Suomi
Gamereactor
Videos
Deadpool & Wolverine
HQ

GRTV News - Deadpool 3 changes title in first trailer

GRTV News - Deadpool 3 changes title in first trailer

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on uusi viikko ja me ollaan aloitamme puhumalla kiistatta suurimmasta uutisesta, jota joka tapahtui viime yönä, jos et ole varsinainen amerikkalaisen jalkapallon fani, koska kyllä se oli..."

"Super Bowl ja kyllä, se tarkoittaa, että meillä on joukko uusia trailereita. Monet trailerit olivat joista me jo tiesimme, että oli pieni pelispotti Minions ja Apinoiden planeetta ja sen sellaista. The Fall Guy oli toinen, joka oli siellä mutta oikeastaan siellä oli kaksi isoa traileria, mutta puhumme tänään vain toisesta. Toinen oli Paha jos pidät musikaaleista jos pidät Ozin velhosta ja pidät teatterista..."

"tuotannoista siinä mielessä, niin ehdottomasti käy katsomassa se, löydät trailerin omasta paikallisesta Gamereactorista, mutta epäilemättä olet luultavasti kiinnostuneempi kuulemaan lisää Deadpoolista...
joten puhumme tänään kolmannesta Deadpool-elokuvasta, ja siinä on muutamia pieniä asioita...
joita tapahtuu sen suhteen. Joten Deadpool 3 vaihtaa nimeä ja ensimmäinen traileri Disney todella..."

"haluaa korostaa, että Wolverine on mukana trilogian ensimmäisessä MCU-elokuvassa. Tiesimme, että ensimmäinen Deadpool 3:n traileri esitettäisiin Super Bowlin aikana, mutta Marvel onnistui pitämään joitakin asioita melko lailla salassa, koska Ryan Reynoldsin ensimmäinen Marvel Cinematic Universe -elokuva on nyt nimeltään Deadpool ja Wolverine ja ei kestä kauaa, että sen ensimmäinen teaser-traileri korostaa MCU-yhteyttä kun aikamuunnosviranomainen koputtaa Wade Wilsonin ovelle. Ei sillä, että tämä estäisi sitä näyttämästä lisää Deadpoolin herkkua, kun saamme maistaa neljännen seinän rikkovia sutkautuksia ja jopa pilalle menneen 20. vuosikerran."

"vuosisadan Foxin logon, siistin näköisiä tappeluita ja huumoria, jollaista emme ole nähneet MCU:ssa aiemmin. Tarpeeton sanoa, että olen ehdottomasti hypetetty Deadpoolin ja Wolverinen ensi-illasta 27. heinäkuuta, entä sinä?
Nyt en aio näyttää varsinaista traileria tässä, koska jos haluatte katsoa sen, voitte käydä katsomassa sen paikallisella Gamereactor-alueellanne, mutta sanon vain, että traileri on minulle..."

"ei ollut kovin jännittävä, mutta se on hyvä asia, koska aiemmin olemme nähneet useita trailereita, mutta erityisesti Marvelin trailereita, joissa kaikki näytetään trailerissa.
todella hypetetty elokuvaa varten sitten menet katsomaan sen ja huomaat että traileri näytti kaiken hyvän...
ja luulen, että Ryan Reynolds ja Deadpoolin porukka Sean Levy ja..."

"kaikki herrat ovat tehneet todella paljon työtä tämän trailerin kanssa, jotta sitä ei pilattaisi...
liikaa um aika paljon puolet näyttää olevan kuvamateriaalia elokuvan alusta ennen elokuvaa oikeastaan edes käynnistyy kun öö Eric laittaa uutisen että uutisjuttu siellä koskien sitä TVA ilmestyy Waden ovelle, joten uskon, että meille on luvassa aika hyvä elokuva."

"Marvelin tavan perusteella, jolla Marvelilla on tapana käsitellä asioita, uskon, että näemme - useita eri trailereita tästä elokuvasta ennen julkaisua tai ennen julkaisua.
heinäkuun lopulla ensi-iltansa saavan... Tiedättehän, että tämä koskee todennäköisesti asioita kuten...
Uh näyttää erilaisia tai kiusaa eri hahmoja, jotka voivat ilmestyä elokuvassa..."

"ja muuta sellaista, mutta... mutta epäilemättä saamme nähdä täyden trailerin klo jossa näytetään Hugh Jackmanin Wolverine, koska hän ei koskaan näkynyt elokuvassa hän oli siellä, hän oli siellä jossain vaiheessa, mutta hän ei koskaan ollut kuin massiivinen osa joten luulen että saamme toisen trailerin luultavasti huhtikuun lopulla toukokuun alussa..."

"valmistautuaksemme täydelliseen ensi-iltaan ja sitten saamme elokuvan heinäkuun lopulla...
Tämä on myös ainoa ja ensimmäinen ja ainoa Marvel Cinematic Universe elokuva vuonna 2024, joka on...
järkyttävää ajatella ja yllättävää, mutta toivottavasti siitä tulee kuitenkin hyvä, mutta kyllä se on...
kaikki aika mitä meillä on tänään... palaamme huomenna jollakin varmasti yhtä jännittävällä tavalla."

"tai epäilemättä jännittävämpää, koska tiedätte, että uutisia ei juuri tule...
sunnuntai-iltana, kun Superbowl pelataan, koska yleensä kyse on vain perävaunuista...
ja urheilusta, joten palataan huomenna, jolloin on epäilemättä jotain, joka keskittyy enemmän peleihin.
siihen asti kuitenkin kiitos kun katsoitte, nähdään seuraavassa GRT-uutisten jaksossa."

"Pitäkää huolta toisistanne"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää