Suomi
Gamereactor
Videos
The Cub
HQ

The Cub - Video Review

The Cub - Video Review

Audio transcriptions

"Me kaikki tiedämme sen, ympäristö on käännekohdassa. Olemme jyrkänteellä...
jossa jos emme lajina ala tehdä vakavia ja merkittäviä muutoksia - tapaan, jolla vaikutamme ympäristöön, voimme pian aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa. Jotkut videopelit ovat ottaneet nykyisen ympäristötilanteen ja rakentaneet kokonaisia tarinoita siitä, ja juuri näin Demagog Studio on tehnyt pelinsä The Cub. Tämä peli tutkii maailmanlopun jälkeistä maapalloa, maailmaan, jossa rikkaat räjähtivät Marsiin välttääkseen katastrofaalisen ympäristökatastrofin, ennen kuin palasivat vuosia myöhemmin tekemään testejä ja kokeita, joilla selvitettiin, onko - tuleeko planeetasta enää koskaan vieraanvarainen. Ja pelaamaan golfia. Itse tarina pyörii joka selviytyi katastrofista susiäidin kasvattamana, ja seuraa sitten - tämä nuori poika välttelee ja pakenee marsilaisia ihmisiä, jotka haluavat vain vangita hänet elävänä."

"Pohjimmiltaan ajattele Planet of Lanaa, paitsi että pakenet robottivoimien sijaan, ihmiskunta on suurin vihollisesi. The Cubin ydinkerronta on kiehtova ja - hyvin naseva. Se osoittaa sormella rikkaita siinä, miten he kohtelevat ja vaikuttavat muuhun väestöön sivilisaatiota ja maapalloa, ja samalla se osoittaa maailmamme kauneuden ja sen, miten luonto on ollut vallannut sen takaisin laajenevalta ihmislajilta. Se ei ole lainkaan monimutkainen tarina, vaan se vain tutkii..."

"perustekijöitä tästä koko väitteestä samalla kun se kutoo mukaan tunnepitoisia näkökohtia, kuten ylimääräisiä kuten ihmispilotti, joka tietämättään jätti vaimonsa kuolemaan Maahan lentäessään - yhtä ensimmäisistä planeetan evakuoivista raketeista. Se onnistuu myös vaivattomasti vakuuttamaan, että - planeettamme ja tässä tarinassa todellisia vihollisia on ihmiskunta, sillä vaarallisimmatkin villieläimet toimii vain ympäristön perusvaarana eikä päävastustajana. Tasosuunnittelu on myös kohokohta. Taidetyyli ja tapa, jolla peli on rakennettu, toimivat hyvin yhteen, ja se tosiaan muistuttaa siitä, mihin Planet of Lana pyrki. Pelissä on laaja valikoima biomeja joissa jokaisessa on omat teemansa, vaaransa ja mekaniikkansa, ja samoin pelattavuus on rakentunut suoraviivaiseksi ja yksinkertaiseksi, ja parhaimmillaan vain muutama mekaniikka on hallittava."

"Mutta tämä yksinkertaisuus voi olla hieman kaksiteräinen miekka. Cubin lisätoiminnot ja -tehtävät ovat melko vähän inspiroivia. Pelin ideana on seurata päätarinaa, eikä siinä ole oikeastaan mitään uutta.
tilaa harhailla polulta pois ollenkaan. Tästä huolimatta Demagogue on päättänyt sisällyttää peliinsä tonneittain keräilyesineitä löydettäväksi, mutta koska ne yleensä esitellään ja sijoitetaan suoraan oikeaan kohtaan pelaajan tielle, ei ole mitään jännitystä tai syytä innostua niiden etsimisestä. Lisäksi nämä keräilyesineet, jotka ovat käytännössä ainoa tapa laajentaa Cubin tarjontaa, lisäävät vain vähän peliä."

"vähän syvyyttä maailman rakentamiseen, joten niitä on vaikea haluta kerätä, kun olet jatkaa matkaasi. Kun tämä yhdistetään siihen, että Cub näyttää vaativan täydellisyyttä...
tasohyppelyssä, saat pelin, jota voi olla hieman ristiriitaista pelata. Mitä tarkoitan on se, että monissa tasohyppelyelementeissä on hyvin vähän virhemahdollisuuksia. Huolimatta luettelosta mekaniikat ovat hyvin yksinkertaisia ja itse tasohyppely on niin suoraviivaista kuin vain voi olla, Jos et laskeudu hyppyyn täydellisesti tai myöhästyt hypystä millisekunnilla, kuolet. Peliksi, joka on joka on hyvin yksinkertainen lähes kaikilta osin, on hämmentävää, että se vaatii lähes täydellisyyttä ja korkeaa tarkkuutta."

"tarkkuutta sen tasohyppelyosuuksien suorittamiseen. Lyhyellä kestolla, joka on vain muutama tunti.
pitkä ja hyvin rajallinen uudelleenpelattavuus, The Cub on ihanteellinen peli, jonka voi pelata läpi yhden tai kahden illan aikana, ja sitä varten ja ottaen huomioon mielenkiintoisen juonen ja nätin grafiikan, se on kelpo esitys Demagogilta. Harmi, että peliä jarruttaa liian turhauttava tasohyppelyt ja innostamattomat keräilyesineet, sillä tässä on loistavuutta ja valtavasti potentiaalia."

"Silti, mitä nyt, Cub jää epäilemättä tammikuun 2024 parhaiden indie-pelien joukkoon."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää