LIVE
HQ
logo hd live | Flock
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   Videos
   Elden Ring
   HQ

   GRTV News - Elden Ring's Shadow of the Erdtree expansion confirmed for June debut

   GRTV News - Elden Ring's Shadow of the Erdtree expansion confirmed for June debut

   Audio transcriptions

   "Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Eilen oli suuri peliteollisuudelle, sillä sen lisäksi, että meillä oli Nintendo Direct, joka tarjosi meille paljon uusia jännittäviä julkistuksia, mukaan lukien muutama Xbox-peli Nintendolle..."

   "alustoille, mutta saimme myös upouuden trailerin Borderlands-elokuvasta.
   katsoa voit mennä paikalliseen gamer tavoittaa ja löytää. Sekä ensimmäinen vilkaisu pelattavuuteen ja Elden Ringin Shadow of the Erdtree -pelin julkaisupäivän vahvistaminen laajennus. Puhumme tänään nimenomaan siitä, joten ilman että..."

   "enempää mainostusta, sukelletaanpa siihen.
   Elden Ring Shadow of the Erdtree vahvistettiin kesäkuun julkaisuun gameplay-trailerilla. Valmistautukaa taistelemaan uudenlaisia hirviöitä vastaan uusilla aseilla täysin uudella alueella tänä kesänä. Osoitteesta Software on tunnettu siitä, että se tekee upeita laajennuksia peleihinsä. Yhdistä tämä Elden Ring on uskomaton menestys sekä kriitikoiden että kaupallisten tahojen keskuudessa."

   "ymmärrettävää, että yli 300 000 meistä katsoi 30 minuutin lähtölaskennan Shadowin - Erdtreen pelattavuus-trailerin. Uskon, että meidän kaikkien mielestä traileri oli sen arvoinen.
   odottamaan.
   Paitsi että pelattavuustraileri vahvistaa Elden Ring Shadow of the Erdtree julkaistaan kesäkuun 21. päivä, joka taitaa olla vuoden pisin päivä. Näytämme myös joitakin upouusia vihollisia, jotka odottavat uudella alueella nimeltä Land of the Dead. Me..."

   "Näytämme myös joitakin upouusia vihollisia, jotka odottavat uudella alueella nimeltä Land of the Dead.
   of Shadow Shadow of the Erdtree julkaistaan 21. kesäkuuta, joka on pisin päivä vuonna luulisin. The Tarnished julkaistaan 21. kesäkuuta , Bandit for sentido ja jo nyt on selvää, että moni niistä tulee olemaan ikimuistoinen Leslie kenttä taylor The Se on ensimmäinen."

   "ilmoitetaan um se on tulossa se on tulossa kesällä um mitä tulee yksityiskohtiin että siellä tulee olemaan uh pelin suhteen um no se tulee kaikkiin alustoille, joilla Elden Ring on saatavilla, joten älä luule.
   että se tulee olemaan kuin Horizon Forbidden West ja sen Burning Shores -laajennus..."

   "joka on vain joka tuli vain PS5:lle eikä PS4:lle se on tulossa PlayStation 4:lle ja on tulossa Xbox One myös joten jos pelaat Elden Ringiä niillä alustoilla voit jatkaa pelaamista tätä laajennus myös um tulee olemaan useita eri versioita Shadow of the Earthista versiota pelistä, joten jos sinulla ei ole Elden Ringiä, voit saada ne pakettina, ja siellä on myös tulee myös joitakin keräilypainoksia, joten jos pidät siitä hyvästä niin varmista että ja mitä tulee tarkempiin pelattavuus yksityiskohtiin, niin se on kaikki trailerissa, joten varmista että katsomaan sitä ja katsomaan, mitä on, jos huomaat jotain erityistä..."

   "mielenkiintoista sen suhteen, mitä tämä laajennus tulee tarjoamaan faneille, mutta kyllä tärkein asia, joka tästä on otettava, on se, että Shadow of the Earth 3 ilmestyy 21. kesäkuuta PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X:lle ja S:lle sekä PC:lle, joten iso kesä on edessäsi jos olet jos olet jos olet Elden Ring ja FromSoftwaren fani uh siinä kaikki aika mitä meillä on vaikka aion lopettaa koska ääneni on tasaisesti menossa tässä vaiheessa ja kyllä, palaamme huomenna seuraavaan ja GRTV-uutisten viimeinen jakso tällä viikolla siihen asti kiitos kun katsoitte, nähdään toisella puolella."

   "Pitäkää huolta toisistanne"

   GRTV News

   lisää

   GRTV

   lisää

   Leffatrailerit

   lisää

   Trailerit

   lisää

   Tapahtumat

   lisää