Suomi
Gamereactor
Videos
Jumplight Odyssey
HQ

GRTV News - Development on Jumplight Odyssey has been paused indefinitely

GRTV News - Development on Jumplight Odyssey has been paused indefinitely

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News, tänään aiomme mennä puhumme jostain, joka on todella yllättävää ja hälyttävää, koska...
koska se liittyy rakennuttajaan, jolla on ollut useita projekteja."

"...ja... ei enää ole, koska se on saanut osakseen...
koko joukko todella odottamattomia olosuhteita, jotka ovat saaneet sen keskeyttämään kehitystyön.
yhden pelin kehittämistä toistaiseksi, irtisanoa puolet yrityksestään, se on melkoinen pettymys tai - Joo, demoralisoiva tarina, mutta se on kuitenkin iso juttu, joten sukelletaanpa siihen ja katsomaan tätä."

"Jump Light Odysseyn kehitys on keskeytetty toistaiseksi, League of Geeks on kohdannut joukkoirtisanomisia rahoituksen peruuttamisen ja huonon early access -myynnin vuoksi...
otsikot.
Kehittäjä League of Geeks on ilmoittanut kokoelman valtavia päätöksiä, jotka vaikuttavat sen toimintatapaan ja sen työntekijöihin, se on todennut, että nopeasti kasvavan toimintakustannukset, heikentynyt Australian dollari, heikko ennakkomyynti ja ennennäkemätön vetäytyminen markkinoilta."

"rahoitusmahdollisuuksista koko alalla, kehittäjä on ollut pakotettu irtisanomaan enemmän yli 50 prosenttia työntekijöistään, mukaan lukien koko Jump Light Odyssey -tiimi, ja tämä tarkoittaa, että että tulevan pelin kehitys on keskeytetty toistaiseksi.
Muutos tarkoittaa, että Jump Light Odyssey ei tule debytoimaan täydellisenä ja keskeneräisenä tuotteena ja että se ei myöskään debytoi PS5- ja Xbox Series X -konsoleilla."

"League of Geeksin ja muiden pelien osalta meille kerrotaan, että Solium Infernum tulee edelleen etsimään saapuvan 14. helmikuuta 2024 ja että Amelo saa edelleen sen tuen, että se saa tällä hetkellä.
Mitä tulee irtisanottujen työntekijöiden todelliseen lukumäärään, se määrä on 29 ihmistä, ja tämä on League of Geeksin varsinainen lausunto, päästä eroon Alexin League of Geeks on siis lähes 15 vuoden ajan ollut koti joitakin alan lahjakkaimpia ja nerokkaimpia ihmisiä, tällä viikolla meillä oli sanottavaa - hyvästellä monet heistä."

"Yhä kasvavat käyttökustannukset, heikentyvä AUD, heikko early access -myynti ja ennennäkemätön rahoitusmahdollisuuksien poistuminen koko alalta asettaa meidät tilanteeseen, jossa meillä ei ole enää varaa kattaa kehityskustannuksia.
Tämän seurauksena jouduimme tekemään mahdottoman päätöksen keskeyttää kehitys toistaiseksi."

"Jump Light Odysseyn kehittämisestä.
Yli 50 % studiostamme on joutunut irtisanomisten kohteeksi, mukaan lukien koko Jump Light Odysseyn tiimi eli suunnitelmat, jotka meillä oli pelin saamiseksi täyteen julkaisuun, mukaan lukien julkaisu suunnitelmat PS5:lle ja Xboxille on pantu jäihin toistaiseksi."

"Tämä päätös ei vaikuta Solium Infernumin julkaisuun tai laatuun, sillä jatkamme edelleen kohti helmikuun 14. päivän julkaisua, eikä se vaikuta siihen, mitä me tarjoamme.
mellow ja sen pelaajat.
Löydät lisätietoa, mukaan lukien usein kysytyt kysymykset ja linkin henkilökuntaan, jota asia koskee rooleissaan tässä viestiketjussa."

"Suosittelemme vilpittömästi jokaista League of Geeks -tiimin jäsentä, joka meillä on jouduimme hyvästelemään, joten jos sinulla on mahdollisuus antaa heille viestiä, tukea tai palkata heidät, tee niin.
Olemme järkyttyneitä joutuessamme tähän tilanteeseen, ja olemme tehneet kaikkemme välttääkseen sitä."

"Olemme todella pahoillamme.
Ja se on tullut League of Geeksin perustajilta tai League of Geeksin perustajilta...
Trent Blake ja Ty.
Joten kyllä, se on aika masentava tilanne ja se tavallaan osoittaa, että jälleen kerran koko pelialan tilasta."

"2023 on ollut fantastinen julkaisujen kannalta ja kai myös kuluttajan kannalta on ollut todella todella kilpailukykyinen ja mukaansatempaava, mutta teollisuudessa on ollut valtava määrä - lomautuksia ja irtisanomisia.
Tämä johtuu todennäköisesti osittain pandemiasta, koska peliteollisuus on tavallaan, no ilmeisesti..."

"pandemian aikana ei tullut niin paljon uusia pelejä ulos, pelejä pelattiin paljon ja yritykset tekivät paljon rahaa pandemian aikana, kun ihmiset eivät saaneet pelata.
poistua kodeistaan, mikä sai ihmiset tavallaan lisäämään ponnistelujaan - ja sitten pandemia loppui, asiat palasivat ennalleen ja kustannukset kasvoivat."

"menivät aivan sekaisin.
Joten toivottavasti tämä ei välttämättä tarkoita League of Geeksin loppua ja että he jatkavat vielä jatkavat uskomattomien pelien tuottamista myös tulevaisuudessa ja toivottavasti ajan myötä he pystyvät - tavallaan koota tiimi takaisin ja palata Jump Blight Odysseyn kehitystyöhön, koska se on ollut kehityksessä pitkään, se oli lähellä debyyttiään kuin Early Accessissa tai Early Accessissa ja nyt emme näe sitä."

"Joten mutta joo, kerro mitä mieltä olet siitä, kerro mitä ajatuksia sinulla on siitä.
tästä alan irtisanomisista ja lomautuksista ja muuten palaamme huomenna seuraavaan GRTV:n Viikon uutiseen, se on viimeinen ja siinä epäilemättä puhutaan - jostain Game Awardsista, ehkä Vuoden pelistä, Victor, kuka tietää."

"Se selviää huomenna aamulla, joten siihen asti toivon, että nautitte lopusta torstaista, nauttikaa myös Game Awards -ohjelmasta myöhemmin, jos aiotte valvoa sitä ja joo, Nähdään seuraavassa, pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää