Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Gaming Gossip - Episode 3: Has Xbox Cemented its Future or is there still Concerns?

Gaming Gossip - Episode 3: Has Xbox Cemented its Future or is there still Concerns?

Audio transcriptions

"Hei kaikki, ja tervetuloa takaisin Gaming Gossip -ohjelmamme kolmanteen jaksoon. Tänään olemme puhumme jostain, mistä olisimme luultavasti puhuneet joka tapauksessa. Se koskee Xboxin juttuihin, eikö niin? Tämä suuri Xbox-podcast ilmestyi, jossa puhuttiin Xbox-strategiasta, tyrmäsi monia huhuja, antoi meille muutamia asioita, joista voimme olla innoissamme."

"purettavaa. Joten menemme siihen. En tietenkään ole täällä tänään vain minä.
Dav on täällä taas, veteraanimme, Nintendo-legendamme, puhumassa Xboxista.
sitä tai ei. Ja sitten tietenkin myös Alex, ohjelman pitkä nimi.
Joo, vain minä, ei otsikoita, ohjelman ystävä."

"Voitko antaa itsellesi tittelin, Alex?
En tiedä, minulla ei ole sellaista.
Otsikot, nimettömät, nimettömät. Mutta joo, puhutaan sitten Xboxista. Joten siellä on paljon erilaisia asioita. Luulen, että meidän pitäisi ehkä aloittaa puhumalla yksinoikeudesta."

"eikö niin? Tämän podcastin alkaessa liikkui paljon huhuja. Xbox on menossa perääntyä täysin yksinoikeudesta. Starfield, Indiana Jones, kaikki nämä pelit tulevat eri alustoille. Ja Xbox, ihmiset olivat hulluina.
Vaikuttajat, erilaiset yhteisön hahmot, he kaikki jättivät Xboxin, siirtyivät kokonaan muualle."

"lopettavat sen ja eri yhteisön jäsenet. Tim Dog, Tim Dog jättää Xboxin.
En ole ihan varma kuka Tim Dog oli. Olen pahoillani, Tim, en tiedä kuka olit, mutta se oli...
yksi tärkeimmistä asioista, joista puhuttiin. Tim Dog jättää Xboxin.
Ei Tim Dog! Mutta joo, anyway, pointti on se, että Xbox on tavallaan kriisitilassa. Tämä podcast tulee ulos, ei ole kyseessä."

"Voisimme siis puhua siitä, miten sitä käsiteltiin ja sitten siitä, mitä oikeasti tapahtui, koska joo, sitä käsiteltiin kauheasti. Jos sen käsittelee kunnolla, hallitsee viestinsä, eikä sitä että ihmiset sekoavat asioista, joita ei ollut tarkoitus tapahtua. Tietysti fanit haluavat aina yksinoikeuksia omille järjestelmilleen. En tiedä, tiedäthän, tämä tapahtui jo silloin, kun Ori and the Blind Forest julkistettiin Switchille. Me kaikki saimme Minecraftin eri alustoilla. Ja sitten Ori ja Cuphead, vaikka se ei ollutkaan omaisuutta, se ei ollut yksinoikeus ikuisesti. Se ei ollut tuote vain Xboxille. Mutta fanit alkoivat reagoida siihen. Ja vuonna 2019 Xbox lupasi, että he lopettivat jakamisen..."

"yksinoikeudet ja yksinoikeudet Xboxin ulkopuolella. Mutta sitten, tiedäthän, se lupaus, tiedäthän, lupaus kesti vain neljä vuotta. Joten tavallaan ymmärrän reaktion. Minä en...
oikeastaan ymmärrän äärimmäisiä reaktioita siihen. Mutta tapa, jolla sitä käsiteltiin, tiedättehän, että he tulivat vuodelta 2019, joten heidän olisi pitänyt hallita sitä paljon, paljon paremmin. Ja mielestäni se on hyvä että ne nimikkeet, jotka he nyt julkistavat, ovat pelattavissa hyvin, hyvin, tiedäthän, kauan aikaa sen jälkeen, kun ne on julkaistu Xboxilla."

"Joo, minusta on erittäin yllättävää, että ihmiset ovat tästä vihaisia. Tarkoitan, että ymmärrän vihan siitä, että luvattiin yksinoikeusnimikkeitä, mutta en ole koskaan kokenut, että Xboxilla olisi ollut...
parhaat yksinoikeudet muutenkin, nimikkeet jotka vaativat yksinoikeutta. En ole koskaan tuntenut että Xboxilla olisi paljon sellaisia. Kuten, kyllä, jos Halo olisi tullut PlayStationille, se olisi ollut..."

"valtava juttu.
Se olisi ohi. Se olisi ohi Xbox-faneille.
Juuri niin. Gears of War on toinen. Kuten Gears of Warin tulo PlayStationille olisi...
olisi tavallaan melkein järkyttävää. Mutta Sea of Thievesin kaltaiset asiat, kuten se, että on aika, että nämä massiiviset yhteisövetoiset pelit tulevat eri alustoille. Ihan vain siksi, että se olisi vain hyvä pelille. Se ei välttämättä olisi hyväksi alustalle, koska enemmänkin..."

"ihmiset pelaisivat pelejä. Ja jos peliä tukee enemmän pelaajia, niin silloin kehittäjä voi tukea sitä edelleen ja lisätä tapaa, jolla se tukee peliä. Joten uskon, että Emmehän me vieläkään tiedä pelejä? Virallisesti, eikö? Meillä on aavistus, eikö? Mutta emme tiedä Tiedämme virallisesti kisat. Oletamme, että se tulee olemaan Pentiment, Hi-Fi Rush, Grounded..."

"Sea of Thieves, eikö? Ne ovat ne neljä.
Tarkoitan, että olemme luultavasti, en tiedä milloin tämä tulee livenä, mutta olemme luultavasti oppimassa...
joukosta näistä huomenna, kun Nintendo Direct -kumppanit. Tiedäthän, se olisi, he ovat...
olleet kumppaneita ennenkin, eikö? Xbox ja Nintendo. Ja he tavallaan jakoivat tämän ilmoituksen Minecraftin ja värien kanssa ja, tiedäthän, sillä ei ole väliä, millä värillä pelaat, jne. Ja kuten sanoit, Sea of Thieves on tässä Fortnite-tyyppinen juttu. Se on live-palvelu. Se on jatkuva peli. Joten meidän kaikkien on järkevää pelata eri alustoilla. Mutta me nähdään huomenna. Luulen, että näemme ne. En tiedä, ovatko kaikki neljä, siis Hi-Fi Rush..."

"kuulostaa vahvimmalta ehdokkaalta julkistettavaksi huomenna, eikö? En tiedä, onko nelikon lauma on huomenna paikalla.
Luuletko että ne varjostavat sitä? Niin kuin he alunperin pudottivat Hi-Fi Rushin ja he...
sanovat esityksen lopussa, että nyt olemme valmiit. Ja he näyttävät Hi-Fi Rushin trailerin ja sitten he sanovat, että lataa se nyt heti 20 punnalla."

"Tarkoitan, että joskus Nintendo Directin ja tämäntyyppisten esitysten kohdalla kaikki riippuu siitä.
minkälaisen sopimuksen he tekivät ilmoituksen järjestyksestä ja esitysajasta.
jotka he saavat, eikö niin? Joten näemme miten, on mielenkiintoista nähdä kuinka näkyviä he ovat.
Ne voivat olla myös jotain, joo, niitä flash-ilmoituksia ja sellaista. Se on tapahtunut ennenkin, eikö? Joo. Ei, se on mielenkiintoista. Niin minustakin, Pentiment on myös yksi niistä peleistä, mutta olen yllättynyt, ettei se ole jo julkaistu älypuhelin. Se on yksi niistä peleistä, joiden pyörittäminen ei vaikuta kovin vaativalta."

"mitä tahansa. Joten olen yllättynyt, että sen tulo muille alustoille on kestänyt niin kauan.
Xboxille ja PC:lle jo. Mutta joo, ei, mielenkiintoinen asia tässä koko ilmoitussarjassa, on se, että Xbox on ollut todella varovainen sen suhteen, miten he ovat tehneet sen. He eivät ole kertoneet meille peleistä virallisesti. He sanoivat odottavansa, että kumppanit tekevät sen, eikö niin? Joka, Hyvä on, ihan sama. Niinhän te haluatte tehdä asiat. Ei mitään ongelmaa, mutta he eivät ole myöskään kertoneet, mitä alustoja he aikovat käyttää osana tuota..."

"ilmoitus. Joten odotamme Switchin olevan siellä, koska, ja olemme puhuneet siitä ennenkin, Switch on tavallaan kuin rogue, tai Nintendo on tavallaan rogue-operaattori konsolisodassa, Eikö niin? Konsolisodassa ei ole oikeastaan konsolia. Se on Xboxin ja PlayStationin välinen sota.
Niin se on aina ollut. Ja Nintendo on aina ollut tavallaan sivustakatsoja."

"Ja he ovat olleet erittäin fiksuja Switchin suhteen, puhutaan tässä Microsoftista. Minecraft myi miljoonia ja miljoonia. Mielestäni se on myydyin kolmannen osapuolen peli FIFA:n ja EA:n lisäksi.
FC:t. Ja he julkaisivat Dungeons and Legendsin. Se taitaa olla se toinen. Siellä on ollut pois.
Ja he tekivät Switchistä kuin ainoan paikan, jossa he voivat tehdä voittoa fyysisestä julkaisusta."

"He olivat siis fiksuja. Nintendo oli myös fiksu. Ja se on win-win-tilanne. Molemmat tienaavat siitä paljon rahaa. Minecraft on massiivinen Switchillä, mikä saa minut miettimään...
onko Sea of Thieves todella tulossa sekä Switchille että PlayStationille.
Voimmeko oikeasti kustomoida aluksiamme Halo-jutuilla tai muulla tappajavaistolla, joka on tavallaan Nintendo-henkinen? Sallivatko ne, ja niillä tarkoitan molempia, sallivatko molemmat Microsoft ja Nintendo tai Sony sallivat Xboxin, kuten mainitsemasi IP:t, olla läsnä niin räikeästi kilpailevilla alustoilla? Se tulee olemaan mielenkiintoista."

"Ehkä ei. Tuli heti mieleen, kun Mortal Kombat 9:ssä sai Kratosin vain jos oli PlayStation-versio pelistä. Joten hyppäsit online-matsissa ja joku...
valitsi Kratosin ja minulla oli se Xboxilla ja mietin, missä tämä kaveri on? Miten saan hänet?
Eikä ole mitään vaihtoehtoa. Joten voin kuvitella sen. Ja näet vain Halo-aluksen vierivän ohi."

"ja pieni PlayStation-sotilas tai mikä tahansa, ja sinut vain räjäytetään pois vesiltä.
Miten se toimii Fortniten kanssa esim Master Chiefin kanssa vai ei?
Luulen että se on yksinoikeus, alustayksinoikeus. Te ette tainneet olla vielä syntyneet, mutta oli...
yksi juttu nimeltä Soul Calibur 2, jossa jokainen alusta sai oman yksinoikeushahmonsa, ja se oli Link Gamecubella, ja se oli Spawn jostain syystä Xboxilla - Kyseessä on periaatteessa sama hahmo."

"Mutta ei, yksinoikeusasiasta puhuttaessa, se on myös mielenkiintoista, koska Xboxin ei puhunut vain nimikkeistä ja erilaisista peleistä, jotka tulevat monialustalle. He myös periaatteessa sanoivat, Game Pass pysyy Xboxin ja PC:n juttuna. PlayStationilla sitä ei tulla näkemään, mitä en usko, että kukaan odotti sen tulevan PlayStationille ollenkaan. Mutta siellä oli tavallaan kysymysmerkki Switchistä. Tulisiko se lopulta Switchille? Koska siellä on Game Passin ja Switchin online-toimintojen välillä ei ole paljon yhtymäkohtia."

"Mutta ei, Game Pass on vain PC:lle ja Xboxille. Se tulee pysymään sellaisena.
Ja he myös tavallaan vahvistivat sen vielä enemmän ilmoittamalla, että tulee lisää Xbox-konsoleita tulevaisuudessa. He eivät ole sanoneet mitään siitä, eikö? He sanoivat, että tänä vuonna on tulee uutta laitteistoa, voi olla käsikonsoli, voi olla vain uusi ohjain. He ovat pitävät sen hyvin salassa. Mutta he sanoivat myös, että he työskentelevät seuraavan sukupolven varsinaisten konsolien parissa. Jälleen kerran, todella varhaista tietoa. He eivät asettaneet sille päivämäärää tai mitään sellaista."

"Joten katsomme luultavasti vuotta 2028, joskus sen aikoihin, kun yleensä odotetaan jonkinlaista seuraava konsolihyppy tapahtuu. Mutta Xbox-konsolit tulevat pysymään. Oletimme, että että näin olisi. Kirjoitin siitä artikkelin tammikuun puolivälissä, jossa sanoin, että älä ole murehtia Xboxista, koska kaikki olivat menettämässä järkensä sen takia. Tiedättekö, tuleeko Xboxista pois konsolista? Ei, Xbox Game Pass tuottaa liikaa rahaa, jotta Xbox haluaisi lopettaa sen tekemisen."

"konsoleita. Se on vain fakta. Joten kyllä, konsolit pysyvät Xboxin puolella. Mitä mieltä me olemme? Onko se hyvä päätös Xboxille vai pitäisikö heidän ehkä siirtyä pois siitä ja keskittyä mahdollisesti pilveen?
Luulen että käsikonsolin osalta luulen että tarpeeksi kauan he ovat mainostaneet ROG Allya.
Niin yksinkertaista se on. Näit Phil Spencerin tekevän niin uudestaan ja uudestaan. Näin hänet henkilökohtaisesti kolmen kesän pelin jälkeen heti ensimmäiseksi tekemässä sitä. Tarkoitan, että ymmärrän, että se on Windows-pohjainen järjestelmä..."

"ja sillä voi pelata Game Passia. Se ei ole Steam Deck, joka on eräänlainen kilpailija vuonna alustan suhteen, eikö? Mutta se ei ole heidän oma laitteistonsa. Joten luulen, että se mitä he ovat tulossa käsikonsolin osalta on jotain hyvin samanlaista kuin kalliit, premium-tyyppiset laitteet.
peli-PC:n kämmenlaitteessa kuten roguelike ja Steam Decks ja Lenovo Legion."

"Että käsikonsolin kannalta, mutta kunnon konsolin kannalta, Luulen, että se on vain faneja varten. Tuo julkistus on faneja varten. He hylkäävät täysin laitteistotaistelusta. He eivät mainosta, he eivät markkinoi näitä konsoleita, sarjaa, ne eivät enää markkinoi niitä esimerkiksi Espanjassa. Tietenkin, te löydätte omat tarjouksenne, mutta he myivät viime vuonna muistaakseni 100.000 kpl. Se oli niiden paras vuosi. Se ei ole hyvä verrattuna siihen, mitä Switch ja PS5 myyvät, koska niitä ei todellakaan markkinoida. Vain ihmiset, jotka tietävät Game Passista ovat kiinnostuneita niistä ja he myyvät palveluita ja olemme puhuneet tästä, Eikö niin? Se on Microsoft. He myyvät palveluja. Joten luulen, että konsolin julkistus on faneja varten."

"että he kilpailevat Sonyn kanssa raa'alla teholla, minun kaksi senttiä.
Minusta se on kuitenkin mielenkiintoista, koska minusta käsikonsolijärjestelmä on jotain, joka tarvitsee tapahtua ja mielestäni se on todella jännittävä lähtökohta, mutta jos he tulevat ulos ja se on pilvi peliteknologiaa kuten Portal."

"No, kyllä, kuten Portal, mutta myös, mikä sen valkoisen nimi olikaan, joka on kuin...
Switch ilman irrotettavia joy-coneja? En muista sen nimeä.
Lenovo Legion Go.
Ei, se toinen, edellinen. Joo, tiedän kyllä mikä."

"Joo, en muista yhtäkkiä sen nimeä, mutta jos se on puhtaasti pilvipohjainen käsikonsoli järjestelmä, tulen olemaan hieman pettynyt, koska vaikka pilvi on minulle kuin potentiaalinen - pelaamisen tulevaisuus, eikö? En usko, että se on vielä siinä vaiheessa, ja mielestäni se tarvitsee lisää aikaa.
Haluaisin siis että se olisi kunnon käsikonsolijärjestelmä. Kuten sanoit, kuten rogue ally tai, tiedäthän, kuten Nintendo Switchin kaltainen yhteensopiva. Luulen, että se tulee olemaan sellainen. Sinä vain..."

"voi pelata pilvessä, tietenkin, koska he ovat kehittäneet sen jo nyt.
Game Passissa. Voit tehdä sen millä tahansa Xbox-järjestelmällä. Luulen, että se tulee olemaan kuin kalliimpi...
tyyppinen juttu, mutta se on mielenkiintoista jos se on 100 jotain euroa.
Niin ja pitää olla Xbox vain pilveä varten tai sitten ihan kunnon Wi-Fi vain pilveä varten."

"Kuten sanoit, se olisi mielenkiintoista. Itseasiassa en ole ajatellut asiaa noin.
Olisi kyllä outoa, jos niin tehtäisiin, koska teknisesti ottaen kännykkä tekee jo niin.
Xboxin osalta, koska X-pilvi toimii. Mutta joka tapauksessa, kyllä, mielenkiintoinen tilanne.
Ja muita tavallaan pieniä uutisia tähän liittyen."

"Activision Blizzardin pelit ovat tulossa Game Passiin. Me tavallaan odotimme, että jossain vaiheessa Diablo on näköjään ensimmäinen tai ensimmäinen uusi peli joka tekee debyyttinsä maaliskuun lopulla, uskoisin. Eli aika kaukana se vielä on.
He tavallaan viivyttelevät sen kanssa. Ehkä siellä on jonkinlainen sopimus, miksi se ei voi tulla aikaisemmin tai jotain. En ole siitä kovin varma."

"Mutta Activation Blizzardin pelit ovat tulossa Game Passiin, mikä taitaa periaatteessa olla se iso kysymys nyt on, mitä tapahtuu Call of Duty 2024:n kanssa. Onko se tulossa Game Passiin?
Julkaistaanko Activation Blizzardin tulevat pelit Game Passissa? Saavatko ne jakson, jolloin ne eivät sitä tee? Paljon isoja kysymyksiä, jotka jäävät tähän liittyen. Mutta kyllä, mitä me ajattelemme? Olisimmeko yllättyneitä, jos Call of Duty 2024 ei ilmestyisi Game Passilla?
Joo, joo. Luulen, että se on tärkein koukku, joka heillä on. Voit pelata, voit maksaa siitä premium-hinnan..."

"PlayStationilla. Ja muistakaa, he lupasivat myös Nintendo Switchin, tai Switch 2:n, mikä tulee olemaan mielenkiintoista. Mutta voit maksaa niistä täyden hinnan tai voit tilata Game Pass. Luulen, että se on kiveen hakattu. Siitä tulee mielenkiintoista, koska se on...
tulee olemaan... Tämä on ensimmäinen Call of Duty, jota ei käsittääkseni markkinoida..."

"Sonyn kautta, koska Call of Duty 2023:a markkinoitiin. Joten se tulee olemaan ensimmäinen vuosi, jolloin näemme nämä Call of Duty -pelit, jotka luultavasti päätyvät pelattavaksi ensin Game Passilla tai jotain vastaavaa outojen PlayStation-symbolien sijaan. Mutta joo, tiedämme lisää siitä pian, koska odotamme sitä tavallaan marraskuun, lokakuun aikoihin, kuten jokaista Call of Dutyta koskaan julkaistaan. Ja viimeinen Xbox-uutinen, joka mainittiin, koski kesäkuun esittelyn, josta tiedämme, että kesäkuussa järjestetään esittelyjä Summer Game Festin yhteydessä."

"Tämä on ensimmäinen vahvistettu. Tarkkaa päivämäärää ei ole, mutta voit luultavasti jo panostaa siihen, että se on joskus 10. kesäkuuta, koska silloin on yleensä kaikki esittelytilaisuudet...
järjestetään. Tarkoitan, ja me olimme siellä. Pyytäisin heitä, pyytäisin heitä todella tekemään...
kunnon esittelyn eikä vain videon esittämistä edessämme. Meitä ei kiinnosta lehdistö mennä itse tapahtumapaikalle, jotta emme voisi nähdä pelejä, emmekä voisi kokeilla niitä, emme voineet haastatella kehittäjiä ja johtajia, koska saimme saman videon kuin te..."

"katselitte suorana YouTubesta. Ja se on kauheaa meille lehdistölle, että se tuhlaa aikaamme ja...
ei todellakaan tuo mitään lisää. Tiedän, että he haluavat hallita PR:ää, mutta uskon, että he pärjäävät paremmin.
tällä kertaa, jos se on niin suuri kuin he ilmoittavat. Onko sinusta yllättävää, että myös? Muistatko kun olit siinä teatterissa kaikkien Xbox-yhteisön hahmojen kanssa, jotka olivat menossa..."

"aivan raivoissaan jokaisesta ilmoituksesta. Millaista se oli? Xbox, Xbox. Luuletko, että, Onko sinusta hieman yllättävää, että yhteisö on kääntynyt Xboxia vastaan niin...
nopeasti sen uskomattoman yhteisölähtöisen show'n jälkeen? Joo, luulen, että sen takia me aloimme siitä, että heidän olisi pitänyt hallita sanomaansa paremmin, koska he tietävät, miten reaktiivisia he ovat..."

"heidän yhteisönsä on. Enkä sano, että he ovat myrkyllisiä tai erilaisia kuin muut yhteisöt, kun...
he menevät äärimmäisyyksiin, sama tapahtuu. Voin sanoa jos haluatte. Ja luulen, että Nintendon kanssa on sama juttu, Sama juttu Sonyn kanssa, kun he menevät äärimmäisyyksiin. Sitähän minä tarkoitan, eikö? Mutta he tiesivät sen, joten he perustivat kaiken, he järjestivät sen yhteisön ympärille, kuten Ben sanoi. Joten mitä enemmän antaa, sitä enemmän pitää hallita, mutta sitten jättää lehdistön syrjään. Ja se on jotain, mikä on jonkin verran vahinkoa, jota teidän on myös hallittava. Joten toivottavasti, toivon parempaa asiaa tämä kesällä. Toivottavasti pääsen sinne myös. Joo, toivottavasti. Tarkoitan, katsotaan. Siitä tulee mielenkiintoista."

"Uskon, että 2024 tulee olemaan mielenkiintoinen vuosi, koska olemme juuri tulleet todella.., todella kuuma 2023. Tiedän, että tänä vuonna emme saa yhtään PlayStation-peliä.
Näyttää siltä, että. Switch on auringonlaskun aikakaudella, jota on jatkettu noin puoli vuotta, siltä näyttää. Emme siis tiedä, mitä se tulee sisältämään."

"Xboxilla ei näköjään ole tänä vuonna juuri mitään kiinnostavaa. Kuten mitä on luvassa myöhemmin tänä vuonna?
Koska Hellblade on luultavasti suurin peli ja se tulee toukokuussa. Joten joo, Avowed, Mä arvaan. Ja Indiana Jones. Indiana Jones on varmaan se suurin. Ja sitten Star Wars on, ei tietenkään yksinoikeudella, mutta se on, luulen, että olin järkyttynyt, että he panostavat yhä vuoteen 2024..."

"Ubisoftin osalta, mutta mielestäni se on yksi massiivisista peleistä. Ei sanaleikkiä tarkoitettu.
Ja puhutaan myös Star Warsista. Tiedän, että halusimme kaapata tämän keskustelun nopeasti, joten tehdään se. Joo, se ei ollut ollenkaan tarkoituksella.
Puhutaanpa Respawnista nopeasti. Koska ennen viikonloppua, kun ilmoitus, No, ei ilmoitus, huhu levisi, että Switchin julkaisu myöhästyy Q1 2025. Oli myös toinen tarina, joka puhkesi, joka ehdotti, että Respawn työstää ensimmäisen persoonan Mandalorian-peliä. Ei tule olemaan Mandalorian peli. Sinä olet et tule pelaamaan Din Djarinina tai mitään sellaista. Mutta kyllä, Respawn kehittää parhaillaan ensimmäisen persoonan Mandalorian-peliä. Olemmeko siis innoissamme? Luulen, että olemme ehkä studiossa. Luulen, että sinä..."

"tunnet hänet, Dav. Meillä on erityinen vieras puhuja. En tiedä, löydätkö hänet takanasi.
Vai eikö hän ole paikalla? Onko hän tuolla takana? Din Djarin itse? Tuo on kuitenkin Boba.
Olen siis innoissani. Ja minusta siinä on vain järkeä. Respawn on antanut meille parhaat jedipelit viime aikoina, eikö? Kolmannen persoonan, puoliksi avoimen maailman tyyppinen."

"Battlefront antoi meille ensimmäisen persoonan räiskintäpelit, joissa oli kaikenlaisia luokkia ja hahmoja.
Ja Mandalorian-pelin, joka oli kaukana muiden studioiden toimesta ja aloitti kehityksen, olisi kaiken järjen maailmassa, koska saisit kaikki vempaimet, kaikki eräänlaiset aseita, jopa käsityöjärjestelmä, jonka avulla voisit löytää Beskaria ja laittaa sitä haarniskoihisi ja päivittää panssarisi."

"haarniskan ja käyttää sitten koukkua. Ja kaikki tuo first person kuulostaa minusta todella Titanfallilta.
Joten minusta siinä on kaikki järki maailmassa. Tarkoitan, että Respawn kehittää Star Warsin FPS-peliä. Se ei ole huhu. Tarkoitan, että se on täysin vahvistettu. He ovat työstäneet sitä jo vuosia. Ja me kaikki odotamme sen olevan Titanfallin tapaan, eikö? Mutta sen suhteen että se on Mandalorian-peli, luulen, että se on se tarina, jota Disney on tutkinut viime aikoina. Me saamme elokuvan nyt. Sarja oli huipussaan, sitten meni vähän alaspäin ja nyt saamme elokuvan."

"Luulen, että Disney on todella innostunut siitä siinä määrin, että todella tukee sitä.
Mandalorian-pohjaista peliä. En tiedä mitä mieltä te olette.
Minusta se on todella jännittävää, koska yksi peli on aina ollut minulle tärkeä.
jonka peruuntumiseen olen ollut todella pettynyt. Ja se oli Star Wars 1313 koska minusta se kuulosti todella mielenkiintoiselta lähtökohdalta. Ja nyt yhtäkkiä saamme yhtäkkiä tämä ensimmäinen henkilö. Tarkoitan, että emme tienneet, oliko 1313:sta tulossa ensimmäinen persoona ja kaikki se..."

"juttuja, mutta näytti siltä, että siitä tulisi hyvin samanlainen. Vähän niin kuin rogue-operaattori, joka tekee omat suuressa hullussa alamaailmassa. Nyt saamme Mandalorian-pelin Respawnilta.
Minusta tuntuu, että se on melkein henkinen seuraaja juuri tuolle pelille. Joten olen todella innoissani siitä. Uskon, että siitä tulee loistava. En usko, että tiedämme milloin se tulee. I en ole tutkinut huhuja kovinkaan paljon, mutta en voi kuvitella, että se tulisi lähiaikoina."

"Eli pitääköhän sen suhteen pidättää hengitystä, varsinkin kun Star Wars Outlaws on tänä vuonna, vai mitä? Tuo on kuin iso Star Wars peli. Milloin se elokuva tulee ulos? Huhujen mukaan vuonna 2026.
Veikkaan että he tekevät sen kanonisesti. Joten katsotaan sitten. Se liittyy varmaan aikajanaan.
ja koko Favreaun ja Filonin keksimä juttu. Muuten, siellä oli todella hieno pääsiäinen."

"Munan maininta 1313. Se on taso Coruscantissa Clone Warsin viimeisellä kaudella. Kun se keskittyi Ahsokaan ja he käsittelivät mausteita ja hän tapasi nämä kaksi tyttöä, se oli taso 1313.
Se oli hyvin mielenkiintoista. En koskaan tiennyt sitä, koska olen nähnyt sen. En ole koskaan perehtynyt Star Wars viime jouluna. Niin rakastan Ahsokaa ja luulen että se tulee olemaan kanoninen. Joten minä..."

"Luulen, että kaikki riippuu elokuvasta ja siitä, mihin he haluavat mennä. Joten ehkä se on kehitetty jo jonkin aikaa, mutta emme tiedä enempää. Kyllä. Joten pysymme kuulolla sitä varten. Koska pysymme kun nauhoitamme tämän huomenna Nintendo Directin yhteydessä, jossa oletamme, että jotkut Xbox-pelit saavat Nintendo Switch -julkistuksen."

"Olisiko se Hi-Fi Rush? Jäämme odottamaan ja katsomaan. Onko se jotain muuta? Odotellaan ja katsotaan.
Muuten saatamme puhua siitä lisää ensi viikolla Gaming Gossip -ohjelman seuraavassa jaksossa.
Muuten se on luultavasti jotain aivan muuta, koska se on paras tapa tehdä asioita, ei ole mitään rakennetta ja vain improvisoida. Palaamme ensi viikolla uusiin esityksiin. Joten siihen asti, Kiitos, että katsoitte tämän jakson Gaming Gossipistä. Kiitos, Dav, että olet täällä. Kiitos, että olet mukana, Alex, että olet täällä ja Xbox. Nähdään seuraavalla kerralla. Heippa, kaverit. Kiitos."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää