Suomi
Gamereactor
Videos
Another Code: Recollection
HQ

Another Code: Recollection - Video Review

Another Code: Recollection - Video Review

Audio transcriptions

"DS ja Wii nauttivat valtavasta menestyksestä 2000-luvun puolivälissä, eikä pelkästään sen ansiosta.
Nintendon ikivihreiden sarjojen ansiosta, jotka kattavat lähes kaikki pelit.
jokaista genreä ja jopa joitakin kokeellisia projekteja, mutta myös siksi, että ne osuivat tärkeään valtavirran kohteeseen panostamalla näihin niin sanottuihin kosketus-sukupolviin, pelejä kaikille yleisöille, jotka hyödyntävät intuitiivisempaa ohjausta."

"järjestelmät tarjosivat rennomman kokemuksen. Yksi tärkeimmistä tämän lähestymistavan edustajista oli Another Code, joka julkaistiin molemmille järjestelmille - DS:n Two Memories vuonna 2005 ja R. A Journey Into Lost Memories vuonna 2009.
Pelejä loi nykyään jo lopettanut studio CiNG yhdistämällä kaksi genreä, jotka olivat hyvin japanilainen visual novel ja perinteinen osoita-ja-klikkaa-seikkailu."

"johon olemme länsimaissa tottuneet. Se, että nämä kaksi peliä keräsivät merkittävän kulttimaineen sekä pelaajien että uusien pelaajien keskuudessa, ei ole ollut niin paljon niiden jännittävien juonien tai monimutkaisten arvoitusten kanssa. Ne eivät olleet rehellisesti sanottuna. Avain niiden menestykseen oli lähinnä sävy."

"taiteeseen, mielenkiintoiseen tapaan, jolla he käyttivät ohjaimia ja ennen kaikkea Ashley Mizuki Robbins. Another Code Recollection saapuu Nintendo Switchille HD:nä remake slash-kokoelma kahdesta nimikkeestä, joka yrittää sekä tyydyttää vanhoja faneja ja kenties herättää kiinnostusta vanhan koulukunnan seikkailun ystävissä vanhan koulun kuten Famicom Detective Club yritti ja epäonnistui vähän aikaa sitten. Mitä tämä tarkoittaa sitä, että saat terävämpää, kauniimpaa grafiikkaa ja konsolidoidun kokemuksen..."

"kahden tarinan osalta, mutta samalla menetät suurimman osan alkuperäisistä pulmista tai niitä on muokattu voimakkaasti. Tämä saattaa olla harmillista alkuperäisten fanien kannalta, mutta se on on järkevää, kun ajattelee uuden pelin lähestymistapaa. Nintendo Switch on tarkoitettu pelattavaksi televisiossa tai käsilaitteena, sillä se ei ole soveltuu kahden näytön tyyppiseksi, eikä siinä ole esimerkiksi mikrofonia. Ja entä kosketus ja osoitin ominaisuudet? No, se käyttää kallistavaa laitteen tai sen ohjainten antureita toisinaan, mutta joissakin tapauksissa syystä kehittäjät eivät halunneet käyttää kosketusnäyttöä tai kursoria..."

"laitteiston ominaisuuksia. Joten tämä on puhtaasti nappeja ja tikkuja suurimmaksi osaksi...
mikä vie suuren osan alkuperäisen laitteiston taikuudesta. Ja esitystavan ja tutkimisen osalta Wii:llä pelanneet voivat ajatella...
se on hyvin samanlainen kuin kolmannen persoonan näkökulma, jota peli käytti sisätiloissa, mutta nyt kaikkialla ja täydellä 3D-kameraliikkeellä. Nyt kameran liike on juuri yksi suurimmista ongelmista tässä. Ehkäpä yrittäessämme olla enemmän saatavilla, se on oletusarvoisesti uskomattoman hidas, niin paljon, että suosittelemme sinua nostamaan sen nopeuden vähintään 60:een heti, kun käynnistät pelin ensimmäistä kertaa..."

"kertaa. Ja sielläkin se tuntuu hiukan verkkaiselta. Ja samaa voi sanoa viivästyneistä valikoista ja pelin suorituskyvystä yleisesti, samoin kuin siitä, että sen huonoista tekstuureista ja geometriasta, jotka selvästi saavat sen näyttämään erittäin huonolta peliltä.
pieneltä ja rajoitetulta projektilta. Päinvastoin, me arvostamme ylimääräistä kirjoitusta ja laajennettuja keräilyesineitä, jotka itse asiassa lisäävät tarinaa vuonna mielenkiintoisilla ja jopa jännittävillä tavoilla. Ja vaikka jättäisimme osan arvoituksista väliin, koska..."

"nostalgisista syistä, muutamat uudet lisäykset ovat ilmeisen tuoreita ja parempia, eikä enää kerätä niin paljon turhia esineitä. Muut kuin hidas kamera, on pari uutta ominaisuutta, jotka kannattaa ottaa huomioon.
mainita. Navigointiavustin ja palapelivihjeet. Ensin mainittu kertoo, minne mennä tai mitä koskettaa seuraavaksi, kun taas jälkimmäinen antaa sinulle ensin jonkin palan neuvoja ja sitten räikeämmän ratkaisun käsillä olevaan pulmaan. Tämä on loistavaa ihmisille, jotka haluavat tutustua genreen hyvin rennolla tavalla. Muualla, HD-grafiikka kohottaa taidetta ja erityisesti Taizuki Kanasakin hahmo - mallit. Jos siis rakastuit teini-ikäisenä 14- ja 16-vuotiaisiin pikselöityyn Ashleyhin, niin voi käydä nykypäivän teinille, koska hän melkoisen kestää koko kokemuksen yksin. Muut hahmot, kuten rakastettava at first D, päätyvät pinnallisiksi tai epäkiinnostaviksi, huolimatta edellä mainitusta lisäkirjoitus. Tällä on sama vaikutus, joka sillä oli niin monta vuotta sitten, kun te vertaa näitä kahta peliä. Ensimmäisen kuusi tuntia tuntuu tiiviimmältä ja paremmin paketoidulta kuin jatko-osan kolme kertaa pidemmät tapahtumat. Tarinat ovat ihan ok käsittelevät tyypillisiä coming-of-age-trooppeja, sivuteemoja kuten riippuvuutta, ja lievää sci-fiä kokonaisvaltainen mysteeri. Another Codea voisi pitää jonkinlaisena esiasteena..."

"Life is Strange -tyylille, jonka Life is Strange teki tunnetuksi muutama vuosi sitten, ja jonka hidastempoinen kerronta, pohdiskeleva näkökulma, taiteellinen ote, rakastettava teini päähenkilö...
hahmo, ja tarinoiden paranormaali käänne. Mutta vuoden 2000 laitteiston temppu on poissa, eikä edes lisätty ääninäytteleminen onnistu tekemään kokemuksesta..."

"nykyistä yleisöä kiinnostavammaksi, sillä kaikki tuntuu hieman liian tylsältä, lo-fi:ltä, ennakoitavissa olevaa ja alkeellista. Tällaisenaan suosittelisimme tätä vain ystäville vain nostalgian ja fanipalvelun vuoksi, ja parilla varoituksia. Jos etsit paljon monimutkaisempaa ja mukaansatempaavampaa animea, - mieltä käsitteleviä tarinoita, sinulla on loistava vaihtoehto kahdessa AI The Siminium Files -pelit samalla alustalla. Tästä huolimatta emme voi nyt kuin toivoa CINGin oman Kyle Hyde -saagan, Hotel Duskin ja Last Windowin, saavan Switch HD -käsittelyn, vain hieman huolellisemmin ja hiotummin."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää