Suomi
Gamereactor
Videos
Dragon's Dogma 2
HQ

Dragon's Dogma 2 - Video Review

Dragon's Dogma 2 - Video Review

Audio transcriptions

"Dragon's Dogma 2:sta puhuminen alkaa siitä, että on puhuttava seikkailusta, joka edeltää jopa alkuperäistä, mutta koska ennen Capcomin ja Hideaki Itsunon vuoden 2012 teosta näimme todistamassa The Elder Scrolls V Skyrimin julkaisun, pelin, joka avasi täysin roolipelien ja seikkailulajin suurelle yleisölle, jopa enemmän kuin sen edeltäjä Oblivion oli tehnyt."

"jo saavutti.
Puhumme Skyrimistä, koska totuus on se, että säästämällä välimatka välillä tuon ja tämän ja teknisten näkökohtien välillä, paras kohteliaisuus, jonka voimme antaa Dragon's Dogma 2:lle on se, että tunsimme samat uteliaisuuden, hämmästyksen ja halun jatkaa..."

"tutkimista kuin silloin, kun uskaltauduimme ensimmäistä kertaa Bethesdan kylmiin maihin.
Mielenkiintoista on, että Dragon's Dogma 2:n tarina alkaa, kuten nämä tarinat usein alkavat, vankilasta.
Täällä hahmomme, salaperäinen yksilö, joka on menettänyt muistinsa, työskentelee pakotetussa kunnes hirviön hyökkäyksen vuoksi he joutuvat pakenemaan, ja salaperäinen muukalainen - paljastaa heille, että he ovat Arisen, lohikäärmeen valittuja, ja kehottaa heitä - etsimään kohtaloaan tässä maailmassa. Heidän on taisteltava kohtaloa vastaan, ja sitä varten heidän on tehtävä tiensä Vermundin kuningaskuntaan, jossa sen lisäksi, että he yrittävät saada muistonsa takaisin, - he sekaantuvat monimutkaiseen poliittiseen salaliittoon, johon kuuluu väärän vallan kumoaminen."

"hallitsijan ja estää uusi sota kahden naapurikuningaskunnan välillä.
Sen lisäksi hahmomme joutuu kulkemaan pitkää tietä, jota kansoittavat kaikenlaiset olentoja ja rosvoja, samalla kun hän suorittaa kylän vaatimia tehtäviä ja askareita.
Mutta vaikka Arisenin, ja siten pelaajan, kohtalo on se tärkein henkilö tässä maailmassa, valittuna on aina pieni joukko kumppaneita, jotka kiertävät ympäriinsä."

"koko seikkailun ajan, joita kutsutaan Sarviksi, jotka avustavat ja palvelevat heitä täysin lojaalisti.
Hahmosi luo Pawnin, jota voit muokata, ja sinun täytyy kohottaa heitä vuorotellen heidän luokkaansa ja taistelutyyliään omasi mukaan. Tasapainoisen joukkueen luominen, joka täyttää mahdollisimman monta mahdollisuutta, olipa kyse sitten parantamisesta, kauko-hyökkäyksistä, taikuudesta tai jopa lähitaistelu, on välttämätöntä. Onneksi sarvista ei ole koskaan haittaa, toisin kuin useimmista kumppaneista."

"muissa yksinpelipeleissä, ja arvostat usein sitä, että ne osoittavat lähellä olevia kohteita kartalla tai johdattavat sinut suoraan tehtävän tavoitteeseen, jonka he ovat jo saavuttaneet.
tietävät sen, koska he ovat suorittaneet sen omassa maailmassaan.
Viholliset, vaikka ne eivät yleensä olekaan suuri haaste, jos kohtaat ne yksinään, kun ne ovat niiden määrä kasvaa, tilanne voi muuttua hyvin nopeasti monimutkaiseksi. Isoja hirviöitä on paljon joita pitää kaataa saadakseen arvokasta kokemusta, kultaa ja materiaalia varusteiden päivittämiseen, ja jos olet ei ole taitoa, loitsua tai asetta, taistelu voi muuttua eläväksi helvetiksi. Ja siellä ei ole tallennuspaikkoja, joko pelaat uudelleen tai luovutat, muita vaihtoehtoja ei ole."

"Arisenin kanssa kutsutaan kansan hallitsijaksi, ja sitä varten sinun on voitettava kansa valloittaa. Ei ole kyse vain lohikäärmeen tappamisesta, vaan sinun on autettava kansaa...
heidän tuhannessa ja yhdessä ongelmassaan. Näissä tehtävissä ja vaeltelussa on kyse siitä, - tällä jättimäisellä kartalla Vermundin ja Batalin valtakuntien välissä, Dragon's Dogma 2 loistaa eniten kokonaisuutena. Jokainen polku, jokainen metsä, metsikkö, kukkula, kallio tai luola on täynnä..."

"tekemistä, ryöstettävää saalista ja voitettavia vihollisia. Jopa syvimmällä tasolla voi liittyä jollakin tavalla tuleviin tehtäviin tai johtaa sinut löytämään salaisuuksia esim, salaisia kutsumustekniikoita. Lyhyesti sanottuna se on puhtaan seikkailun ilmaus.
Kaiken kukkuraksi Capcom on onnistunut luomaan niin kauniin, yksityiskohtaisen ja hyvin suunnitellun maailman..."

"että koskaan ei tule tunnetta, että kaksi polkua näyttää samalta, koska jopa jokaisella alueella on oma oma kasvistonsa, kerättävät materiaalit ja paikalliset hirviöt. Ja pienet yksityiskohdat, kuten ruoho jotka heiluvat tuulessa, ovat visuaalinen spektaakkeli. Toinen sen hyvistä hetkistä ja vahvuuksista on päivä- ja yökierto, sillä kun päivällä on mukava kuljeskella ympäriinsä maailmassa, yöllä kaikki muuttuu kuolettavan pimeäksi."

"Mutta tietysti, niin hienoa kuin tämä kaikki onkin, ja niin paljon kuin on kirjaimellisesti kymmeniä tunteja - ja kilometrejä karttaa löydettäväksi ja löydettäväksi, kaikki tämä voi hajota, jos muut järjestelmät - eivät toimi. Meille ei ole vieläkään täysin selvää, onko tämä havainnointitapa - ja löytäminen, jonka he ovat valinneet Dragon's Dogma 2:ssa, sopii parhaiten täysin avoimeen peliin."

"maailmaan, jossa pelaajien osallistuminen ja vuorovaikutus on tärkeintä.
Jokainen tehtävätavoite vaatii lähes täydellistä pelaajan osallistumista. Ohjausjärjestelmää ei ole, Tavoite ei näy suoraan merkittynä kartalle tai tietyssä paikassa, johon vain suuntaat, ja suuri kuvake osoittaa, mihin sinun on katsottava tai oltava vuorovaikutuksessa."

"Ei, täällä sinun täytyy ohjata uteliaisuuttasi ja kiinnittää huomiota kaikkiin yksityiskohtiin ja käsinkirjoitettuihin keskusteluihin tai tehtäväoppaita, jotta löytää ja suorittaa ne. Tämä on kaksinkertainen teräinen miekka, koska toisaalta se antaa sinulle tunteen, että olet täysin mukana mutta toisaalta se myös luottaa liikaa siihen, että tapahtumat tapahtuvat suunnitellusti."

"ja tässä kohtaa ongelmat tulevat esiin.
Ja tässä kohtaa ihmeellinen korttitalo järkkyy eniten, koska toinen suuri ongelma...
on ei-pelihahmojen tekoäly, joka on todella kauhea. Suurin osa oletetusta tuhannesta NPC:stä näyttää vain vaeltelevan ympäriinsä ilman muuta tekemistä, paitsi palvella tarkoitustaan jossain questissa tai tarinassa oikeaan aikaan, ja joskus onko se quest-kohtaaminen tapahtuu vai ei, riippuu vain tuurista."

"Kaiken kaikkiaan Dragon's Dogma 2 on mielestämme loistava ehdotus roolipeligenrelle ja nimike, joka lunastaa monet lupauksensa pelaajien hienoista seikkailuista. Mutta huolimatta sen monista hyvistä puolista, mielenkiintoisesta tarinasta ja upeasta tutkimusmatkailun tunteesta ja elää todella epätavallisen seikkailun, pelissä on niitä teknisiä ongelmia, jotka eivät tuota tulosta anna niin hyvin pyöristettyä tuotetta kuin se voi olla."

"Jos olet siis kiinnostunut kuulemaan lisää Dragon's Dogma 2:sta, muista tilata kanavallemme. Toivomme palaavamme sen puutteisiin aikanaan, ja toivomme palaavamme takaisin sitten tutkimaan täysin sen maailmaa, josta tiedämme, että olemme jättäneet suuren osan löytämättä.
Kiitos kun katsoitte!"

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää