Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Audi Q8 e-tron - EV Hour

Audi Q8 e-tron - EV Hour

Audio transcriptions

"Tervetuloa kaikki toiselle Gamereactor EV -tunnille, joka keskittyy tällä kertaa huippumalliin Audi Q8 e-tron. Kyseessä on S-line-malli, jossa on 408 jarrutehoa. Tämä ei ole mikään hölmöläinen. Se on kallis, se on erittäin hyvin tehty, ja se on ehdottomasti suunniteltu rikkaille meistä, Sanoisin. Se ei ole urheilullisempi, silmiinpistävämpi GT, mutta se on ehdottomasti ylellinen ajoneuvo sanan kaikissa merkityksissä. Kun istuin siihen ensimmäistä kertaa ajamaan ympäriinsä."

"Joulukiertueella, olin melkein pettynyt siihen, miten paljon vempaimia Löysin. Tuntui vain, että leluja ei ollut tarpeeksi. Mutta kuten sanoin, sitten ajoin sitä, ja ajoin sitä ehkä paljon enemmän, ja perheeni kanssa autossa tuolla joulukiertueella, ja huomasin, että jotain muuta paljon enemmän totta kuin alun perin ajattelin, eli se ei ole aina - lelujen ja vempaimien määrästä. Kyse on myös rakentamisen laadusta, suunnitteluelementeistä, pienten asioiden yhtenäisyydestä, jotka muodostavat suuremman kokonaisuuden. Katsotaanpa."

"Se on kaksoislatausportit molemmilla puolilla, ovien avaamisen ja sulkemisen ääni, haptinen palaute näytöissä, istuinten laatu, erityisesti takana, sekä ihanat ilmastointisäätimet keskellä. Kaikki on kaarevaa, juuri oikeanlaista, ekstrapoloitu ja hienostunut. Ja vaikka se voi olla joidenkin mielestä hieman mielikuvitukseton tai vailla hullua lokinsiipiovet tai vähän liikaa tilaa, se on hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, tai puuttuvat hullut lokasuojaovet, tai erimuotoinen ohjauspyörä, kaikki on siellä missä pitääkin, ja se vain toimii."

"Se, mitä me autotoimittajat yritämme tehdä tekemissämme videoissa, enkä sano, että lukisin itseni välttämättä tähän joukkoon, mutta tiedättehän, vitsi voi olla vitsi, että yritämme välittää tunteen. Yritämme näyttää miltä tuntuu istua ohjaamossa ja ajaa, koska se on hyvin tärkeää. Voimme antaa teille luvut, mutta voitte katsoa ne verkkosivuilta. Voimme näyttää teille sisätilat ja ulkotilat, mutta voitte myös googlettaa lehdistövideoita ja yritysten itsensä tekemiä kuvia."

"Mitä arvoa voimme siis tuoda? No, voimme kertoa, miltä tuntuu, kun kaikki nuo pikkuiset palaset yhdistyvät siihen yhtenäiseen kokonaisuuteen, josta puhuin aiemmin. Ja se asia Audissa on se, että sen sisätilat ovat ehkä hieman niukat. Saatat katsoa ulkoasua hieman konservatiivisena, mutta kun kaikki nämä asiat yhdistyvät."

"tapahtuu jotain maagista. Enkä tiedä, onko se rakentamisen laatu, vai onko se vain tapa, jolla että he suunnittelevat nämä autot järeiksi, mutta jotain ne tekevät. Ja vaikka en osaa sanoa mikä se on, mutta voin sanoa, että X-tekijä on olemassa. Audissa on se, että ne vievät aikaa. Kestää aikaa tajuta, miksi ne ovat niin kalliita, koska niitä ei voi heti - nähdä tai tuntea sitä. Tarkoitan, että keskellä kasvojani ei ole 37-tuumaista OLED-paneelia, joka antaa minulle..."

"kaikenlaisia outoja tilastoja tai viihdejärjestelmiä. Ei, vaan kyse on yhteenkuuluvuudesta.
pienemmistä asioista. Olen sanonut sen sata kertaa tällä videolla. Mutta ottakaa yksi tietty esimerkki, Käännän nyt kardaanini ympäri, jotta näette, mistä puhun. Katsotaanpa siis puhu. Tätä pientä kuilua tässä, olen itse asiassa kritisoinut tätä suunnitteluelementtiä ennenkin."

"Ja yleinen ajatus oli se, että jos laitan käteni tähän, on tämä haukottava, ammottava aukko, jossa on ilmeisesti juomasi ovat, mutta minusta se vain vaikuttaa hyvin epätasaiselta suunnittelulta. Mutta sitten aloin ajamaan ja aloin tuntea, miten tätä tilaa käytetään. Työnsin sitä eteenpäin ja aloin lepuuttaa kättäni tässä, missä se sulautuu niin saumattomasti vaihteistoon, joka on juuri tässä. Ilmeisesti se on sähkökäyttöinen, joten siinä on peruutus, vapaa-asento, ajo. Se on tärkein jota olen käyttänyt. Mutta tämä asento on niin luonnollinen. Se on tavallaan kuin voima melkein kuin asento. Se saa minut tuntemaan itseni hallitsevaksi. Onko se siis jotain, mitä voisin heti - suositella, kun istuin täällä ensimmäistä kertaa? En. Mutta kun ajoin sitä, se kävi heti selväksi, - että Audi oli vain minua fiksumpi. Luulen, että se on tavallaan merkki koko autolle."

"Audi Q8 e-tron ei ole halpa ja Audi veloittaa niin paljon, koska he uskovat, että alistutte laatuun enemmän kuin halpoihin temppuihin, kelloihin ja pilleihin. Ja vaikka aluksi ajattelin tarvitsevani paljon enemmän niitä suositellakseni sitä täysin, sitten sää alkoi muuttua. Se alkoi hiukkasilla lunta ilmassa, kuten tässä näkyy. Aioin lentää vähän lennokin kanssa, puhua vähän - hieman enemmän ominaisuuksista, mutta katsokaa tätä. Sateista, lumista, ei sovi tällaiseen työhön."

"Minä lähden nyt. Ja sitten tilanne Tanskassa muuttui nopeasti täysimittaiseksi lumimyrskyksi, joka oli jollaista emme ole nähneet vuosiin. Silloin tajusin, että laatu on lopulta - ja luotettavuus on tärkeintä. Seison ovellani päivänä, jolloin minun pitäisi toimittaa - Audi Q8 e-tronin takaisin Audille, mutta katsokaa vaikka säätä ulkona."

"Se on täysin lumen peitossa. Olen juuri tyhjentänyt auton, mutta katsokaa.
Näin on käynyt parin viime päivän aikana täällä Tanskassa.
Aivan hirveää, mutta en ole huolissani, koska olen voinut luottaa tähän autoon.
koko sen ajan, kun se on ollut minulla. Ja sen vuoksi tulen kaipaamaan sitä. Se on opastanut minua joidenkin todella epävarmoja hetkiä parin viime päivän aikana, sen voin sanoa. Joten hyvä Audi."

"Nähdään seuraavassa."

EV Hour

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää