Suomi
Gamereactor
Videos
Like a Dragon: Infinite Wealth
HQ

Like a Dragon: Infinite Wealth - Video Review

Like a Dragon: Infinite Wealth - Video Review

Audio transcriptions

"Yakuza-sarjaa ei ole helppo sijoittaa pelaajien mieliin. Sitä joko rakastetaan tai et halua olla sen kanssa missään tekemisissä. Tämä kaikki muuttui, kun valtavirta avautui Yakuza-pelille.
sarjaan vuonna 2020, kun Ryu Ga Gotoku päätti siirtyä vuoropohjaiseen RPG-tilaan Yakuza Like a Dragon. Like a Dragon Infinite Wealth pani heti kortit pöytään Ichiban Kasugan Ichiban Kasugan Mii-seikkailu sarjan osalta, vaikka tarinallisesti siitä on itse asiassa vihjailtu..."

"jo vuosia aiemmissa osissa. Kaikki pelinappulat on aseteltu pelilaudalle...
alkaa Havaijilla. Menemättä liian pitkälle yksityiskohtiin muuten kuin mitä studio on tehnyt jo kiusoitellut trailereissa, on kulunut melkein neljä vuotta Yakuza Like:n päättymisestä.
a Dragon. Erilaisten olosuhteiden kautta Kasuga ja hänen ystävänsä joutuvat jälleen vaikeuksiin, Ichiban päättää matkustaa Honoluluun etsimään syntyperäistä äitiään."

"Siellä hän törmää salaliittoon, johon hän itse ja Havaijin suuret rikollisjengit osallistuvat.
Yhteistyössä Dojiman lohikäärmeen ja joidenkin uusien liittolaisten kanssa saarella Ichiban vähitellen - tulee sankari, jonka kaikki näkevät hänessä. Infinite Wealth on päätös monelle juonenkäänteistä Yakuza 0:n jälkeen, ja vaikka sinulla on silti hauskaa, jos tämä on sinun ensimmäinen Like a Dragon, peli palkitsee erityisesti sarjan pitkäaikaisia faneja. Varoitetaan, että tunteet nousevat korkealle alusta loppuun, joten on hyvä, että olemme ainakin vuonna trooppisessa paratiisissa."

"Like a Dragon -elokuvan tarinan siirtäminen Japanin rajojen ulkopuolelle saattaa olla yksi kaikkein eniten tärkeimmistä muutoksista sarjassa, mutta käytännössä se ei ole yhtä dramaattinen muutos kuin miltä se saattaa vaikuttaa. Kyllä, Honolulun aurinkoisilla, värikkäillä ja villeillä avenueilla ei ole paljoa yhteistä Ijinchon, Kamuruchon tai Sotenborin harmaiden kujien kanssa, mutta sen asukkaat käyttäytyvät hyvin."

"samalla tavalla. Siellä on vahva japanilainen läsnäolo, ja yleisesti ottaen kaikki noudattaa samaa kaavaa maailmankartalla, joka on myös sarjan toistaiseksi suurin.
Nyt on olemassa tapoja liikkua helpommin, kuten katusurffaaja, ja prosessi taksin saaminenkin on tehostunut. Kaikki ei ole täydellistä paratiisissa ja Havaijilla on paljon roistoja, gangstereita, mafiosoja ja kaikenlaisia vihollisia..."

"voittaa. Taistelu noudattaa samaa kaavaa kuin sarjan edellisessä päänimikkeessä, vaikka studio näyttääkin ottaneen huomioon sen, miten epämukavaa liikkuminen oli niin monessa ottelussa maailmanensi-illoissa. Nyt näkee vähemmän ryhmiä vaeltamassa kaduilla, mutta löydät aina yhden aarteiden tai oikotien läheltä."

"Kun lähestyt tätä vihollista tai vihollisryhmää, siirryt tähän muuttuneeseen todellisuustilaan jonka Ichiban näkee. Taistelussa vihollisen tekoälyä on päivitetty ja kykyjä ja sitä, miten ne toimivat ruudulla, on myös hienosäädetty. Nyt on enemmän erilaisia komboja ja tilaisuuksia.
hyökkäyksiä, mutta aluekyvyt riippuvat myös siitä, missä aktiivinen hahmo sijaitsee."

"Näyttää kuitenkin siltä, että joihinkin Yakuza Like a Dragonin virheisiin ei ole löytynyt ratkaisua Infinite Wealthissa. Professiot tuntuvat edelleen keinolta venyttää kokemusta ja jotkut vihollisen tilastot ovat välillä epäjohdonmukaisia. Muutamien pienempien valitusten lisäksi, kaiken kaikkiaan taistelu tarjoaa jälleen kerran kokemuksen."

"Infinite Wealthin toinen hieno puoli on sen toissijainen sisältö. Minipelit ovat jälleen kerran se lähde, joka tuo iloa peliin. Ja vaihtelua on enemmän kuin koskaan, kaikki terävällä ja purevalla huumorilla. Mukana on jo paljastettu Crazy Taxi Delivery Man.
sovellus, Tinder-tyyppinen deittisovellussimulaattori ja uudet Sega Arcade -pelit. Ja ehkä missä konsepti on kehittynyt eniten, on Tsujimon."

"Nyt ei riitä vain vihollisten tarkkailu ja voittaminen, jotta heidät voi lisätä Tsujidexiin, meidän on vangittava heidät, jotta he voivat liittyä meihin ja koota tasapainoisen joukkueen, jonka kanssa kilpailemaan muita Tsujimon-kouluttajia vastaan kolmikantataisteluissa. Kyllä, sinulla on nyt Pokemon-kokemusta Like a Dragonissa. Siellä on jopa Tsuji-pysähdyksiä ja ryöstöretkiä kuin olisi Pokemon Go. Se on hullua."

"Tsujimonilla on oma tarinansa, mutta ne ovat myös avainasemassa Infinite Wealthin todella hienossa minipelissä, Dondoko Islandissa. Lomakeskuksen hallintasimulaattori autiolla saari on osoittautunut jälleen yhdeksi loistavaksi siirroksi kehitystiimiltä. Ichiban tulee on autettava muuttamaan laittomana kaatopaikkana käytetty saari viiden tähden lomakeskukseksi, jossa on ansaita paljon rahaa, jota hän sitten käyttää iloisesti pääpelissä. Tarpeetonta sanoa, että kun sitä kerran kokeilee, ei siitä pääse irti moneen tuntiin. Sinä melkein unohdat mitä teit ennen kuin kaadoit puita, pyydystit ötököitä, kalastit tai rakensit huonekaluja - ja rakennuksia asiakkaillesi. Ja teet sen myös Tsujimon avulla."

"Dondoko Island saattaa olla koko sarjan paras minipeli, vaikka rahan tuottaminen onkin ei ole yhtä sujuvaa kuin Sweet Ichibanin kiinteistöissä. Minipelissä on pidempi sykli tuottamaan voittoa, mikä myös pidentää aikaa ja rahaa, jota tarvitaan laitteisiin investoimiseen.
Tämä on jälleen vain osa siitä, mitä Like a Dragon Infinite Wealth tarjoaa. Ryu Ga Gotoku ovat onnistuneet laajentamaan ja edistämään paitsi sarjan JRPG-systeemiä, myös sen kerrontaa, hahmokehitystä ja lisäsisältöä. Sen lisäksi, että se on lähes kaikessa parempi ja tarjoaa pelikokemuksen, jota mikään muu ei vedä vertoja, se on myös pieni tekninen ihme. Se vie vähemmän kuin 55 gigatavua tilaa PS5 SSD-levyllä, ja sen kasvojen ilmeet ja skenaariot ovat niin yksityiskohtaisia, valaistus ja suorituskyky, jota niin monet AAA-pelit, joilla on suurempi budjetti, haluaisivat. Se ylittää Yakuza Like a Dragonin kaikin tavoin ja sen päätös asettaa sarjalle valoisat näkymät."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää