Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - All the winners from The Game Awards

GRTV News - All the winners from The Game Awards

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tämä on viimeinen jakso ja olemme juuri palanneet Game Awardsista. Show päättyi vain muutama tunti ja siellä oli paljon uutisia, joista jos haluatte katsoa joukon niistä kohokohdista löydät kaikki trailerit ja eri kehityskohteet ja vaikka mitä..."

"paikalliselta Gamerex-alueeltasi. Tänään puhumme varsinaisista voittajista.
itse palkinnoista, koska aika monet ihmiset voittivat palkintoja. Joten joo...
katsomaan sitä ja jatketaan siitä eteenpäin. Kaikki Game Awardsin voittajat. Adam Wake 2 voitti monia palkintoja, mutta Baldur's Gate 3 vei suurimman palkinnon. Tämän vuoden The Game Awards ei ollut täynnä vain jännittäviä paljastuksia ja julkistuksia, kuten Arcane Leon Marvel's Blade, God of War Ragnarokin Valhalla DLC ja Baldur's Gate 3:n julkaisu."

"Xbox-sarjassa. Näytöksen päätarkoituksena on juhlistaa kulunutta vuotta, joka on mennyt niin jaettiin myös palkintoja. Tässä ovat kaikki The Game Awards 2023:n voittajat. Joten Vuoden peli meni Baldur's Gate 3:lle. Kuten näette, tässä on ehdokkaat ja voittajat...
Baldur Din Gwon on voittaja. Baldur's Gate 3 sai siis Vuoden pelin. Alan Wake 2 voitti Paras peliohjaus. Alan Wake 2 voitti myös parhaan tarinankerronnan ja parhaan taideohjauksen, joten Alan Wake 2:lla oli melko hyvä päivä. Paras musiikkipisteytys meni Final Fantasy 16:lle, mutta paras Äänisuunnittelu meni Hi-Fi Rushille. Neil Newman voitti parhaan suorituksen Astarionin roolistaan."

"Baldur's Gate 3:ssa. Chia voitti Games for Impact -palkinnon. Cyberpunk 2077 parhaan jatkuvan pelin palkinnon.
Sea of Stars voitti parhaan indie-pelin, kun taas Cocoon voitti parhaan debyytti-indie-pelin. Honkai Star Rail voitti Paras mobiilipeli. Baldur's Gate 3 voitti parhaan yhteisön tuen. Resident Evil Village voitti parhaan VR slash AR-pelin. Forza Motorsport voitti Innovation and Accessibility Award -palkinnon."

"Armored Core 6 for Rubicon voitti parhaan toimintapelin palkinnon, mutta Legend of Zelda Tears of the Kingdom voitti palkinnon Paras toimintaseikkailupeli. Baldur's Gate 3 voitti yllättäen parhaan roolipelin, kun taas Street Game voitti parhaan roolipelin.
Fighter 6 voitti parhaan taistelupelin. Super Mario Brothers Wonder, yksi sen ainoista palkinnoista, vei parhaan perhepelin palkinnon. Forza Motorsport voitti parhaan urheilupelin ja kilpa-ajopelin palkinnon. Pikmin 4 päätyi voittaakseen parhaan Sims- ja strategiapelin ja Baldur's Gate 3 voitti parhaan moninpelin."

"Vuoden sisällöntuottaja meni Ironmouselle. Paras Esports-urheilija meni Fakerille. Paras esports Valmentaja meni Potterille. Paras Esports-tapahtuma meni Liigan maailmanmestaruuskilpailuihin ja Paras Esports Peli oli Valorant, kun taas paras Esports-joukkue oli JD Gaming. Ja lopuksi on vielä Most Odotetuin peli vuodelle 2024, joka meni Final Fantasy 7 Rebirthille, ennen kuin paras sovitus voitti."

"voitti The Last of Us. Tärkeintä on siis se, että odotimme tavallaan kolmea pelien olevan kärjessä, jotka olivat Baldur's Gate 3, Alan Wake 2 ja Legend of Zelda.
Tears of the Kingdom. Zelda voitti yhden palkinnon Pikmin 4:n ja Super Mario Brothers Wonderin ohella.
Nintendolla oli melko hyvä ilta, Alan Wake 2 onnistui voittamaan kolme palkintoa, kolme isompaa Baldur's Gate 3:n johtaessa joukkoa vielä useammalla palkinnolla. Joten melko suuri ilta erityisesti näille. Tiedättehän, että siellä on paljon erilaisia pelejä, jotka olivat - juhlittiin eri syistä vaikka itse show oli vähän outo."

"koska tämä on ennen kaikkea palkintoseremonia, tai sen pitäisi olla sellainen.
palkintoseremonia ennen kaikkea tavallaan korostaen niitä uskomattomia tekijöitä ja kehittäjiä, jotka ovat olleet tehneet näitä pelejä, joita me kaikki rakastamme niin paljon. Mutta jostain syystä, kun kyse on näistä näyttelyistä...
odotamme paljon julkistuksia, joten saamme kaikki nämä suuret trailerit ja sitten trailereiden välissä - Tiedättehän, että se on kuin joukko palkintoja. Tässä on paras seikkailupeli, tässä on palkinto, Tässä on paras taistelupeli, tässä on palkinto. Välissä ei ole taukoja eikä mitään mahdollisuuksia."

"näille kehittäjille juhlia saavutuksiaan. Joten vähintäänkin outo tapahtuma, vaikka...
vaikka varsinaiset julkistukset olivatkin varsin jännittäviä. Paljon suuria uutisia ja paljastuksia, mukaan lukien kuten Arik kirjoitti uutisessa Arcane Leon työskentelee Marvel's Blade -pelin parissa, Monster Hunter Wilds muistaakseni nimeltään on tulossa vuonna 2025. Siellä on Jurassic Park toimintaa seikkailupeli on tulossa. Paljon erilaisia jännittäviä asioita on tulossa, joten muistakaa suunnata omalle paikalliselle Game Rats -alueellesi kaiken tämän ja paljon muuta. Muuten meillä ei ole muuta aikaa tänään."

"GRTV-uutisten jakso, joten palaamme viikonlopun jälkeen. Nauttikaa viikonlopusta Nauttikaa perjantaista ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää