Suomi
Gamereactor
Videos
Banishers: Ghosts of New Eden
HQ

Banishers: Ghosts of New Eden - Video Review

Banishers: Ghosts of New Eden - Video Review

Audio transcriptions

"Banisher's Ghost of New Eden on Dontnodin uusin projekti, joka astuu erilaisen suuntaan siitä, mitä olemme ranskalaiselta yhtiöltä tottuneet odottamaan.
Tämä ei ole tarina, jossa kerronta on etusijalla ja pelattavuus toisella sijalla ja joka koskettaa ajankohtaisia yhteiskunnallisia trendejä..."

"ja esittelee hahmoja taiteellisina ja erittäin edistyksellisinä yksilöinä, jotka pyrkivät olennaisesti horjuttaa vallitsevaa tilannetta, kuten Life is Strangessa ja Harmony the Fall of Reveriessä, esim.
Banisher on enemmänkin sen kaltainen, mitä nykyaikaiset God of War -pelit ovat näyttäneet tarjoilevan, nopeatempoinen taistelu ja tutkimusmatkailumahdollisuudet täydentävät keskeistä, voimakasta ja mystistä peliä."

"juoni, joka pyörii kahden hyvin johdonmukaisen ja syväluotaavan hahmon ympärillä.
Se on monella tapaa läpikotaisin Dontnodia, mutta samalla tämä projekti tuntuu täysin ainutlaatuiselta, todella ensiluokkaiselta ja triple-A:lta, ja erilaiselta kuin mitä olemme tottuneet odottamaan...
ranskalaiselta studiolta, sillä ehkä Vampire on ainoa aiempi nimike, joka sopii samanlaiseen lasku."

"Tämän pelin tarina sijoittuu 1600-luvun lopun Pohjois-Amerikkaan, ja siinä seurataan aaveita jahtaavaa Kuubalaisen Antia Duarten ja skotlantilaisen Redmuck Wraithin kaksikkoa.
Nämä kaksi hyvin ainutlaatuista hahmoa toimivat mentorina ja menteenä, mutta myös kietoutuneina rakastavaisina, ja nämä kaksi dynamiikkaa muodostavat suurimman osan hahmojen rakentumisesta koko ajan."

"tarinan aikana, varsinkin kun hyvin varhaisessa vaiheessa Antia murhataan toimeksiannon yhteydessä, jättäen hänen henki jää jäljelle.
Tästä eteenpäin tarina vie kaksikon ympäri New Edenin maita, jossa he etsivät löytääkseen Pohjois-Amerikan siirtokuntaa uhkaavan suuren kummittelun ytimen."

"tehdä merkittäviä valintoja, jotka liittyvät joko...
herättää Antia henkiin tai antaa hänen henkensä siirtyä eteenpäin.
Dnodille tyypilliseen tapaan nämä päätökset vaikuttavat kerrontaan monin eri tavoin, ja huipentuvat loppuratkaisuun, joka riippuu tekemistäsi valinnoista."

"Dnodin kerronnallista nerokkuutta ei kyseenalaisteta kertaakaan tässä pelissä.
Hahmot tuntuvat aidoilta ja niissä on valtavasti syvyyttä, tarina itsessään on monimutkainen ja siinä on ominaisuuksia odottamattomia käänteitä, ja haarautuva dialogi tarjoaa pelaajalle monenlaisia tapoja manipuloida kerrontaa omien oikkujensa mukaan."

"Olipa kyse sitten yksinkertaisesti siitä, miten ihmiset viittaavat Rediin, tai sen sijaan miten teet kriittisiä valintoja, jotka vaikuttavat NPC:iden elämään, Dnod ei ole pidättäytynyt.
antamalla kerronnallisen erinomaisuutensa loistaa tässä.
Taistelu on myös vankka, se ei ole aivan yhtä hienostunut kuin God of War ja siitä puuttuu joitakin hienouksia, jotka tekevät Santa Monica Studiosin taisteluista niin eläviä ja sujuvia."

"Mutta se toimii pohjimmiltaan, ja Redin ainutlaatuisten hyökkäysten ja Antian mahdollisuuksien ansiosta ainutlaatuiset taidot antavat pelaajalle paljon valinnanvaraa sen suhteen, miten hän puuttuu peliin.
taisteluskenaarioita.
Ehkä tärkeintä taistelusta on kuitenkin se, että se ei ole yhtä haastava kuin esim."

"kuin alunperin voisi luulla.
Viholliset ovat suurimmaksi osaksi melko hitaita ja helposti väistettäviä, ja kun Antia on aave, niin kauan kuin asut hänen muodossaan, et voi kuolla, mikä vie osan vaikeudesta.
Niin hyvä kuin kerronta onkin pitämään pelaajan mukana ja jatkuvasti eteenpäin, roolipelielementit tuntuvat enemmänkin jälkikäteen ajatelluilta."

"Kokemuksen myötä saavutetaan tasoja, jolloin parannetaan keskeisiä ominaisuuksia ja ansaitaan taitopisteitä, joita voi joita voi käyttää taitopuissa uusien kykyjen ja taitojen avaamiseksi.
Peli on peli, jolla on paljon tarjottavaa, ja sillä on paljon tarjottavaa.
Löydät eri puolilta maailmaa tavoitteita ja aktiviteetteja, joilla voit lisätä tiettyjä ominaisuuksia entisestään, sekä kerätä runsaasti resursseja, joita voit käyttää esineiden ja varusteiden parantamiseen."

"Järjestelmä toimii perustavanlaatuisimmillaan, mutta siitä puuttuu mitään merkittävää merkitystä, koska koskaan ei tarvitse miettiä, miten parannat ja kehität Punaista ja Antia...
yksinkertaisesti siksi, että taistelu ei ole koskaan niin haastavaa.
Toiminta maailmalla kohtaa samanlaisia ongelmia."

"Kummittelevat sivutehtävät ovat loistavia.
Ne toimivat lähinnä pieninä tarinankerrontasäikeinä, joihin liittyy tärkeitä päätöksiä, jotka yhdistävät pääjuoneen.
Mutta muut tehtävät tuntuvat paljon vähemmän mielenkiintoisilta suorittaa."

"Jos jotakin, sitä alkaa kohdella kuten muita avoimen maailman pelejä, joissa näet kysymyksen...
merkin kartalla ja teet päätöksen, kannattaako sinun todella vierailla siellä kiinnostavaan kohteeseen sen löytämiseksi, mitä se ei useimmiten ole.
Mutta tässä on se juttu."

"Keskinkertaiset maailmantoiminnot ja roolipelielementit eivät vähennä sitä tosiasiaa, että Banisherin Ghost of New Eden on huomattavan mukaansatempaava peli.
Se on loistava peli.
Se on hieno peli."

"Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli."

"Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli."

"Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli."

"Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Se on hieno peli.
Ensimmäisestä hetkestä lähtien olet lumoutunut Antean ja Redin tarinasta ja sopimuksesta..."

"jonka täyttäminen on heidän tehtävänsä.
Kun kuljeskelet ympäri maailmaa ja saavutat uusia, kauniita ja hyvin suunniteltuja ympäristöjä, - ja biomeja, tapaat uusia kieroutuneita hahmoja, taistelet kauhistuttavia pomoja vastaan, jotka alkavat loitsia miksi New Edenissä kummittelee niin kuin se on."

"Kaikki on loistavaa useista syistä.
Jos etsit tarinapainotteista seikkailupeliä, niin tässä on paljon nautittavaa, ja Dontnod ansaitsee kiitosta siitä, erityisesti siitä, että se on saanut aikaan pelin, joka tuntuu AAA:lta ja premium-luokkaa, eikä sitä rasiteta mikrotransaktioilla tai vastaavilla."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää