LIVE
HQ
logo hd live | Super Monkey Ball Banana Rumble
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   Videos
   Suicide Squad: Kill the Justice League
   HQ

   Suicide Squad: Kill the Justice League - Video Review

   Suicide Squad: Kill the Justice League - Video Review

   Audio transcriptions

   "Tiedätkö mitä? Odota hetki. Hei, Brainiac! Tapahtuuko se nyt? Hienoa! Sinulla on Luthor mahdollisimman pian. Hyviä uutisia! Jos haluat Luthorin, sinun tarvitsee vain... tulla hakemaan hänet.
   Kun olimme suorittaneet noin puolet kampanjasta, toimitimme ensivaikutelmamme Suicideista."

   "Squad Kill the Justice League artikkelissa, jossa tosin aluksi huomautimme, että siinä tässä kokemuksessa on mainitsemisen, korostamisen ja ylistämisen arvoisia osia. Olemme edelleen sitä mieltä, että tavalla, ja on syytä toistaa, että Rocksteady on yksi maailman parhaista studioista, kun kun on kyse lavastussuunnittelusta, kerronnan rakentamisesta, liikkeenkaappauksesta, kasvojen animaatiosta ja kohtauksista..."

   "rakentaminen. Kyse ei ole vain tekniikasta, vaan visuaalisen kielen ymmärtämisestä...
   jokaisen hahmon, jokaisen alueen takana ja hahmojen sijoittaminen kohtaukseen tavalla, joka...
   tekee toiminnan seuraamisesta jännittävää. Siinä he todellakin onnistuivat.
   Mutta tästä mennään vain yhä syvemmälle ja syvemmälle masentavaan murheen, vihan kuoppaan, pettymykseen ja resignoituneeseen liioitteluun. Emme saa mitään iloa siitä, että revimme kappaleiksi peliä, joka..."

   "pintapuolisesti olisi voinut miellyttää meitä ja jota todella halusimme rakastaa. Vaikka live palvelumalli on yleensä osoittautunut haitalliseksi alalle, koska rahamiehet huipulla eivät yksinkertaisesti kykene maltillisuuteen tai edes kriittisempään arvostelukykyyn sen suhteen, mitä studioiden pitäisi ottaa tällainen projekti ja mitkä ehdottomasti eivät, me emme ole - konseptia vastaan. On olemassa hyviä livepalvelupelejä, niitä vain on. Mutta Suicide Squad Kill Justice League on esimerkki kaikesta siitä, mikä lähtökohdassa on väärin."

   "Suicide Squadin keskeisen silmukan jokainen kriittinen osa, käyttöliittymäsuunnittelusta vihollislajistoon, pomotaisteluista sivusisältöön, kykyjen valinnasta ryöstösaaliin suunnitteluun on toivottoman huono...
   siinä määrin, että on todella vaikea pysyä kärryillä kaikesta.
   Suicide Squad Kill the Justice Leaguessa on neljä pelattavaa hahmoa, mutta lukuunottamatta tarjoavat hieman erilaisia liikkumistapoja, kaikki neljä ovat samoja. He voivat käyttää samoja aseita, ja vaikka niiden kykypuut voivat viedä niitä eri suuntiin, on olemassa täällä ei ole korkean tason rakentamista. Miksi Rocksteady päätti, että ainoa erottava tekijä..."

   "oli käyttämäsi ryöstötavara, joka itsessään tarjoaa vain melko pinnallisia stat-modifikaatioita.
   ja vaikutuksia, ei ole meidän käsissämme. Lukuun ottamatta muutamaa esimerkkiä, jotka löytyvät pelin niin sanotusta infamysiikasta setit, jotka ovat eri varusteiden sarjoja, jotka toimivat pyhinä Graalin maljoina, tämä on anthemi tason ryöstösaalis. Nimetön kasa haulikoita, minigunseja ja kilpiä, joilla ei ole ainutlaatuista rekyyliä."

   "kuvioita, erityisiä sivuvaikutuksia tai pelattavuutta muokkaavia erikoisominaisuuksia.
   Pelin keskeisessä silmukassa on useita syvään juurtuneita ongelmia. Koko peli on vain yksi vihollisryhmä tylsiä anonyymeja violetteja avaruushirviöitä, ja ne itse ovat vain kolmea eri makua, perus gruntti, tarkka-ampuja ja hieman raskaampi serkku. On myös tankkeja ja helikoptereita, mutta ne ovat paljon harvinaisempia, eikä mikään näistä vaativat merkittävästi erilaista lähestymistapaa. Jotkut viholliset kokevat hyvin pinnallisen muodonmuutoksen kampanjan aikana, mutta lukuun ottamatta sitä, että jotkut sotilaat voivat liikkua nopeasti ja jotkin tarkka-ampujat voivat muuttua näkymättömiksi, Suicide Squad Kill the Justice League ei oikeastaan pelaa vaikeudella tai vihollisen vaihtelulla, eikä sillä ole väliä, jos haluat vain päästä läpi kampanjan läpi tai viettää satoja tunteja pelin loppupelissä, sellaisena kuin se nyt on."

   "Topografia on myös ongelma, koska koko Metropolis on suunniteltu niin että viholliset syntyvät aina, jos mahdollista, korkealla katoilla, ja usein jopa suojien takana. Tämä tarkoittaa, että pelaajalle viestitetään nopeasti, että pystysuuntaisuus on kaikki kaikessa ja että hyppiminen katolta toiselle on tehokkain tapa saavuttaa vastustajat. Ja pitkällä tähtäimellä tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei koskaan ole ikimuistoista suhdetta maailmaan, jossa olet, koska liikut aina sen yläpuolella, leijut ja keskitätte huomionsa vain niihin kattoihin, jotka kohoavat kauas niiden yksityiskohtien yläpuolelle, jotka unohtuvat klo katutasossa. Mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että taistelut tuntuvat aina yksitoikkoisilta, koska peli ei ole leikkiä paikoilla eikä koskaan aseta jännittäviä taisteluareenoita, jotka haastavat ymmärryksesi ympäristöstäsi. Tällä tavalla Suicide Squad on vähän kuin Sonic Frontiers, siellä on alla on ehkä jännittävä maailma, mutta pelisilmukka estää sinua sitoutumasta siihen, koska silmukka on rakennettu tuon maailman päälle, ei sen sisällä."

   "Se ei myöskään auta, että on periaatteessa vain neljästä kuuteen sisältötyyppiä, jotka peli toistuu loputtomasti, eikä koskaan vaadi tai helpota erilaisia strategioita tai sitoutumista.
   Ollakseni reilu 90 % kampanjasta on myös luotu näiden tehtävätyyppien avulla, jossa sinun täytyy puolustaa Poison Ivyn kasveja, toimittaa liittolaisia Fortnite-vaikutteiseen taisteluun - bussissa, tai tuhota tiettyjä solmuja vihollisen linnoituksessa. Sinua pyydetään tekemään tämä yli yhä uudelleen, sekä kampanjan etenemisen että pelin loppupelin aikana."

   "Saavut paikalle, leijut, hyppäät, ammut ja suoritat tehtävän, minkä jälkeen sinut palkitaan ryöstösaaliilla.
   josta et välitä.
   Jopa tarina, tiedättehän sen, josta peliä paikoin kehutaan, on suorastaan toivoton. Vaikka on armoa ottaa käsite tappaa sankareita hirveän vakavasti."

   "ja oikeasti tappaa Justice League, se on tehty niin tylysti tässä, että sekä itse pomotaisteluista puuttuu painoarvoa ja tyyliä, kun Rocksteady ei koskaan onnistu oikein kunnolla tukemaan tai hyödyntämään muuten melko jännittävää lähtökohtaa. Moraalinen kompassi pyörii ympäriinsä ja nollautuu vain välillä, eikä koskaan ole oikeastaan tietoinen siitä."

   "onko Suicide Squad roistoja, antisankareita, sankareita, vai sekoitus yhtä ja toista...
   useampaan edellä mainittuun kategoriaan. Tietysti se voi vaikuttaa houkuttelevalta päällisin puolin, että...
   peli kieltäytyy noudattamasta klassista kerronnan kaavaa, ja siitä saa pisteitä, että se on sekä rohkea ja halukas kääpiöimään kerronnallisella lankulla, mutta eivät taistelut eivätkä tapa, jolla nämä sankarit kukistuvat ovat erityisen tyydyttäviä, ja ne ovat ainoat hetket, jotka rikkovat vakiintuneesta kaavasta. Niitä on vaikea pitää valopilkkuina."

   "Eikä muuten ole yhtään sivusisältöä, jossa olisi mukana muita sivuhahmoja...
   laajemmasta DC-universumista, ei mitään jännittävää dialogia, joka käynnistyisi tietyn paikan löytämisestä, ei yllätyksiä. Unohda Arkham-sarjan rakenne, jossa jahtaat joukkoa pahiksia...
   samaan aikaan. Tässä olet täällä vain ampumassa violetteja alieneja ja poimimassa seuraavaa legendaarista haulikko, jolla on 12 % suurempi kriittisyysmahdollisuus. Siinä kaikki. Tuo Pingviini, Poison Ivy, - ja muita, mutta heidän esittelynsä jälkeen heistä tulee pelkkiä kauppiaita."

   "pelin keskuksessa. Siihen nämä hahmot alennetaan, hehkutetuiksi myyjiksi. Kuka ajatteli että tämä jäisi huomaamatta tai olisi suorastaan kiitettävää?
   Suicide Squad Kill the Justice Leaguessa on perustavanlaatuisia suunnitteluvirheitä kaikkialla.
   Tässä Rocksteady on tehnyt vääriä päätöksiä alusta alkaen, ja vaikka he ovatkin tehneet toteuttivat visionsa teknisesti hienostuneesti ja yksityiskohtiin kiinnittäen huomiota, älkää erehtykö, Suicide Squad on kiillotettu ja upea, mutta raaputa pintaa ja anna sille enemmän kuin 30 minuuttia ja kaikki hajoaa. Se ei vain hajoa, vaan muuttuu aktiivisesti huonommaksi."

   "mitä kauemmin pelaat. Olemme todella surullisia Rocksteadyn puolesta, koska tämä on väärä peli...
   kehitetty väärin, väärillä prioriteeteilla väärään aikaan, mutta ennen kaikkea tämä on ei vain ole hyvä peli. Tässä ei ole hyviä luita, tässä ei ole hyvää pohjaa, jolle rakentaa...
   ja aivan kuten Redfallin kohdalla, toivomme tämän kerran arvostetun studion nousevan pystyyn, harjaavan pölyt pois ja aloittaa alusta, sillä emme näe Suicide Squadista tulevan jännittävää peliä, edes massiivisilla leikkauksilla ja edes uuden sisällön lisäämisellä."

   Arviot

   lisää

   GRTV

   lisää

   Leffatrailerit

   lisää

   Trailerit

   lisää

   Tapahtumat

   lisää