Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Xbox to host a Partner Preview event tomorrow

GRTV News - Xbox to host a Partner Preview event tomorrow

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään puhumme tulevasta tapahtumasta, tai kai esityksestä.
Se on tulossa huomenna uskokaa tai älkää, eli se on ilmoitettu ja se on tulossa hyvin pian. Se on toinen Xbox-tapahtuma, se ei ole kehittäjien suora esittely, jossa tarkastellaan ensimmäisen osapuolen pelejä, se ei ole suuri konferenssi tai suuri esittely."

"Se on yhteistyökumppaneiden esikatselukierros, jossa nähdään muutamia kolmannen osapuolen pelejä, jotka ovat tulossa Xbox-alustoille, luulisin, että tavallaan tänä vuonna. Näin ollen, sukelletaanpa sisään ja katsotaanpa.
Uusi Xbox Partner -tapahtuma vahvistettu tälle viikolle, tarkalleen ottaen tälle keskiviikolle. Tammikuussa Microsoftilla oli esittelytilaisuus, jossa he näyttivät ja puhuivat tulevista peleistään keskittyen omaan tarjontaansa.
Mutta tässä, mutta siellä tietysti anteeksi, paljon kolmannen osapuolen pelejä myös tulossa. Ja näitä silmällä pitäen Microsoft on nyt ilmoittanut 30 minuutin tapahtumasta, jota he kutsuvat Xbox Partner Preview -tapahtumaksi."

"Mukaan on varmistunut muun muassa Tales of Kanzera Zao, Kunitsugami Path of the Goddess ja ensimmäinen Berserker Kazan. Mutta mukana on tietysti muitakin nimikkeitä.
Milloin tämä sitten alkaa? Tänä keskiviikkona oikeastaan kello 18.00 GMT, 19.00 CET. Mutta älkää odottako näkevänne ensimmäistä Starfield-laajennusta, Indiana Jones and the Great Circleä tai mitään vastaavaa, koska kuten mainittu, tapahtuma keskittyy kolmansiin osapuoliin.
Joten kyllä, uskon, että tulemme näkemään tämän useammin suurten ensimmäisen osapuolen julkaisijoiden osalta tänä vuonna."

"Nintendo piti viime viikolla, toissa viikolla, partner directin. Suhteellisen hiljattain pitäisi sanoa. Ja nyt Xbox tekee myös kumppanien esikatselun.
Ja uskon, että tulemme näkemään tätä melko paljon tänä vuonna, kun otetaan huomioon, että Nintendo on tässä oudossa siirtymävaiheessa Switchin ja Switchin seuraajan välillä.
Xboxilla on näköjään vain muutama merkittävä first party -nimike odotettavissa ja monet niistäkin ovat tulossa loppuvuodesta."

"Kuten kyllä Hellblades toukokuussa mutta Indiana Jones tulee varmaan tavallaan joulukuussa.
Avound tulee luultavasti myös olemaan jossain syyskuun ja marraskuun välissä.
Ja sitten on muuten vain muutama sellainen pienempi nimike first party -ohjelmassa, kuten Ara History Untold.
PlayStationin osalta he ovat sanoneet, että ensi tilikaudella ei tule yhtään first party -nimikettä."

"Joten nyt kun Final Fantasy VII Rebirth on tavallaan ohi ja ohi, emme tule näkemään minkäänlaisia merkittäviä first party -nimikkeitä.
Se on itse asiassa se juttu, ei mitään first party -nimikkeitä. Ei tule mitään suuria first party -pelejä kuten A New God of War tai New Horizons.
Joten luulen, että olemme nähneet Nintendon kumppanin esikatselun tai partner directin."

"Näemme Xbox-kumppanin esikatselun huomenna todella helposti lähestyttävään ja mukavaan aikaan eurooppalaisille klo 18 GMT, klo 19.00 asetettu.
Ja olisin yllättynyt jos näemme jotain vastaavaa jossain vaiheessa Sonylta.
PlayStation, anteeksi, jossain vaiheessa, joka keskittyy enemmän kolmannen osapuolen tuotteisiin, joissa on hieman ensimmäisen osapuolen tuotteita, jotka tulevat heidän pienemmiltä kehittäjiltään."

"Mutta jälleen kerran, kun tiedämme enemmän tuollaisista asioista, pidämme teidät varmasti ajan tasalla ja ajan tasalla.
Ja muuten, luultavasti virittäytykää GRTV:n uutisiin torstaina, koska ellei keskiviikkona tapahdu jotain suurta, me luultavasti puhumme jostain, joka paljastettiin tässä kumppanien esikatselussa torstaina.
Siinä kaikki aika, mitä meillä on tänään ohjelmassa."

"Palaamme siis huomenna seuraavaan lähetykseen. Siihen asti toivottavasti nautitte lopusta tiistaista.
Nähdään toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää