Suomi
Gamereactor
Videos
Skull and Bones
HQ

What You Need to Know About Skull and Bones' Beta, Early Access, and Launch (Sponsored)

We outline all the various ways that you can dive into Ubisoft's pirating adventure on the lead up to its release on February 16.

Audio transcriptions

"On melkein aika purjehtia ja aloittaa nousu maineeseen Ubisoftin merirosvoseikkailussa...
Skull & Bones. Koko peli ilmestyy PC:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle ja S:lle.
ja Amazon Lunaan 16. helmikuuta, monet teistä ovat epäilemättä innokkaita painamaan ankkurinsa..."

"Intian valtamerelle. Mutta koska on monia tapoja sukeltaa ajoissa, olemme koonneet yhteen kaikki seuraavat tiedot tiedot, jotka sinun on tiedettävä Skull & Bonesin avoimesta betasta, varhaisesta pääsystä ja täydestä julkaisusta.
tähän hyödylliseen videoon.
Aloituksena on avoin beta. Se alkaa 8. helmikuuta kello 3 aamulla Keski-Euroopassa."

"Euroopan aikaa, tai SET, ja kestää 11. helmikuuta loppuun, tai keskiyöhön asti.
helmikuun 12. päivään asti, jos he työskentelevät SET-järjestelmässä. Tämän betan ennakkolataus on jopa saatavilla jo 6. helmikuuta klo 10.00 SET, joten sinulla on runsaasti aikaa ladata peli valmiiksi...
betan välitöntä alkua varten. Tämä on tärkeä beta, joka on syytä pitää mielessä, koska se on antaa pelaajille mahdollisuuden tutustua peliin täydellisesti ja siirtää kaikki edistyksensä julkaisuversioon. Et pysty etenemään rajoituksetta koko keston ajan betan aikana, sillä pelissä on tier 6 rank 1 infamy cap, mikä tarkoittaa, että kun olet kerran saavutat prikaatin arvon, et voi edetä enää pidemmälle. Tästä huolimatta beta tulee tukee ristikkäistä etenemistä ja ristikkäispelaamista, joten muista kokeilla peliä useilla alustoilla."

"ja liittyä yhteen ystävien kanssa riippumatta siitä, missä he pelaavat.
Mitä tulee siihen, mitä osia Skull & Bonesista on saatavilla beta-versiossa, Red Isle on tarjolla kokonaisuudessaan, mikä tarkoittaa, että voit vierailla Saint Annan merirosvojen luolassa.
ottamaan vastaan tehtäviä sen kauppiailta ja asukkailta, korjaamaan ja päivittämään laivasi ja jopa varastoimaan kovalla työllä ansaitsemasi ryöstösaaliit turvallisesti varastossasi. Tämän lisäksi Itä-Intia on saatavilla myös tutkittavaksi, joten älä unohda lähteä avoimille aalloille vierailemaan tässä haastavammassa alue, joka on täynnä mahdollisuuksia mutta myös runsaasti vaaroja."

"Lopuksi on tarjolla kokoelma pää-, sivu-, toistettavia ja palkkio-urakoita, joihin voi ryhtyä, sekä maailman tapahtumia, joihin voi osallistua. Mitä saat osallistumalla tähän avoimeen betaan? Riippuen saavuttamastasi infamy-arvosta, maailman tapahtumista, joihin osallistut, ja koosta aluksen koko, jolla onnistut purjehtimaan, määrittää, oletko oikeutettu osallistumaan joukko kosmeettisia esineitä, jotka jaetaan seuraavalla viikolla tapahtuvassa täydessä julkaisussa."

"Varhainen julkaisu Kun Ubisoft sanoo Early Access, se tarkoittaa pikemminkin Early Launchia, koska tässä on milloin pelaajat voivat todella kokea ja sukeltaa Skull & Bonesiin ilman rajoituksia. Tärkein juju on, että vain Ubisoft Plus -tilaajat tai ne, jotka ovat ostaneet Premium Editionin..."

"ovat oikeutettuja osallistumaan tähän Early Access -jaksoon, joka alkaa kolmen päivää ennen täyttä julkaisua ja alkaa 13. helmikuuta. Ennakkotilaajat ja Ubisoft Plus-tilaajat saavat myös pääsyn Highness of the High Sea Packiin, joka sisältää seuraavaa Notoriety Garb ja Coronation Firework tällä kertaa, kaikkien Premium-pakettien lisäksi."

"Editionin bonusten, kuten ylimääräisten tehtävien, Smuggler Pass -polettien, Premium Bonus Packin ja muiden bonusten kanssa.
Kuten luultavasti arvasitkin, tässä vaiheessa Skull & Bones saapuu kokonaisuudessaan peliin kaikki muut. Riippumatta alustasta tai ostamastasi versiosta, perjantaina helmikuussa 16. päivä, voit lähteä matkaan ja aloittaa merirosvoseikkailusi ilman mitään rajoituksia."

"mitä tahansa. Regular Editionin ennakkotilanneet saavat myös kosmeettisen versionsa.
bonuksiin myös tänä päivänä.
Siinä on suurin piirtein kaikki tiedossa Skull & Bonesin avoimesta betasta, Early Accessista ja Laukaisusuunnitelmista. Muistakaa, että Launch on vasta alkua tälle pelille, sillä Ubisoft on antanut runsaasti sisältöä valmiina tukemaan piraattiseikkailua ainakin sen ensimmäisen Tämä sisältää uusia merirosvopäälliköitä, joita voi kohdata, kosmeettisia tuotteita, joita voi ansaita, ja tehtäviä, joita voi suorittaa..."

"koko Intian valtamerellä."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää