Suomi
Gamereactor
Videos
Avatar: The Last Airbender
HQ

GRTV News - Avatar: The Last Airbender opens to over 20 million views on Netflix

GRTV News - Avatar: The Last Airbender opens to over 20 million views on Netflix

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen. En tiedä, miksi teen tämän ASMR-henkisen - intro. Hei, tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen. Olen Alex, kuten tavallista, ja kerron teille iltapäivän...
uusimmat ja parhaat pelien, laitteiden, tekniikan, viihteen, mitä ikinä haluatte, mitä ikinä haluatte."

"rakastat. Olemme aina kuulleet teiltä, GRTV News, ja tietysti laajemminkin Gamereactorissa Verkossa. Eli elokuva-arvosteluja, peliarvosteluja, pelien ennakkoarvosteluja, yksinoikeussisältöä, paljon, paljon muuta, aina käytettävissäsi riippumatta siitä, mistä saat Gamereactorisi. Nyt riittää höpötykseni Nyt kuitenkin siirrymme tämän päivän uutisaiheeseen. Tämä ei ole yhtä suuri uutispäivä kuin eilen."

"Paljon puhutaan yhä Sonyn irtisanomisista, - Pokemon Presentsista, nimittäin vain Legend ZA -pelistä, mutta meillä on tulossa uusia tietoja Netflixistä, joka siirtyy elokuviin ja televisioon Avatar The Last Airbenderistä. A Monet ihmiset ovat tavallaan keskinkertaisia, se on mielestäni reilua sanoa. Monet fanit eivät ole liian tyytyväisiä siihen. Kriitikkojen tulokset ovat enimmäkseen positiivisia, mutta luulen, että useammat ihmiset..."

"jotka ovat aika lauhoja. Olin tavallaan samassa veneessä, jos olet lukenut arvostelun...
Gamereactorissa, mistä tahansa sen saitkin. Koska olen hieman optimistisempi, sanoisin, että mielestäni Sarja on luultavasti paras live action -sovitus, ja näyttää siltä, että katsojat ovat - samaa mieltä, sillä neljän ensimmäisen päivän aikana se on kerännyt 21,2 miljoonaa katsojaa. Se on paljon ihmisiä katsomassa tv-ohjelmaa. Se ei tarkoita, että he ovat katsoneet koko ohjelman, muuten. Tämä tarkoittaa vain sitä, että he ovat katsoneet ohjelman jossain vaiheessa. Se on 15 prosentin kasvu One Piece, joka keräsi vaikuttavia 18 miljoonaa katsojaa neljän ensimmäisen päivän aikana. Jälleen kerran, se on hyvin, hyvin vaikuttavia, nämä Netflixin julkaisemat luvut. Se osoittaa, että jopa vaikka heidän tuottamansa sisältö on edelleen melko keskinkertaista, väittäisin silti, että Netflix, omien sarjojensa osalta, on yksi heikoimmista kirjoittajista. Dialogi ei koskaan oikeasti napsahtaa kohdalleen. Ohjelmia selitetään liikaa, jotta ne tuntuisivat tyhmemmiltä kuin alkuperäiset."

"lasten piirrettyjä, joihin ne perustuvat, mutta silti ne voivat olla viihdyttäviä ja visuaalisesti miellyttäviä ja se riittää houkuttelemaan ihmisiä, varsinkin kun se on - parannus Amit Shah Amalongin työhön, ja mielestäni se todella näkyy. Se osoittaa, että Avatarin myötä on varmasti paljon ihmisiä, jotka olisivat mielellään katsoneet sen alkuperäisen sarjan, ja on myös paljon ihmisiä. En ole samaa mieltä näiden ihmisten kanssa, mutta on paljon ihmisiä, jotka näkevät jotain animaatiota ja tuntevat välittömästi että se on lapsille tai he eivät halua sitä, tai he eivät halua tulla leimatuksi anime-hulluksi tai mitä tahansa. Minusta se on todella epäkypsää. Jos haluatte todella syventyä elokuvaan ja haluaa olla sellainen elokuva-TV-tyyppi, kriitikko tai jotain, minusta tuntuu, että tarvitset hyväksyä kaikki mediat yhtä lailla, mutta kyllä, on olemassa ihmisiä, jotka ovat sellaisia. Osoitteessa joka tapauksessa, täällä on myös muita tietoja ei-englanninkielisestä tv-sarjasta Ninja House, Uskoakseni. House of Ninjas, 4,5 miljoonaa katselukertaa. Katsotuimmat elokuvat, Mea Culpa ja The Abyss ei-englanniksi. The Abyss taisi itse asiassa saada enemmän katsojia kuin Avatar, mutta se on elokuva vs. tv-sarja. Monet ihmiset tuntevat sitoutuvansa - kun he menevät televisio-ohjelmaan. Oletko nähnyt Avatar, The Last Airbenderin tai Netflixin? Oletko nähnyt alkuperäistä? Kumpi on mielestäsi parempi? Pidättekö live action versiosta? Kerro minulle tietää kaiken tämän ja paljon muuta, kuten tavallista, ja nähdään huomenna GRTV:n uutisvideossa, mutta Siihen asti näkemiin."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää