Suomi
Gamereactor
Videos
The Boys
HQ

GRTV News - The Boys season 4 starts with three episodes on Prime Video in June

GRTV News - The Boys season 4 starts with three episodes on Prime Video in June

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista kattaa iltapäivisin, uusimmat ja parhaista ja parhaimmista, mitä tulee pelaamiseen, pelitekniikkaan, viihdettä, mitä tahansa.
mitä haluat, mitä ikinä rakastat, meillä on aina se täällä sinulle, ja on perjantai, joten se on..."

"Varmaan siksi kompastelen sanoissani, on työviikon viimeinen päivä, olen varma...
monille teistä, jos se ei roiku siellä, koska aina on, tiedättehän, toinen päivä, toinen dollari, kuten on sanottava, jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, esikatseluista, - ja paljon muuta, kuten aina, muista tarkistaa Gamereactor, mistä ikinä saatkin sen, kuten tavallista, mutta tänään puhumme oikeastaan televisiosta, kun lopetan höpötyksen ja siirryn tämän päivän tarinaan..."

"kun puhumme Poikien 4. kauden ensi-iltapäivästä, se alkaa kesäkuussa, nimenomaan 13. kesäkuuta, jolloin näemme kolme ensimmäistä jaksoa Poikien 4. kaudesta, alkaen...
sieltä saatte vielä viisi jaksoa viikoittain aina heinäkuun 18. päivään asti, jolloin - meille luvataan toimintapainotteinen ja luultavasti hyvin verinen finaali, teaserin perusteella..."

"Amazon on esittänyt meille kuvan, jonka näemme tässä, ihana postitettu, näyttää siltä, että että Homelander on aika hyvä ystävä päänsärkijän kanssa, - tekaistuja kavereita, mutta tämän perusteella tiedämme, että Victoria Newman...
on aika sekaantunut politiikkaan, kuten tiedämme aiemmilta kausilta, Homelander näyttää olevan..."

"paljon poliittisempi luonne 3. ja 4. kauden jälkeen...
2., 3. kaudella, anteeksi, jolloin hän on ollut paljon enemmän julkisuudessa ja hän on - Hän on kerännyt seuraajia, jotka ovat innostuneita hänestä ja tekevät mitä tahansa...
ja he näyttävät rakastavan häntä, vaikka hän tekisi mitä, vaikka hän tappaisi..."

"ihmisen suoraan väkijoukon edessä, hänelle vain hurrataan ja huudetaan siitä, ja sinä saatat ajattelet, että kuulostaa aika hullulta, eikö? Minusta amerikkalaista politiikkaa tarkastelemalla tai ylipäätään maailmanpolitiikkaa viime vuosina, niin tajuaa, että ihmiset - luultavasti kannustaisivat Homelanderia, jos hän olisi todellinen, enkä tiedä, onko se surullista, kamalaa, vähän molempia, eihän se ole hyvä? Mutta joka tapauksessa The Boys alkaa taas..."

"on aika hyvä, mielestäni se on Amazonin, yksi Amazonin parhaista sarjoista ja vaikka...
Toivottavasti tämä kausi etenee jotenkin kunnolla juonen suhteen, olen kyllä...
odotan sitä edelleen innolla. Mielestäni Gen V sai minut todella takaisin The Boysin pariin sen jälkeen, kun se oli tavallaan Pidin kolmannesta kaudesta paljon, mutta The Boysissa on se juttu, että kausi alkaa..."

"että näin tapamme Homelanderin tällä kertaa ja sitten lopussa joko - se ei onnistu tai jotain tulee tielle, joka palauttaa meidät takaisin lähtöruutuun.
jossa Homelander on voimakkaampi kuin koskaan ja Poikien on taas keksittävä jotain.
uudella tavalla, mutta toivottavasti, en aio mennä spoilaamaan kolmea ensimmäistä tuotantokautta mutta toivottavasti tässä vaiheessa olemme pääsemässä pisteeseen, jossa jotain muuttuu, Jotain suurta on tapahduttava maailmassa, muuten jos he vain aikovat..."

"jatkavat sarjan vetämistä kausi kaudelta, en usko, että se on sitä, mitä The Boys oli todella ja se ei tuntuisi enää siltä, että se parodioi supersankareita, siitä on vain tullut...
supersankarikamaa, joka tavallaan jo kallistuu siihen suuntaan jollain tapaa varsinkin koska on suunnitteilla niin monta spinoffia, mutta joka tapauksessa toivon, että vaikka..."

"on katkeransuloista nähdä sen päättyvän, loppu on näkyvissä. Mitä mieltä te olette?
Pitäisikö Poikien vain jatkaa ikuisesti? Odotatko innolla 4. kautta? Kerro minulle kaikki ja paljon muuta, ja toivottavasti sinulla on ihana viikonloppu, mitä ikinä teetkin.
Nähdään toisessa uutisvideossa, hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää