Suomi
Gamereactor
Videos
Assassin's Creed Codename Red
HQ

GRTV News - Assassin's Creed Japan confirmed to launch this fall or early 2025

GRTV News - Assassin's Creed Japan confirmed to launch this fall or early 2025

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme joistakin odotetuimmista kisoista, joita ei ole suunniteltu vain vuodelle 2024, vaan mahdollisesti myös myös vuoden 2025 alussa. Molemmat ovat tulossa Ubisoftilta, joista toinen on Star Wars -peli, toinen on Assassin's Creed -peli, ja vaikka emme tiedä tarkkaa julkaisupäivää kummallekaan."

"näistä kahdesta pelistä, meillä on kuitenkin käsitys siitä, milloin ne ilmestyvät. Joten kun tämä on niin sukelletaanpa sisään. Assassin's Creed Japanin on vahvistettu ilmestyvän tänä syksynä tai vuoden 2025 alussa ja Star Wars Outlaws on edelleen aikataulussa myöhemmin vuonna 2024. Emme saaneet edes epämääräistä julkaisuikkunaa, Emme saaneet edes epämääräistä julkaisuikkunaa, kun Ubisoft ilmoitti pitkän aikavälin suunnitelmistaan koskien Assassin's Creed -peleistä vuonna 2022, mikä on outoa, kun ajattelee sitä, että he ilmoittivat vuonna 2022 ja paljastivat kaikki nämä eri pelit, joita heillä oli suunnitelmissa, Codename Red, Codename Hexay, Codename Jade, joka on tavallaan poissa, se on kuin oudossa testaustilassa."

"vaiheessa, ja sitten Infinity, josta emme ole vielä kuulleet paljonkaan. Luulen, että on myös se meta quest peli joka tuli ulos niinku viime marraskuussa, mutta kuitenkin. Mutta molemmat yhteisiä järki ja huhut saivat sen kuulostamaan Assassin's Creed Codename Rediltä, eli Assassin's Creed Japanilta, oli määrä ilmestyä vuonna 2024 tai 2025. Nyt saimme vahvistuksen. Ubisoft vahvistaa tuoreessa tulosraportissaan, että Assassin's Creed Codename Red julkaistaan tilikaudella 2025, mikä tarkoittaa, että ennen maaliskuun 31. päivää 2025. Silloin on järkevää, että peli tulee tiettävästi olemaan täysin julkistetaan toukokuussa. Ranskalaisjulkaisija toistaa myös, että Star Wars Outlaws on edelleen on tarkoitus julkaista vuoden 2024 loppuun mennessä, joten kuulostaa siltä, että Massiven odotettu peli saattaa ilmestyä tänä kesänä, kuten alun perin sisäisesti suunniteltiin. Ja tämä on itse asiassa hieman pätkä päähenkilöstä, jonka odotamme näkevämme Assassin's Creed Codename Redissä tai Assassin's Creed Japan, mikä sen nimi sitten tuleekaan olemaan, sitä emme ole vielä selvittäneet."

"Mutta tämä on aika mielenkiintoinen juttu, koska Ubisoftilla on ollut todella tiukka julkaisutahti.
aikataulu viime aikoina. Meillä oli marraskuussa, meillä oli, ei se oli lokakuussa, se oli Assassin's Creed Mirage, Syyskuussa oli Crew Motor Fest, lokakuussa Assassin's Creed Mirage, joulukuussa Avatar, Tammikuussa oli Prince of Persia, ja sitten helmikuussa Skull and Boat. Joten siellä on ollut viisi todella suurta, laadultaan vaihtelevaa peliä, jotka ovat tehneet debyyttinsä viime vuosina."

"noin puolen vuoden aikana. Ja no, olemme menossa kohti seuraavaa maaliskuuta, emmekä oikein tiedä, mikä on seuraava kustantaja on suunnitellut sitä varten. Ilmeisesti katson tavallaan ohi Just Dancen kaltaisista asioista, joka taisi myös ilmestyä, kuten Just Dance 2024, mikä se nyt olikaan, 2025, ja se ilmestyi...
myös lokakuussa. Mutta pointtina on se, että emme tiedä mitä julkaisijalle on suunnitteilla..."

"mitä tulevaisuudessa on tulossa. Nyt tiedämme, että Star Wars Outlaws on tulossa jossain vaiheessa, on olemassa huhuja siitä, että se julkaistaan kesällä, mutta sitä ei ole vielä vahvistettu. Me olemme vielä vain tavallaan oletamme, että se tulee tuohon kesäaikaan, koska jos Assassin's Creed Codename Red on suunnitteilla syksyksi, on todennäköistä, että he haluavat etäännyttää ne myös, koska nämä kaksi ovat hyvin isoja pelejä, valtavia pelejä siinä mielessä. Se on tavallaan hieman erilainen kuin mitä näimme viime syksynä, joka on juuri mennyt, koska jokainen näistä peleistä - koskevat tavallaan eri ihmisiä oikeastaan. Mutta nämä kaksi, ne ovat molemmat kuin tavallaan todella - premium AAA-tittelit, joiden väliin halutaan laittaa hieman etäisyyttä, jotta ne voivat tehdä menestyä. Kun tiedämme lisää, pidämme teidät varmasti ajan tasalla. Huhutaan jälleen, että Assassin's Creed Codename Red paljastetaan kokonaisuudessaan toukokuussa. Todennäköisesti jos näin on se tulee olemaan eräänlainen Assassin's Creedin esittely ja sitten saamme Ubisoft Connectin."

"luultavasti taas kesäkuussa, kuten viime vuonna, jossa he esittelevät enemmän ja merkittävämpiä asioita.
Mutta jos Star Wars Outlaws on asetettu kesäksi niin luultavasti kuulemme julkaisupäivän siitä pelistäkin vielä vielä aikaisemmin. Joten paljon Ubisoftin uutisia tulossa lähikuukausina ja viikkoja ja muuta sellaista. Joten pidämme teidät varmasti ajan tasalla. Siihen asti kuitenkin Siinä kaikki, mitä meillä on aikaa tämänpäiväiseen GRTV-uutisten jaksoon. Palaamme maanantaina maanantaina."

"joten toivottavasti nautitte loppuperjantaista, nauttikaa viikonlopusta ja nähdään taas.
toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää