Suomi
Gamereactor
Videos
Final Fantasy VII: Rebirth
HQ

Final Fantasy VII: Rebirth - Video Review

Final Fantasy VII: Rebirth - Video Review

Audio transcriptions

"Uudelleenfilmatisoinnit ovat peliteollisuuden uutta kultaa, tai ainakin siltä tuntuu nykyään, kun lähes jokainen suuri julkaisija etsii menneisyyden suurimpia hittejä kiillottaakseen niitä ja ja antaa niille uuden elämän. Me emme ole immuuneja tällaiselle nostalgian houkuttelulle, mutta loputon virta remake-versioita, jotka tyytyvät vain päivittämään visuaalista ilmettä, saa meidät myös hieman väsyneeksi. Ehkäpä siksi Final Fantasy 7:n remake-trilogian ensimmäisen osan loppuosa oli niin huumaava. Jo ensimmäisen pelin maailmaa hurjasti laajentamalla ja nykyaikainen pelattavuuspäivitys, se oli ehkä kunnianhimoisin pelin uusintaversio tähän mennessä, mutta loppu meni vielä askeleen pidemmälle heittämällä alkuperäisen pelin koko kerronnan..."

"ilmaan ja antoi kaiken olla mahdollista. Nyt toinen osa on täällä, ja onneksi siinä on edelleen kaikki edellä mainitut ominaisuudet. Final Fantasy 7 Rebirth on lyhyesti sanottuna erinomainen jatko-osa ja välttämätön peli kaikille meille, jotka jotka kasvoivat vuoden 1997 klassikon parissa, sekä niille, jotka hyppäsivät shokobon kyytiin vuonna 2020."

"Jos olet pelannut Remakea, ja sinun kannattaa pelata ennen kuin sukellat Rebirthiin, olet todennäköisesti tiedät mitä odottaa. Iso, värikäs, toimintapainotteinen JRPG, jossa on paljon sydäntä.
Itse maailma on kuitenkin suunnittelultaan huomattavan erilainen, ja siinä on usein suuria Remaken enimmäkseen kapeiden käytävien ja katujen tilalle. Kuitenkin.., avoimet alueet ovat vaihtelevia. Yhtäältä ne ovat uskollisia alkuperäisen pelin overworldille, ja on hienoa päästä irti graafisesti upeissa versioissa tutuista paikoista."

"alueita. Mutta, ei voi välttyä siltä, että Square Enixin ripottelemat aktiviteetit eri puolille maailmaa ovat hieman geneerisiä. Puhutaan aktivoituvista torneista, taisteluista erityisesti vaikeista vihollisista, ja aarteiden metsästyksestä sarvikuonon selässä. Square Enixin pitäisi kuitenkin ansaita kiitosta siitä, että toiminta on yhdistetty useisiin pelin muihin järjestelmiin. Suorittamalla aktiviteetteja, tiimisi taso nousee, jolloin pääset käyttämään parempia päivityksiä pelin taitopuussa, ja etsimällä temppeleitä voit nousta pelin huipulle. Pelin huipulle ei kuitenkaan pääse, ja etsimällä temppeleitä et pääse pelin huipulle. Pelin huipulle ei kuitenkaan pääse. Kuitenkin, ja etsimällä temppeleitä, jotka on omistettu pelin kutsuille, voit tehdä taisteluista niitä vastaan enemmän helpommin hallittaviksi. Avoimempi maailma on pelin etu, sillä se antaa eeppiselle matkalle kontekstin..."

"jonka ympärille tämä trilogian osa on rakennettu. Olet yksinkertaisesti uppoutuneempi seikkailuun ja matkan, kun avoimet alueet paljastuvat, ja mukana on klassinen overworld-teema. Asiaa auttaa myös se, että maailma, puhtaasti graafisesta näkökulmasta katsottuna, tekee vaikutuksen avoimilla tasangoillaan, korkeilla vuorenhuipuillaan, vehreillä viidakoillaan ja yksityiskohtaisilla kaupungeillaan."

"Jälkimmäinen on yksi pelin kohokohdista, sillä alkuperäisen pelin fanina, on hämmästyttävää nähdä, miten Square Enix on ottanut pienet kaupungit muutamalla ruudulla ja räjäyttänyt niistä monimutkaisia, elinvoimaisia paikkoja. Tarina saattaa hieman kärsiä siitä, että se on keskimmäinen luku, mutta ohjaaja Naomi Hamaguchi ja muu tiimi onnistuvat silti tarjoamaan pelin alun ja lopun, jossa on järkeä. Sitä paitsi, kuten me kaikki tiedämme, se on matka ja ei määränpää, ja juuri matkalla Final Fantasy 7 Rebirth on erinomainen."

"Dialogi saattaa olla turhan suorasukaisen puolella, ja ääninäytteleminen on sävyltään sekavaa, mutta se on osa viehätystä, ja meille sekä syvästi typerät hetket, kuten Red XIII:een pukeutunut kuten Barretin kohtaaminen menneisyytensä kanssa, osuivat kohdalleen.
rajan useammin kuin ohi. Suuri osa polustasi maailman läpi on edelleen päällystetty ylisuuren miekan terä, mutta Remakeen verrattuna Square Enix on kiinnittänyt paljon enemmän huomiota kokemuksen vaihteluun tällä kertaa. Matka tapahtuu maalla, vedessä, ja ilmassa, ja maalla kulkevat autot, segwayt ja tietenkin chocobot varmistavat, että sinun ei tarvitse kulkea nyt valtavia matkoja kävellen. Erityisesti jälkimmäinen saa paljon rakkautta, jokaisella alueella on oma erityinen chocobonsa, jolla on ainutlaatuinen kyky, kuten kiipeillä seinille tai liukua suurista korkeuksista."

"Square Enix hyödyntää myös hyvin suuria hahmoryhmiä omistamalla tiettyjä osioita tietylle hahmolle. Heillä kaikilla on ainutlaatuinen kyky, joka muuttaa pelattavuutta hieman ja luo kaivattua dynamiikkaa ja vaihtelua Cloudin vähemmän jännittävään tapaan kulkea.
Suuremmasta vaihtelusta huolimatta Final Fantasy VII Rebirthin suurin ongelma on kuitenkin se, että sen sama kuin Remakeissa, toisinaan huono tahdikkuus. On sanomattakin selvää, että kolmen pelejä, jotka ovat kukin lähes yhtä pitkiä kuin alkuperäinen peli, uusia dialoginvaihtoja, pomotaisteluita ja alueita on lisättävä, ja joskus tämä auttaa luomaan parempia hahmoja ja syvempää maailmaa, kun taas toisinaan peli pitkittää näitä osia luultavasti liian lyhyen pelon vuoksi."

"Tietenkin meidän on myös katsottava asioiden teknistä puolta. Kaiken kaikkiaan Final Fantasy VII Rebirth on kiillotettu tuote, emmekä me mitään merkittäviä teknisiä ongelmia. Pelin suorituskykytila on kuitenkin pettymys, sillä sen melko mutamainen ulkoasu tekee siitä vähemmän ilmeisen valinnan pelata kuin sen pitäisi olla. Final Fantasy VII Rebirth tekee oikeutta alkuperälleen kauniilla tavalla."

"päivittämällä sen nykyaikaiselle yleisölle ja uskaltaen samalla peukaloida joitakin asioita, joita jotkut fanit saattavat pitää pyhäinhäväistyksenä. Muutokset eivät ehkä ole yhtä radikaaleja, kuin Remakesin lopussa ehdotettiin, mutta se sopii. Nykymuodossaan Final Fantasy VII Rebirth osuu nostalgian ja innovaation välille. Square Enixillä on vielä opittavaa avoimesta maailmoista ja heillä on vielä opittavaa lyhyydestä, ainakin useammin. Mutta peli on niin rikas hauskoja, kauniita ja henkeäsalpaavia hetkiä, että ei voi muuta kuin iloita nykyisestä pelistä."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää