Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - A Pokémon Presents is being held next week

GRTV News - A Pokémon Presents is being held next week

Audio transcriptions

"Tervetuloa GRTV:n uutisiin, olen Alex, kuten tavallista, ja kerron teille iltapäivän viimeisimmät ja parhaat uutiset...
kun on kyse teknologiasta, pelivälineistä, viihteestä, mistä ikinä pidätkin, mitä ikinä rakastatkin, meillä on...
GRTV-uutisissa ja myös laajemmassa pelireaktorissa, - verkko."

"Joten, jos pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, ennakkokuvista, yksinoikeussisällöstä, - ja paljon muuta, muista tarkistaa, mistä saat paikallisen pelireaktoriisi, mutta kanssa tarpeeksi höpötystäni, siirrymme tämän päivän uutiseen ja jatkamme eilisestä Star Warsin suuresta sarjasta toiseen suureen sarjaan Pokemoniin, tarkemmin sanottuna Pokemoniin."

"Lahjat ovat tulossa ensi viikolla.
Tänä aamuna kerroimme ilkeän lahjakkaan Ben Lyonsin kanssa siitä, että tulemme katsomme Nintendo Directin, joka on myös tulossa huomenna, eli keskiviikkona 21. helmikuuta.
ja nyt 27. päivä."

"27. päivä meillä on myös Pokemon Presents -esitys, joten yleensä nämä ovat tavallaan tavallaan samanlaisia kuin Nintendo Direct, mutta keskittyvät tietysti erityisesti Pokemoniin.
Virallisesti vietetään Pokemon-päivää, mutta epävirallisesti faneilla on paljon ajatuksia siitä, miten mitä tässä tapahtumassa voisi olla tulossa."

"Se järjestetään klo 2 viiva 3 GMT viiva Keski-Euroopan ajasta riippuen.
riippuen siitä, missä päin maailmaa olet, ilmeisesti klo 6 aamulla Tyynenmeren normaaliaikaa, mutta ketä kiinnostaa.
amerikkalaisista ajoista, eivätkö he saa tarpeeksi?
Niin tai näin."

"Joo, on paljon spekulaatiota siitä, mitä tämä voisi olla, pitkälti voisin kuvitella sen menevän - liittyy jotenkin Pokemon-päivään, paljon juhlia, ehkä jotakin tekemistä joidenkin tulevien pelien kanssa.
On tulossa uutisia klassikoista, tiedättehän, aina on olemassa Pokemon Unite uutisia, kaikki live-palvelun jutut saavat mini-päivityksiä ja pieniä sellaisia ominaisuuksia ja sitten luultavasti lopussa odotamme jotain suurta, kuten yleensä on tapana tehdä näissä suurissa Pokemon Presents -ohjelmissa."

"Mitä se tulee olemaan on tuntematon.
Se voisi olla jotain Pokemon Black and White remaken kaltaista.
Jos he tekevät sen, heidän täytyy olla hyvin varovaisia, koska viimeisimmät uusintafilmatisoinnit, joita he tekivät eivät saaneet kovin hyvää vastaanottoa."

"Pelasin niitä, koska tietysti pelasin, olen valtava Pokemon-nörtti, mutta samaan aikaan ne eivät antaneet edes samaa tasoa sisältöä kuin Pokemon Platinum.
Gen 4:n uusintaversiot olivat siis hieman epävarmoja, mutta toisaalta oli Legends Arceus, joka oli oli Gen 4:n spin-off, jota ihmiset rakastivat, joten luulen, että monet ihmiset toivovat..."

"toista Legends-peliä.
Monet ihmiset tietysti toivovat uusintaversiota, mutta uskon, että me...
on oltava hieman pelokas sen suhteen, kuinka paljon toivomme uusintaversiota, koska jos todella - Pokemon Black and White saa uusintaversion eikä siinä ole Black and White 2 sisältöä monet ihmiset tulevat itkemään siitä."

"Ja luulen, että turvallisempi vaihtoehto olisi luoda toinen Legends-peli, toinen spin-off.
koska se on luultavasti se, mistä ihmiset pitivät eniten Pokemonissa viimeisten neljän vuoden aikana...
tai noin.
Se otettiin todella hyvin vastaan, sitä pidettiin suurena edistysaskeleena franchisingille."

"koska se antoi tavallaan uusia mekanismeja ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin.
Mutta voisimme nähdä myös jotain random juttuja, itse olen aina toivonut toista Pokemon Rangeria Tiedän, että ihmiset rakastavat Pokemon Mystery Dungeon -pelejä.
haluavat kaikenlaisia erilaisia pelejä takaisin."

"Odotan myös edelleen kunnon 3D Gen 2 uusintaversiota, mutta kertokaa mitä haluatte! nähdä tässä Pokemon Presentsissä, mitä luulette että se tullaan esittämään?
Muistutus se on 27. helmikuuta, eli ensi tiistaina joten pitäkää silmällä sitä varten."

"Uutisoimme kaikki uutiset siitä.
Ja minä luultavasti raportoin siitä myös GRTV:n uutisissa, joten nähdään sitten, Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää