LIVE
HQ
logo hd live | Sker Ritual
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   Videos
   Pokémon Legends: Z-A
   HQ

   Gaming Gossip - Episode 4: The reasons behind the neverending video game layoff spree and the strategic release of Pokémon Legends: Z-A

   Gaming Gossip - Episode 4: The reasons behind the neverending video game layoff spree and the strategic release of Pokémon Legends: Z-A

   Audio transcriptions

   "Hei kaikille ja tervetuloa takaisin luullakseni neljänteen jaksoon Gaming Gossip tässä pisteessä. Tänään meillä on paljon viimeaikaisia uutisia puhuttavana. Niistä ei ole kovinkaan moni positiivinen, En aio valehdella, en aio asettaa tätä kuin jotain uskomattoman jännittävää ja - positiivinen jakso, koska se ei ole juuri sitä. On tapahtunut liikaa negatiivisia asioita..."

   "pelialalla tällä viikolla, joista emme voi olla puhumatta. Liian paljon on tapahtunut keskiviikkona, joten nyt on kaksi päivää. Joo, me puhumme irtisanomisista, puhumme hieman myöhemmin Pokémon Presentsistä, koska...
   Siellä oli mielenkiintoisia tapahtumia, mutta puhutaan ensin irtisanomisista. Paljon on tapahtunut noin tuhat ihmistä on menettänyt työpaikkansa pelkästään tällä viikolla..."

   "sen perusteella, mitä olemme nähneet. Yli 900 PlayStationilla, 90-150 työpaikalla...
   Supermassive Games ja noin 20 % Deck Ninen työntekijöistä, mukaan lukien erinäisiä eri...
   Daigut Fabricin eri kehityskulkuja ja sitä, miten he aikovat lähestyä pelinkehitykseen tulevaisuudessa. Mutta kyllä, puhutaan sitten irtisanomisista. Mitä mieltä olemme tästä asiasta tähän mennessä? Olemmeko yllättyneitä, että näin tapahtuu? No siitä tuli juna vuonna 2023 jo eikö niin ja se on hyvin surullista. Ensimmäiseksi on sanottava, että se on hyvin, hyvin surullista. Olin juuri..."

   "hiljattain hyvin läheinen Daigut Fabricin kavereiden kanssa Solsy Chronicles -pelin parissa. He ovat niin taiteellisia, niin herkkiä, ja tuntuu niin väärältä, että teollisuus ei voi pitää tämäntyyppisiä studioita, mutta sama pätee myös Supermassiveen. Tarkoitan, että he ovat tehneet uskomatonta työtä...
   elokuvallisten kauhupelien suhteen ja nyt myös Little Nymersin kanssa. Odotin innolla sitä ja näkemistä, että he eivät luultavasti voi kuten eskaloitua tai työskennellä eri äh lehdistöä samaan aikaan. Mutta tämä koskee vain studioita, jos puhumme kustantajista..."

   "ja isommista studioista. Joo Sony seuraa vain Microsoftin mallia joten kyllä se siltä näyttää Se näyttää synkältä. Se näytti hyvin masentavalta jo viime vuoden lopulla ja nyt se on muuttumassa...
   huonommin ja ja sinä ennen tämän ohjelman alkua sanoit, että me luultavasti tulemme todistamaan lisää tällaista ennen vuoden loppua, tarkalleen ennen vuosineljänneksen ja tilikauden loppua..."

   "maaliskuun 31. päivänä. Se on kulman takana, joten se ei näytä hyvältä.
   Ei ja puhuimme siitä hetki sitten. Luulen, että noin 11.250 työpaikkaa menetettiin.
   koko vuoden 2023 aikana, ja vuonna 2024 olemme jo reilusti yli 7500 työpaikkaa, eikä ole edes helmikuun loppu.
   Joten näyttää siltä, että näyttää siltä, että niitä tulee lisää. En odottaisi, ettei niin kävisi."

   "tässä vaiheessa. Luulen, että toistaiseksi poikkeus on Nintendo, mutta olemme kuulleet raportteja...
   että Nintendon johtajat ovat tavallaan vähentäneet tulojaan sanoisimmeko, että tavallaan - kompensoidakseen mahdollisia ongelmia, joita he saattavat kohdata, ja kuten emme näe sitä Sonyn ja Microsoftin kohdalla. He ovat hyvin paljon enemmän yhtiöitä, tiedättehän, että Nintendo on ennen kaikkea pelifirma."

   "Sony ja Microsoft ovat hyvin erilaisia tiedättehän Microsoftin peliala on vain Microsoftin divisioona pelaaminen on vain Sonyn divisioona, joten kun he eivät saavuta taloudellisia odotuksia, se on sama kuin mitä tapahtuu monille muille yrityksille, he leikkaavat paljon rooleja...
   ja olemme nähneet sen jo nyt tuhat työpaikkaa on paljon, vaikka se on raskas asia."

   "kahdessa päivässä, ja kuten sanoimme, lisää tulee, lisää tulee ja lisää.
   En tiedä, mistä ne tulevat, mutta yhä useampi ihminen menettää työnsä - etenkin seuraavan kuukauden aikana, joten se on surullinen uutinen. Se on surullinen uutinen.
   Luuletko, että tämä tapahtuu pandemian aikana nähdyn noususuhdanteen takia?
   jolloin peleistä tuli todella suosittuja, koska ihmisillä ei ilmeisesti ollut aikaa harrastaa - mitään muuta, näimme pelien vetävän lähes ennätysmäisen määrän arvosteluja ja sitten tietenkin massiivisia - Luuletko, että tämä on vaikutusta siihen, että kaikki palaa normaaliksi?
   tavallaan kyllä, luulen että se on todella turhauttavaa, kuten ennakointi koko alalla..."

   "et ole pystynyt ajattelemaan neljä vuotta eteenpäin, kun yleensä suunnitellaan seitsemän tai kahdeksan vuotta konsoliin.
   sukupolvi mitä helvettiä luulit tapahtuvan, joko pysymme lukitussa tilassa tai emme.
   ikuisesti ja ihmiset tottuvat elämäänsä joten vähemmän pelaamista muutenkin lukitussa tilassa vai palaamme takaisin normaaliin kun peliteollisuudessa vallitsee täydellinen ahneus..."

   "ja se on ollut hillitsemättä jo jonkin aikaa ja se on ollut hillitsemättä jo ennen pandemiaa ja pelialan peliteollisuus on yksi eniten villin lännen kaltaisista teollisuudenaloista, joka on jäljellä maailmassa. Luulen, että se on - varmasti keskittyy enemmän nyt kun yhä useammat ihmiset tietävät kuinka paljon rahaa peleissä on...
   mutta 2015-2019 todella hurjia aikoja, koska on vielä ihmisiä, jotka eivät tiedä."

   "tiedä mitä pelit ovat paljon lainsäätäjiä paljon ihmisiä valta-asemissa, jotka voisivat tavallaan...
   tarkistaa peliteollisuutta ei ole mitään käsitystä mitä siellä tapahtuu näimme sen Activision Blizzardin kanssa suurin asia, josta he ovat huolissaan on pilvipelaaminen teollisuudessa todella olette Ubisoftille, onko se teidän iso juttu, jota pitää käsitellä..."

   "se on se on hämmentävää ja kuten sanoit aiemmin niin kuin Nintendolla on hyvin tavallaan vakaampi lähestymistapa et koskaan näe sitä ylhäältä alaspäin että ihmiset olisivat valmiita luopumaan asioista ne johtajat siellä kuten Embracer Sony PlayStationin huipulla tienaavat edelleen miljoonakorvauksia.
   um mikä ei ole osa heidän palkkaansa se on vain korvaus siitä että he tekivät niin hyvää työtä että te teitte niin hyvää työtä te teette niitä taloudellisia merkkejä kyllä ja niin kuin numero nousee siis yritys hyvä ei ole tapa johtaa jotakin en usko ja se on vain ollut niin liian kauan ja Jotain tulee rikkoutumaan jotain vakavaa tulee tapahtumaan alalla uskon sisällä seuraavan yhden tai kahden vuoden aikana, joka luultavasti saa monet ihmiset luopumaan halusta työskennellä alalla."

   "Luulen, että se on yksi niistä syistä, jotka mainitsit, että tapa, jolla he tulivat ulos - pandemian jälkeen ja tapa, jolla he lähestyvät alaa pandemian jälkeen, toinen on se.
   Kustannukset tietysti kasvavat ja kasvavat ja kustannukset nousevat, mutta me puhuimme siitä kuinka Xbox-fanit olivat vihaisia siitä, että heidän pelinsä muuttuvat monialustaisiksi, mutta ehkä heidän pitäisi olla huolissaan heidän peliensä peliensä tapahtumisesta ylipäätään ja tämä on tämä tämä koskee PlayStationia faneille, koska kolme ehkä on kolme suurta studiota Santa Monican lisäksi..."

   "ja ja ja ja kaveri tekee uh tiedätkö Naughty Dog vaikutti uh ja ja näemme, että Horizonin tekijät ovat kärsineet uh ja ehkä se on se mitä heidän pitäisi olla uh miettiä ja kustannuksista ja siellä on pelkoa ja ovat keskitetty epävarmuus ja sitten on vielä se norsu huoneessa, joka on tekoäly..."

   "joten luulen, että monet heistä perääntyvät suunnitelmistaan, koska he eivät todellakaan tiedä, kuinka suuri osa miten tämä vaikuttaa heidän työvoimaansa ja miten he pystyvät ottamaan vastaan...
   hyödyntää sitä, mitä tekoäly tarjoaa omaisuuden tuottamisessa tai jopa koodin luomisessa ja me toissapäivänä näimme Genie Googlen annat sille kehotuksen se luo pelin sinulle joten luulen, että he ovat kaikki niin kuin, että ehkä me lopetamme laajennukset tai vähennämme kunnes ymmärrämme, miten tämä toimii meille..."

   "meille. Tyler Perry juuri tästä puhumme, joten ehkä tämä on enemmänkin elokuvahulluutta varten...
   mutta Tyler Perry perääntyi, ja jos olen oikeassa, se oli 800 miljoonaa...
   laajennus Hollywood studiolle joo se peruttiin tekoälyn takia koska Sora ja mitä muuta he voivat he voivat luoda se kaikki alkoi niin kuin digitaalisen elokuvan kanssa kun ILM muuten jos ette ole katsoneet uh light and magic dokumenttia tästä päivästä plus se on uskomatonta, koska siinä kerrotaan miten visuaalisia tehosteita tehtiin aikoinaan ja kun alettiin tehdä 3D- ja digitaaliefektejä, ja yksi heistä, jotka vastasivat tietokoneen tiedepuolesta..."

   "sanoi, että tästä lähtien voimme maalata jokaisen pikselin haluamallamme värillä.
   luoda mitä tahansa haluamme, mutta se tapahtuu nyt tekoälyn kanssa ei 3d-renderöinnissä, joten se on siis Tarkoitan, että kun näette tuon tuloksen ja näette Sora esimerkit ja tavallaan kyllä te te te tuntee pelkoa, jos malli on sellainen kuin te kuvailitte, ja se on vaikea malli."

   "sanoa, koska katsokaa Insomniacia, he saivat Marvelin Spider-Man 2:n ulos viimeisenä.
   Lokakuussa tai mitä tahansa, ja raporttien mukaan kehityskustannukset ovat yli 300 miljoonaa euroa.
   dollaria tai jotain, mikä on kyllä paljon rahaa, mutta kun ajattelee, että maksaa noin 600 kehittäjää viiden vuoden työstä, ja siinä on järkeä, että he saavat Heille maksetaan hyvää palkkaa työstä, jota he tekevät, koska he ovat hyvin lahjakkaita yksilöitä."

   "kaikki se on paljon rahaa, joka menee siihen, mutta samalla kun ajatellaan voittoa...
   että monet näistä yrityksistä työskentelevät, kuten Microsoft, joka vähentää 2000 työpaikkaa tai mitä tahansa.
   kuten Microsoft on juuri noussut triljoonan dollarin yhtiöksi ja sitten se vähentää 2000 työpaikkaa kuten 2000 työpaikkaa kahden triljoonan dollarin yhtiöltä on pisara meressä se on se on se on se on se on se on se on niin vähäpätöinen mutta se vaikuttaa näihin ihmisiin niin rajusti ja se saa alan näyttämään niin kamalalta ja se vaikuttaa niin suureen osaan pelinkehityksestä, että se tavallaan menettää uskonsa hieman ja..."

   "Joo uskon, että tulemme pääsemään lähelle tuota lukua ehkä jopa ylittää tuon 11 250:n luvun tai minkä tahansa luvun vuodelta 2023 tämän verovuoden loppuun mennessä...
   joka on useimmille yhtiöille maaliskuun 31. päivä. Juuri niin, ei kaikille, mutta...
   Ei ollenkaan, mutta siihen on noin kuukausi, joten odottakaa lisää irtisanomisuutisia. En usko."

   "en tiedä keneltä ne tulevat, olemme jo nähneet paljon irtisanomisia isoista yrityksistä, joten en...
   En voi kuvitella, että he tekevät toisen kierroksen, mutta eihän sitä koskaan tiedä...
   En aio ottaa sitä vastaan. Se on ihanaa. Se on ihanaa, mutta se oli...
   oli mielenkiintoista miten ilmoitettiin että emme saa mitään isoa ip:tä sonylta tänä vuonna mutta sitten saimme syyn, että kyllä, he odottavat ensi vuoteen asti."

   "tienata rahaa ja tavallaan vakiinnuttaa ps5 vihdoinkin kuten he alkoivat tehdä vuonna 2023 mikä on hieman myöhässä, jos minulta kysytään tänä vuonna laitteiston sijasta luuletko, että me vain nopeasti kysymys, koska luulen, että siirrymme luultavasti eteenpäin ja niin, mutta luuletko, että tämä voisi johtaa eräänlaiseen uuden indy-buumin, koska näemme niin paljon kuin todellinen ei kuin indy on mitä me joka on periaatteessa mikä tahansa kehittäjä, joka ei ole iso, mutta itsenäinen."

   "kehittäjät, jotka tekevät omia pelejään, kuten 2010-luvun alussa, kun näimme sellaisia juttuja, kuten...
   kirurgisimulaattori ja vuohisimulaattori ja kaikki nämä todella pienet tiimipelit tulivat markkinoille, koska tällä hetkellä minun on vaikea innostua jostain, mitä tehdään.
   iso studio, koska olemme luultavasti menettäneet puolet väestäsi matkan varrella..."

   "kun taas todellinen kunnianhimo voisi tulla pienemmiltä studioilta...
   Ongelmana on kuitenkin se, että se on taas vain kehityskustannuksia, eikö niin?
   Muutokset eivät vaikuta indy-kehittäjiin, kuten liigan nörtit.
   Esimerkiksi juuri äskettäin heidän piti tulla... Juuri sitä tarkoitan..."

   "ihmiset omillaan ihmiset jotka tulevat tyhjästä joo joo joo mutta silti pitää selvitä hengissä ja indie-kupla on puhkeamassa ja ja ja ja näen monien indien kamppailevan...
   saadakseen kustantajan tai saadakseen projektinsa rahoitettua loppupuolella.
   kehitystyötä, jota he ovat maksaneet itse muutaman vuoden ajan ja ja ja ja sitten nyt heidän täytyy viimeistellä oikein niin ehkä yksi yksi mies armeija indy studiot ehkä siellä on olemassa mahdollisuus, mutta kustannukset taas kuka kattaa ne ja kustantajat poistavat..."

   "He vetävät rahaa pois sen sijaan, että panisivat sitä uusiin projekteihin. Luulen, että se tulee olemaan vaikeaa edes kahdelle tai kolmelle ihmiselle.
   kehityskustannukset, jotka tulevat kirjaimellisesti lisenssin hankkimisesta kehitysmoottorin käyttöön.
   kuten tiedätte, mitä unity teki viime vuonna runtime-maksullaan tehden siitä vielä kalliimman..."

   "ihmisten tehdä pelejä, mutta mitä mieltä olet, luuletko, että tämä suuntaus on...
   myös sonylla joka on mielenkiintoinen koska heillä ei ole yhtään merkittävää peliä näköjään Tänä vuonna... tänä tilikautena... pitäisikö sanoa... Luuletko, että se on sivutuote?
   myös siitä, että he vähentävät live-palvelua, koska he menivät todella kovaa live-palvelun suhteen."

   "muutama vuosi sitten, kun he sanoivat, että käynnistämme kaikki nämä projektit, joiden parissa kaikki työskentelevät, tuhma...
   duke gorilla kaikki julkaisevat live-palvelupelin, joka liittyy heidän suureen ip:hensä ja nyt me ollaan näkee live service tavallaan puhkeaa kukaan ei halua sitä ja moninpelejä kyllä ja moninpelejä joten se oli mielestäni se että sony yritti olla enemmän microsoft ja sitten he vähensivät koska he..."

   "he ovat todella hyviä elokuvamaisissa peleissä, tiedämme, että ne näyttävät Hollywoodilta.
   kuin elokuvamaisia kokemuksia, mutta he eivät olleet niin hyviä live-palvelun suhteen ja he eivät olleet heillä ei ollut omaa Sea of Thievesiä heillä ei ollut omaa kahden viikon jaksoa heillä ei ollut kovinkaan menestyksekkäitä moninpelejä, joten luulen että panostettiin siihen, koska heidän piti leikata se yleisölle, mutta nyt ne ovat kuin valmiustilassa ja ja sama koskee nintendoa loppujen lopuksi se saattaa olla microsoft se joka julkaisee suurimmat pelit uh yksinoikeuspelejä tänä vuonna mikä on hullua ja kaikki on niinku pitämässä hallussaan ja nintendo sanoi että se johtuu scalpaajista ja ja ja ja ja spekulaatioista ja pystyä käsitellä ulos enemmän laitteistoa olla olla olla valmis kysyntään, mutta nyt näemme, että he ovat myös kenties että hei ei ole mitään syytä kiirehtiä uuden konsolin julkaisua, joten odotetaan."

   "vuoden 2025 ensimmäiseen vuosineljännekseen, koska meillä on valtava asennettu kanta, suurin koskaan, jolla voimme tehdä voittoa.
   niin mutta anteeksi joo mainitsit joo sanoit sanoit sanoit live service pelejä en tiedä jos te odotitte enemmän live service peliä service pelejä sony tai viimeisen of us moninpeliä tai oliko se jännittävää teille, koska luulen, että se on yksi asia, jota he tekevät..."

   "hyvä emme kysyneet toista minä inhoan ajatusta että he asettavat nämä kehittäjät tuottamaan livepalvelupelejä, kuten teillä on kaikki nämä fantastiset kehittäjät, jotka ovat loistavia yksinpelikokemuksia, ja sitten heidät lähetetään ja sanotaan, että rakentakaa live-palvelupeli, joka on vie kaikki resurssisi seuraavaksi vuosikymmeneksi, kuten inhoan tuota ajatusta, ja siellä on joitakin jotka ovat todella innoissaan Last of us factionsin tai minkä sen piti olla..."

   "olla siistiä mutta en vain päässyt sen taakse mutta se on aihe toiselle toiselle päivälle livenä Palvelu koska luulen että voisimme puhua siitä 20 minuuttia, mennään siihen nopeasti...
   sitten puhutaan pokemon esittelyt sanon nopeasti koska on kirjaimellisesti hyvin vähän puhuttavaa siinä ohjelmassa se oli noin 12 minuuttia pitkä ensimmäiset 10 minuuttia oli täyttä roskaa todella se oli öö mitä tarkoitat oi en innostu nukkua joo en innostu pokemonista nukkua tai pokemon unite tai pokemon cafe dx tai miksi sitä nykyään kutsutaankaan kaikki nämä pienet pikkujutut..."

   "ne eivät enää kiinnosta minua... saimme ilmoituksen pokemon digitalista...
   tai Pokemon-korttipelitaskusta, joka jos pidät korttipeleistä, ehkäpä on Jotain siellä on minusta hyvin vaikea erottaa nfts ja digitaalisia tuotteita toisistaan tiedän että on eroa mutta minusta jos omistaa skinin pelissä se on hyvin samankaltainen kuin esim."

   "nft et vain ei saa sarjanumeroa joka sanoo että se on sinun ne kuvaili sitä näin eikö niin, että jos sinulla on lentolippu, se on nft, jos sinulla on iho...
   pelissä se on nft koska se on iso huijaus koska kukaan ei tiedä mitä se on tarkalleen ottaen tarkalleen ottaen se on se mikä minua aina ärsyttää kukaan ei tiennyt joten mennään mutta se on selvästikin hyvin kiihkeä aihe joten mennäänpäs Siirrytään puhumaan varsinaisesta pääjulkistuksesta joka oli pokemon legends za jonka nimeä emme osanneet sanoa kun se alunperin julkistettiin..."

   "me mietimme onko se zelpha onko se z alberto oli täysin varma että se on z alpha kyllä minusta tuntui pahalta kun se tuli ulos, mutta se oli z a, koska kysyin häneltä ja hän sanoi, että z alfa ehdottomasti kyllä.
   oli meemi oikeesti pokemon z tai z z tai z aikoinaan niin fanit sanoivat hei pokemon z oli se oli juttu loppujen lopuksi joo kyllä vain kesti 10 vuotta yli 20 vuotta Joo alex jatka sinä olet innostunein tästä pelistä. Okei ensinnäkin saamme teasereita koko esittelyn ajan joissa on tuntemattomia jotka ovat kuin pokemoneita gen 2:sta, joten kaikki sanoivat, että ne ovat gen 2:n remakeja tai mitä tahansa, ja minä ajattelin, että voi luoja, saattaisin pitää siitä."

   "hypätä ulos ihostani jos se on jotain gen 2 liittyvää gen 2 legends tai mitä tahansa mutta sitten muistaa että se on siellä on gen 5 juttuja joita on kiusattu ja pokemon vain sanoi ei kaikkeen siihen se on gen 6 menemme takaisin lumio cityyn se vain sijoittuu lumio cityyn mega revoluutiot ovat palanneet se näyttää olevan tehdä jonkinlaista menneisyyden ja tulevaisuuden dynamiikkaa, koska sinulla on vanhan koulun piirustuksia asuntovaunussa kaupungista, kun sitä rakennettiin uudelleen, ja sitten on futuristista visuaalista kuvaa."

   "holografinen pikachu juoksee kaupungin läpi, joten siitä tulee outo.
   pieni asetelma uh olen innoissani toivon että se olisi tänä vuonna pokemonit ovat yleensä todella hyviä sanomaan tässä on jotain mitä todella haluatte nähdä ja muuten se tulee ulos jouluun mennessä mutta luultavasti näemme sen ehkä vuoden 2025 alussa, mutta kyllä se on jännittävää. Anteeksi, ettei ollut..."

   "että onko se meidän arcus oh joo luulen että arcus oli niinku mainliner ja remakit on vuoden lopulla ja sitten legendat on niinku tammikuussa tai helmikuussa niinku hyvin hyvin hyvin aikaisin joo niin mitä siis tehdä ajattelette alustoja nintendo switch konsoliperheestä tarkoitan kai ne tietysti tarkoittavat kevyttä ja vanhaa ja nykyistä versiota, mutta mielestäni on aika selvää, että - se tulee toimimaan kuin paska ja että he aikovat tehdä siitä tapaustutkimuksen aivan kuten Katso, tämä toimii kuin paska, joten osta uusi laitteisto, jotta se näyttää ihmeelliseltä. Mitä mieltä olette?
   luulisin kyllä en näe sen toimivan kovin hyvin switchillä luulisin että jopa tuo traileri luultavasti toimisi niinku alkaisi tippumaan fps switchillä tarkoitan sitä ei tietenkään ole ilmoitettu mutta se on jos konsoli julkaistaan tänä tilivuonna ensi tilivuonna niin luulen että olemme olemme kaikki samaa mieltä, että kyllä se on viivästynyt, mutta he eivät voi viivästyttää tilivuotta."

   "Se on ennen maaliskuun 20. päivää ennen huhtikuun 2025. Se yllättää minut, että ei ole mitään.
   pokemon-peliä tänä vuonna, koska yleensä siellä on aina jotain pokemoniin liittyvää kuten onko onko se uusi laajennus tai jotain jo olemassa olevaan sukupolveen vai onko se uusi peli...
   se yllättää minua, että ei ollut ilmoitusta kuin viidennen sukupolven um kuin kuin kuin remake tavallaan samanlainen kuin brilliant diamond and shining pearl tai mitä ikinä odotin todella kyllä minä todella odotan, että näin on, koska en usko, että se on jotain, joka välttämättä näyttäisi - aivan perseestä Switchillä silti, koska se ei ole mikään massiivisen vaativa peli..."

   "ajaa sinänsä mutta öö remake tarkoitat joo niinku remake joo en mä luulen et uusi legends peliä pitää tulla uudelle konsolille koska en usko että niitä voi pyörittää uudella konsolilla tällä vanhalla laitteistolla enää, mutta olen yllättynyt kuin iso perse kaupunki kyllä, juuri niin he ovat menneet.
   koko juttu on myös kaupungissa, ei ole kuin viisi minuuttia olet kaupungissa ja sitten pääset tutkimaan kuin tyhjää erämaata joka on scarlet and violetissa ja legends arthiasissa Se on kuin ei tämä kaikki on teoreettisesti hengittää täsmälleen minä se on yllättänyt minut joten siksi minä olen - luulin että itse suora tai voimapokemonien läsnäolo anteeksi oli vähän tylsää koska mielestäni se oli todella tavallaan sisällöltään puutteellinen, mutta mielestäni vaikka maininta että sanomme että nintendo switch -järjestelmille on varma maininta siitä, että se on tulossa uudelle järjestelmälle."

   "konsoli, koska emme ole emme ole nähneet tuota termiä käytettävän missään muualla se on aina tulossa nintendo switch riippumatta siitä onko se oled regular light se on aina tulossa nintendolle switch ja nyt yhtäkkiä se on nintendo switch järjestelmissä olen että se on outoa eikö niin en lukenut siitä niin paljon en usko että se on maininta uudelle konsolille koska Tarkoitan että se tarkoittaisi että se on nimeltään switch 2 tai jotain sinne päin eikö niin?
   niinku sitä tarkoitat niinku unelma on vielä elossa joo joo joo mä vaan luulen et ne vaan varmistavat, että sitä voi pelata valossa ja se on myös vanhemmille en tiedä ja luulen että uusintaversio uusintaversio tulee ulos jouluna 2025 luulen että se on se joka tulee ulos ja se tulee olemaan yksinoikeudella uudelle järjestelmälle..."

   "niinku uuden sukupolven niinku seuraavan sukupolven uusintaversiot tiedät mitä tarkoitan minä en ehkä en ehkä ei en ehkä olla väärässä mutta en tiedä siitä tulee outo vuosi koska meillä ei tule olemaan mitään suurta playstation juttuja näyttäisi olevan um tai ainakaan mitään tämmöistä vakiintunutta isoja franchising-sarjoja kuten god of wars ja last of this on tuollaista."

   "xbox on näköjään kärjessä kuten avowed ja indiana jones mikä indiana jones i luulen että avowed on iso peli avowed luulen että se on enemmän niinkuin keskikastia se on niinkuin jännittävä...
   se on obsidian mutta en usko että se välttämättä nousee samoihin korkeuksiin kuin indiana jones se voi olla vuoden paras peli, mutta se saattaa olla vähiten suosittu uusien asioiden tykkääjien kannalta Juuri niin on aina obsidianilla kyllä juuri niin kuin outer worlds niin tiedäthän viihdyttävää mutta en tiedä tuleeko siitä välttämättä korkeuksia um ja sitten nintendo emme tiedä mitä tapahtuu vieläkään koska odotimme että tämä pokemon peli olisi se vastaus tälle lomakaudelle, joka ei olekaan, joten odotamme yhä nintendon suoraa, kuten sanoimme."

   "viime viikolla mitä tahansa odotamme edelleen lisää nintendo directiä puhumaan siitä, mitä on tulossa markkinoille viime aikoina tänä vuonna ja tietenkin switchin seuraajasta mutta emme ole vielä saaneet niitä um mutta joka tapauksessa minä En tiedä olemmeko innoissamme 2024:stä vai odotammeko vain aikaamme.
   mä oon innoissani että se saattaa olla vähän levollisempi kuin 2023 ennen kuin 2025 potkaisee meitä taas perseelle, mutta kyllä haluan sanoa, että se tulee olemaan haastavaa."

   "kaikille alalla ja jopa meille, jotka emme varsinaisesti kehitä pelejä tai tai tai mutta me ollaan joskus mainostamme niitä ja kerromme teille niistä, ja mielestäni se on muutakin kuin - haastava tulee olemaan mielenkiintoinen journalistisesta näkökulmasta, koska siellä on - tulee olemaan paljon analysoitavaa ja selitettävää ja uskon, että meidän roolimme tulee olemaan tärkeä - vaikka ei olekaan suuria pelejä me sanoisin että videopelien faneille videopelien faneille se on se on se tulee olemaan merkityksellisempi merkityksellisempi kuin koskaan olla virittyneenä mediaan ja olla todella lähellä tapahtumia yrittää ymmärtää tätä muutosta, jonka aikana vuoden loppuun mennessä, ja uskon, että journalismi tulee olemaan hyvin tärkeää, vaikkakin se ei kuulosta niin kuin tiedätte blockbuster kolminkertainen eräänlainen show juttu um mutta show't on ja tapahtumia tulee tapahtumaan ja uskon, että meidän kaikkien on oltava hyvin..."

   "valppaana ja tarkkaavaisena. Näyttää siltä, että tästä tulee suuri vuosi kolmansille osapuolille.
   Näyttää siltä, että on tulossa erilaisia juttuja ei näiltä suurilta vakiintuneet tai ensimmäisen osapuolen luojilta, mutta jälleen kerran kun tiedämme enemmän, pidämme teidät ajan tasalla...
   um puhumme ensi viikolla jostain muusta toivottavasti se on positiivisempi vähemmän irtisanomisista, mutta koskaan ei voi tietää, että voi tulla jotain todella isoa, joka vaatii - huomio kuka tietää, mutta siihen asti tämä on ollut neljäs jakso peli juorut, joka on alexin se on dav ja nähdään seuraavassa jaksossa!"

   Haastattelut

   lisää

   GRTV

   lisää

   Leffatrailerit

   lisää

   Trailerit

   lisää

   Tapahtumat

   lisää