Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Blizzard's new user agreement: You no longer own your games

GRTV News - Blizzard's new user agreement: You no longer own your games

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista vie sinut läpi viimeisimmät ja parhaista ja hienoimmista asioista pelaamisessa, varusteissa, teknologiassa, viihteessä, mistä ikinä pidätkin, mitä ikinä rakastatkin, mitä ikinä rakastatkin. Me olemme...
GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactor-verkostossa, joten jos pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, pelien esikatselusta, yksinoikeussisällöstä, laitteistosta, - arvosteluja ja paljon muuta, kuten aina, muista käydä Gamereactorissa, missä ikinä saatkin sen. Mutta pidemmittä puheitta siirrymme tämän päivän uutiseen, joka ei ole iloinen..."

"rehellisesti sanottuna. Se on hieman huolestuttava merkki pelien tulevaisuudesta, koska näyttää siltä, että...
kuin Blizzardin uusi käyttäjäsopimus kertoisi pelaajille, että he eivät omista pelejä, he ostavat vain lisenssin niiden pelaamiseen, mikä tarkoittaa, että lisenssi voidaan ottaa pois.
pois milloin tahansa. Tämä on jotakin, joka näyttää siltä, että sen oli pakko tapahtua - monille analyytikoille, jotka tavallaan työskentelivät tai tarkkailivat digitaalista tulevaisuutta sen tapahtuessa..."

"ja kun me omistamme vähemmän pelilevyjä ja pelejä on vähemmän levyillä.
joka tapauksessa, olemme yhä enemmän ja enemmän siirtymässä siihen ajatukseen, että kenties et oikeasti vain ole omistaa pelejään enää, ja yhtiö vain antaa sinun pelata niitä ideana.
Luen vaan mitä Blizzard laittoi uuteen päivitykseen sen uuden käyttäjäsopimuksen. Käyttösi alustan käyttö on lisensoitu, ei myyty sinulle, ja täten tunnustat, että mitään omistusoikeutta ei ole tai omistusoikeutta alustaan tai peleihin liittyen ei siirretä tai luovuteta."

"eikä tätä sopimusta pidä tulkita minkään oikeuksien myynniksi. Tämä tarkoittaa periaatteessa että he voivat peruuttaa pelilupasi milloin tahansa. Tämä on luultavasti enemmän, se ei taida koskettaa keskivertokuluttajaa. Jos Blizzard päättäisi, että kukaan ei voi pelata heidän pelejään missään vaiheessa, he vain floppaisivat liiketoimintana."

"Sen sijaan se voisi koskea ihmisiä jotka saavat bannia esimerkiksi Overwatchissa, Diablossa, myrkyllisyyden takia, World of Warcraftissa ilmeisesti myös myrkyllisyyden ja muunlaisen huonon käytöksen takia...
koska näyttää siltä, että Blizzard nyt tavallaan vihjaa, että koska et omista peliä, joten se voi paitsi ottaa pois, vaikkapa bannata tilisi, myös ottaa pois sinun olemassaolosi pelissä. En tiedä tästä. Se on aika huolestuttavaa."

"ja näyttää siltä, että Blizzard on ollut jonkinlaisen lunastuskaaren jälkeen kai viimeaikoina ei oikeastaan heidän tuotoksensa sisällön suhteen, mutta liiketoimintana näyttää siltä, että kuin vuonna 2021, jolloin kaikki seksuaaliset syytökset - tulivat esiin Blizzardia vastaan, se tavallaan astui jalkaansa jälleen kerran. Sitten taas me myös äskettäin kuulimme, että 7,25 miljoonaa ihmistä on tilannut World of Warcraftin juuri nyt..."

"muuten. Se ei ole vielä edes pelin huippuaikaa, joten he selvästi tekevät edelleen...
paljon rahaa ja ihmiset pelaavat edelleen heidän pelejään. Overwatch, Diablo, World of Warcraft jne jne jne. Joten se on yksi niistä asioista, joissa uskon, että jos ihmiset ovat todella todella vihaisia tästä, paras asia, jonka voit aina tehdä, ja sanon aina, että tämä on parasta Vaikka se voi sattua, koska Diablo voi olla sinun - kaikkien aikojen suosikkisarjasi tai saatat rakastaa World of Warcraftin pelaamista."

"mitä voit tehdä, on olla pelaamatta. Parasta, mitä voit tehdä, on olla antamatta heille rahaa, kellonaikaa, blaa blaa blaa blaa. Jos näet Overwatch-skinin, jonka hinta on 40 dollaria, älä...
osta sitä. Jos näet käyttäjäsopimuksen, joka ei näytä pitävän etujasi silmällä, yritä olla pelaamatta näitä pelejä. Se on ainoa asia, jonka voit tehdä, ja se voi olla vaikeaa ja se voi olla mahdotonta sinulle, mutta se on jotain, se on ainoa oikea tapa, jolla sinä pelaajana - saada äänesi kuuluviin sen lisäksi, että puhut ihmisille verkossa."

"sosiaalisessa mediassa. Mutta joka tapauksessa, kertokaa minulle, mitä mieltä olette tästä. Olen juossut hieman ajoissa tänään, mutta aihe on mielenkiintoinen, ja nähdään huomenna GRTB-uutisissa.
Siihen asti hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää