Suomi
Gamereactor
Videos
Halo TV
HQ

All You Need to Know about Halo: Season 2 (Sponsored)

With the sci-fi series returning to SkyShowtime, we've provided a recap of the events of Season 1, and looked at the synopsis for Season 2 and the narrative threads it will be exploring.

Audio transcriptions

"Halo-fanit iloitsevat! Toinen kausi 343:n Halo-pelin live-action-sovituksesta.
Industriesin ikonisen videopelisarjan toinen osa on melkein täällä. Showtimen tuottama yhteistyössä 343 Industriesin ja Amblin Televisionin kanssa ja saapuu seuraavalle kanavalle Sky Showtime -kanavalla 9. helmikuuta, ja jatkokaudella nähdään jälleen kerran Pablo Schreiber pukeutuu kuuluisan Master Chiefin rooliin puolustaakseen - ihmiskuntaa Covenantin vaarallisilta voimilta. Toinen kausi on asetettu alkaa kahden jakson ensi-illalla ja jatkuu sitten viikoittain, kunnes - kahdeksas ja viimeinen jakso esitetään 22. maaliskuuta. Lisää Halo-seikkailuja Olemme luoneet tämän kätevän videon, jolla voit valmistautua kaikki mitä tarvitset tietää."

"sinua Halo Season 2:een. Ensinnäkin, koska Halo Season 2 jatkuu sen jälkeen, kun...
1. kauden tapahtumista ja jatkaa juonenkäänteitä, joita tutkittiin ensimmäisen kerran kauden aikana, on syytä käydä nopeasti läpi tapahtumat, jotka tapahtui. Sen jälkeen kun katsojille on esitelty Master Chief ja Silver Team seuraavat miehistön pelastaessa ihmisten etuvartioaseman Covenant-hyökkääjiltä, tarina nopeasti supersotilaiden tiimi metsästää voimakasta huhuttua muukalaisten supersotilasta..."

"joukkotuhoon kykenevää asetta. Ei kestä kauan, ennen kuin John-117, joka on myös - joka tunnetaan nimellä Master Chief, löytää Halo Ringsin jäljille johtavat jäljet.
jonka myös Covenant löytää pakottaen YK:n turvallisuusneuvoston ihmisjoukot ja muukalaisjoukot - Covenantin kilpajuoksuun toisiaan vastaan. Muutaman ahdistavan tapahtuman jälkeen jotka liittyvät Spartan-ohjelmaan, paljastuu salaisuuksia, jotka muuttavat Spartanit tohtori Elizabeth Halseyn korkean profiilin rikolliseksi ja johtavat Silverin - Team kohtaamaan löytymättömiä tunne-elämän ongelmia, miehistön tehtävänä on uskaltautua..."

"Covenantin alueelle hakemaan takaisin varastettua tähtikarttaa, joka voi osoittaa kohti - yhden halutun Halo-renkaan suuntaan. Kausi päättyy Master Chief ja erittäin kehittynyt tekoäly Cortana sulautuvat yhteen mahdollisesti peruuttamattomia ja epäinhimillisiä vaikutuksia pelastaakseen päivän ja saadakseen päätökseen tehtävä. Tätä silmällä pitäen näemme 2. kaudella uuden tarinankulun kehittyvän."

"Shrivers Master Chief johtaa ihmisten ja UNSC:n taistelua vastaan Covenantin kanssa Silver Team ja sen spartalaiset johdolla. Sen jälkeen järkyttävän tapahtuman jälkeen aluksi merkityksettömältä tuntuvalla planeetalla John-117 ryhtyy tuntea, että sota on nousemassa uusiin mittasuhteisiin ja että Liiton jäsenet ovat valmistautuvat täysimittaiseen hyökkäykseen ihmiskunnan suurinta linnaketta, - Reachin kuuluisaa planeettaa. Reach ja koko galaksi ovat vaarassa kuin koskaan ennen."

"Master Chief pyrkii lopettamaan sodan lopullisesti löytääkseen - superaseen, joka on Halo Ring. Mutta tuleeko siitä lopulta ihmiskunnan pelastus vai tasoittaako se sen sijaan tietä sukupuuton tasoiselle tapahtumalle? Kuka voi olla odottaa näkevänsä Halo kauden 2:ssa, Shrivers Master Chiefin lisäksi Jen Taylor, Cortanan ja tohtori Catherine Elizabeth Halseyn ääni Halo-peleissä tulee olemaan Cortana, kuten myös Natasha McElhone, joka näyttelee live-action-versiota Tohtori Halsey. Danny Ciparni ja Olive Grey palaavat rooleihinsa kapteeni Jacob Keyes ja tohtori Miranda Keyes, Shabana Azmi tekee paluun."

"amiraali Margaret Parangoskina, ja Bokeem Woodbine palaa entisenä näyttelijänä.
Spartan-ehdokkaaksi muuttunut haaskalintu Sauron-66. Silver Team ja Master Chiefin Bentley Kalun esittämän Vanak-134:n, Kai-125:n ja Riz-28:n lähimmät liittolaiset, Kate Kennedy ja Natasha Kulczak palaavat kumpikin myös. Samoin voimme odottaa lisää Yiren Ha:n Quan He:ltä ja Charlie Murphyn Mackieltä. Halo-kaudella 2 alkaa helmikuun 9. päivä, ja voit katsoa jokaisen kahdeksan jakson..."

"jotka julkaistaan viikoittain ensi-illan jälkeen Sky Showtime -kanavalla."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää