään ollut ohi tässä vaiheessa, kun näet maininnan Arkane Studiosista tai Arkane Leonista työskentelemässä Dishonoredin parissa, - 3, se todennäköisesti tarkoittaa, että Arkane Leon työskentelee Dishonored 3:n parissa. Joten jos aiomme laittaa meidän johonkin Game Awardseissa julkistettavaan, se on luultavasti se, että Dishonoredin 3 on tulossa ja sitten se on tulossa, joo, parin vuoden päästä, jotain sellaista. Mutta kun me tiedämme enemmän, no, tiedämme enemmän parin päivän päästä, joten pysykää kuulolla Game Awardsissa, niin saatte tietää..."

"lisää tästä ja toivottavasti pystymme ripottelemaan hieman virallista tietoa tästä huhu. Mutta kyllä, siinä kaikki, mitä meillä on aikaa tämän päivän GLRTV Newsin jaksossa. Palaamme nyt takaisin huomenna viikon seuraavaan jaksoon, joka on viimeinen jaksomme ennen Game Awardsia.
Erittäin jännittävää. Mutta kyllä, kiitos kun katsoitte. Toivottavasti nautitte lopusta keskiviikkonne ja nähdään seuraavalla kerralla. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää