Suomi
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Elden Ring gets Steam update, fans think DLC is releasing soon

GRTV News - Elden Ring gets Steam update, fans think DLC is releasing soon

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV-uutisvideoon, olen Alex, kuten tavallista, ja raportoin iltapäivästä ja käymme läpi kaiken uusimman ja parhaan teknologian, laitteiden, pelien ja viihteen, Mitä ikinä rakastatkin, meillä täällä Gamereactorissa on se hallussa. Pidemmittä puheitta, katsotaanpa..."

"suoraan tämän päivän uutiseen.
Tänään tarkastelemme Elden Ringiä, sellaista peliä, joka hallitsi vuotta 2022, ja näyttää siltä, että että siitä voi tulla suuri vuosi myös vuonna 2024, sillä katsomme periaatteessa, että siellä on uusi Steam-päivitys julkaistaan ja ihmiset luulevat, että tämä tarkoittaa Elden Ring DLC:n julkaisua..."

"huomenna. Kuten tavallista, ihmiset, erityisesti FromSoftwaren fanikunta, kiihtyvät melkoisesti...
aina kun jotain uutta tulee julki, mutta se on mielenkiintoinen, joten aiomme sukeltaa sisään siihen joka tapauksessa.
Kuten tiedämme, Elden Ringin DLC-osio on juuri saanut ensimmäisen päivityksensä noin 15 kuukauteen, joten reilusti yli vuoden, ja pohjimmiltaan tämä voi tarkoittaa, käytän tässä avainsanaa kuin voisi, että saatamme saada uutisia Shadow of the Ur-puusta, siitä suuresta salaperäisestä Elden Ringin laajennuksesta, josta emme ole kuulleet sen jälkeen, kun se sai paljastuskuvansa."

"jossa henkilö ratsastaa hevosella puun päällä, tai kohti puuta pellolla, joka periaatteessa - oli hieman kryptinen, kuten FromSoftware yleensä haluaa olla. Emme tiedä mitään SteamDB-päivityksestä, se on vain tuntematon sovellus. 2778580 on lisätty Elden Ring DLC -osioon.
sen Steam-sivun sovellusosioon, jonka voit lukea siitä, jos haluat, mutta rehellisesti sanottuna en ole täysin varma, että tämä tarkoittaa DLC:n julkaisua pian. Me olemme luultavasti saamme siitä uutisia jossain vaiheessa. Kuten olemme aiemmin raportoineet, ensimmäinen laajennus ei ole tulossa ainakaan ennen maaliskuun 2024 jälkeen, mukaan FromSoftwaren omien sisäisten odotusten mukaan. Nyt FromSoftware ovat hyvin, hyvin nopea studio. Kuten näimme Elden Ringin ilmestyessä vuonna 2022 ja Armored Corps 6, Fires of Rubicon ilmestyy vuonna 2023, he pystyvät tuottamaan pelejä hyvin, hyvin nopeasti."

"kun he panostavat siihen, ja nopeammin kuin monet studiot tuovat pelejä ulos tänään. Jos joku toinen studio tekisi jotain Elden Ringin kaltaista ja sitten hyppäisi...
Armored Corpsin kaltaiseen mech-toimintapeliin, siihen menisi luultavasti vuosia, kun taas 18 kuukautta...
oli suunnilleen aika, jolloin saimme nuo kaksi. En siis sano, etten koskaan, kun puhutaan varhaisesta versiosta."

"Shadow of the Otryn julkaisu, mutta kun otetaan huomioon, että tämä näyttää olevan ainoa laajennus jonka saamme Elden Ringiin ennen kuin FromSoftware siirtyy johonkin muuhun, he ovat...
haluavat tehdä sen oikein, joten he haluavat tehdä niin paljon työtä kuin mahdollista.
ennen kuin heittävät sen ulos, ja se tarkoittaa luultavasti myös sitä, että julkaisupäivämäärän paljastukset - ja muuta sellaista. En odota FromSoftwarelta mitään ennen kuin he ovat valmiita."

"laittamaan päivämäärän siihen. Ottaen huomioon, että meillä on jo ollut ilmoitus ja voimme varmasti tietää.
että he työskentelevät ahkerasti sen parissa, en usko, että mitään muuta tarvitsee tehdä. Mutta annetaan minulle, mitä mieltä olette. Odotatteko Elden Ringin DLC:n ilmestyvän helmikuussa?
Pelin toinen vuosipäivä on tulossa. Ehkä se ilmestyy silloin, ehkä saamme julkaisupäivän silloin. Kertokaa minulle mielipiteenne, kuten aina, ja nähdään taas huomisen uutisvideossa."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää