Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - GDC devs share their thoughts on Xbox and the PS5 Pro

GRTV News - GDC devs share their thoughts on Xbox and the PS5 Pro

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme melko yllättävästä kehityksestä, joka tuli GDC:ltä, nimittäin siitä, että Game Developers Conference. Emme yleensä saa suuria uutisia GDC:ltä, se on hyvin teollisuudenalan keskittynyt, hyvä verkostoitumiseen ja sen sellaiseen. Siellä on aina muutama eri juttu teknologiaan liittyvää tietoa. Tänä vuonna meillä oli Marvelin 1943 Rise..."

"Hydra. Mutta nyt kun tapahtuma on ohi, olemme nähneet joidenkin ihmisten palaavan GDC:ltä...
jossa heillä oli mahdollisuus keskustella kehittäjien ja eri pelialalla työskentelevien ihmisten kanssa.
ja jakamaan melko yllättäviä mielipiteitä. Sanon yllättäviä, jotkut ovat yllättäviä, jotkut ovat tavallaan linjassa sen kanssa, mitä olimme jo ajatelleet. Aloitetaan siis ensinnäkin Xbox. Suuri pelifirma ei tiedä, miksi se jatkaa Xboxin tukemista. GamesIndustry.business Christopher Drink paljastaa hulluja kehityskohteita tämän vuoden GDC:llä viettämästään ajasta. Olemme siis tienneet jo pitkään, että Xbox on häviämässä tai jo hävinnyt laitteistokilpailun Sonylle, PlayStationin ja Nintendolle, mutta se näyttää paikkaavan kuilua Game Passin ja muiden sisäisten ominaisuuksien avulla."

"ominaisuuksia, joita se tukee Xbox-laiteperheessä. Näyttäisi kuitenkin siltä, että Xbox on suuremmissa vaikeuksissa kuin olemme ehkä olettaneet, ainakin jos GamesIndustry.business Christopherin Drinkin kokemukset GDC:llä tänä vuonna ovat jotain, mihin voi luottaa. GI-mikrokuoresta puheen ollen, Drink paljasti joitakin järkyttäviä paljastuksia nimeltä mainitsemattomilta kehittäjiltä ja heidän mielipiteensä Xboxista ja brändistä ja siitä, miten brändi toimii. Drink totesi, kuulin sen hyvin tunnetulta yritykseltä."

"ja eräältä ei niin tunnetulta, että Xboxin suorituskyky Euroopassa on romahtamassa. Voit seurata kuukausittaista katsausta pelimarkkinoihin ja näet, että Xboxin myynti laskee ja se on laskenut koko viime vuoden ajan ja tänä vuonna lasku on vielä kovempi. The erään suuren yhtiön, joka julkaisi suuren pelin viime vuonna, sanoi: "En tiedä miksi"."

"vaivaudumme tukemaan sitä. Kuulimme, että vähittäismyyjät Euroopassa harkitsivat tai olivat jo harkinneet vähentäneet Xbox-varastojaan hyllyistään, oli kyse sitten laitteistosta tai peleistä, sellaista. Ja nyt kustantajat tai kolmannen osapuolen kustantajat sanovat, että laitamme...
paljon työtä S-version tai Series S-version luomiseen pelistä, kun se on rehellisesti sanottuna markkinat ovat meille PC ja PS5. Niinpä Drink myös jatkoi edelleen toteamalla että hän oletti, että lisää Xboxin yksinoikeuspelejä tulee PlayStationille myöhemmin jos nämä ensimmäiset pelit menestyvät hyvin. Sitten hän totesi, että hän uskoo Xboxin olevan todellisissa vaikeuksissa laitteistovalmistajana, koska pelin kehittäminen Xboxille - ei ehkä ole sen vaatiman ajan ja resurssien arvoista, vaikka se avaisikin oven Game Passille ja konsolille ja monille muille ominaisuuksille, joita konsolialustan mahdollistaa. Katso video, jossa Drink esittää nämä väitteet alta. No niin, jatketaan tästä, meillä on tämä tai tämä seuraava juttu, joka on rehellisesti sanottuna tavallaan linjassa mitä olin jo muutenkin ajatellut. Raportti, jopa kehittäjät eivät ole varmoja siitä, mitä hyötyä on PS5:sta, veli. Ottaen huomioon, että olemme juuri lähteneet PS4, PS5 crossover aikakaudesta, se tuntuu kyllä oudolta."

"Vaikka konsolisukupolvea on takana jo lähes neljä vuotta, voit antaa anteeksi, että että tuntuu siltä kuin PS5 ja Xbox Series XS olisivat tulleet markkinoille viime viikolla. Puutteita lukuun ottamatta, toinen syy, miksi tuntuu siltä, että tällä konsolisukupolvella on ollut vain vähän vaikutusta, on se, että monet suuret pelit ovat yhä edelleen ilmestyneet PS4:lle ja Xbox Onelle. Ja silti Sony on edelleen tiettävästi suunnittelemassa PS5 Pro:n julkaisua tänä vuonna, mikä on hämmentänyt yleistä kuluttajia ja ilmeisesti myös kehittäjiä. GamesIndustry.bizin mikrocastin uudessa jaksossa, Christopher Drink puhui kehittäjien reaktiosta PS5 Pro -malliin. Pari yritystä sanoivat, että tämä ei kasvata markkinoita. Se ei tule liikuttamaan neuloja ja juomaa."

"Tämä sukupolvi ei tunnu edes päässeen kunnolla alkuun, saati sitten tuntevan tarpeelliseksi sukupolven puolivälin päivitykseen. Mitä jos saisimme vain alkuperäisen seuraavan sukupolven ohjelmiston.
käyttöön ja pyörimään? Sonylla on ilmeisesti edelleen kohtuuttomia odotuksia konsolia kohtaan sillä se tulee todennäköisesti sisältämään joitakin uusia laitteisto-ominaisuuksia, jotka voivat saada pelit pyörimään hieman paremmin. Niille, jotka ovat tyytyväisiä nykyisen PS5:n suorituskykyyn, se kuitenkin pyytää miksi tämä päivitys on olemassa."

"Joten kyllä, se on mielenkiintoista, koska emme usein kuule eräänlaisia kehittäjien ja julkaisijoiden mielipiteitä tällaisista suurista teollisuuden aiheista. Meillä on aina ollut täällä sellainen ajattelutapa.
GameRadarissa, erityisesti kuten puhuimme pelijuttujen juorujaksoissa. Me emme oikein ymmärrä PS5 Pro:n järkeä myöskään, koska se ei, meistä ei tunnu että tarvitsemme sitä juuri nyt. En koe, että PS5:tä hyödynnetään täysin."

"vielä, joten miksi päivittäisin PS5 Proon? Tavallaan tuollainen on minun kantani tuohon asiaan. Ja näyttää siltä, että kehittäjätkin ovat samassa veneessä. Jos he vielä etsivät PS4-markkinoille, koska konsoleita on niin paljon, ja Xbox One -markkinoille, miksi käyttäisit resursseja kehittää jotain nimenomaan voidaksesi hyödyntää - PS5 Pron ominaisuuksia? Se ei vain oikein sovi yhteen. Ja mitä Xboxiin tulee, no, me olemme..."

"nähneet sen jo jonkin aikaa. Xboxin myynti, sanoisimme laitteiston myynti, on ollut vaikeuksissa jo vuosia.
Niillä ei ole ollut juurikaan jalansijaa joissakin maissa, kuten Japanissa. Olemme nähneet yli Xbox-sarjan konsolien myynti Isossa-Britanniassa on laskenut lähes vuosi vuodelta.
50 %, kun taas PlayStation ja Switch ovat laskeneet korkeintaan 18 % tai jotain sinne päin. Xbox kuten kokonaisuutena laitteistokilpailussa on ollut vaikeuksissa jo jonkin aikaa, mutta jälleen kerran, sen takia tiedämme että he panostavat paljon resursseja ja vaivaa Backcom Passin ja Game Passin kaltaisiin asioihin."

"ja pilvipelaamiseen ja cross-savesiin ja kaikkeen siihen, jotta Xboxin ekosysteemi olisi...
houkuttelevampi muista syistä kuin vain, tässä on konsoli, pelaa konsolilla.
Mutta taas, jos kehittäjät ja julkaisijat sanovat, että miksi viitsisimme käyttää rahaa resursseja kehittää peliä Xboxille, jos markkinat ovat PC:llä ja PlayStation 5:llä? Se on pistää miettimään, että tuijotammeko sitä, mitä tapahtui Segalle ja vastaaville kuten 90-luvun lopulla, jolloin he vain tavallaan lopettivat konsolin tukemisen ja - ja siirtyivät pois laitteistovalmistajasta ohjelmistokehittäjäksi."

"kokonaisuudessaan? Ehkä. Uskon, että Microsoftin rakenteessa.., Luulen, että jos he luopuvat konsolikilpailusta jossain vaiheessa, luopuvat laitteistosta, luulen, että tulemme näemme heidän edelleen tekevän ohjaimia, koska luulen, että näemme todennäköisesti paljon Xbox-ohjaimia edelleen.
ostetaan nimenomaan PC:tä ja muuta varten. Mutta uskon, että tulemme näkemään suuremman keskittymisen..."

"pilvipelaamisen kaltaisiin asioihin tulevaisuudessa. Uskon, että Microsoft on saanut jalansijaa siinä.
ja jalan etumatka Sonyyn, joten tulemme näkemään heidän hyödyntävän vahvuuksiaan hieman...
enemmän myöhemmin. Mutta jälleen kerran, tiedämme enemmän tulevaisuudessa. Odotamme edelleen Microsoftin jonkinlaisen käsikonsolin myöhemmin tänä vuonna. He ovat maininneet, että he ovat jo työskentelevät jo seuraavan sukupolven järjestelmien parissa, joten vaikka he tavallaan jättäisivät ja poistuisivat konsolikilpailusta, vasta vuonna 2035 tai jotain sellaista, kun emme ole katsomassa seuraavaa sukupolvea."

"konsolisukupolvea, vaan seuraavaa konsolisukupolvea, jos minun pitäisi arvata.
Mutta joka tapauksessa, siinä kaikki aika, joka meillä on tämänpäiväisessä GRTV Newsin jaksossa. Palaamme huomenna oikeastaan viikon viimeisen jakson, koska menemme pääsiäisviikonloppuun, joten pysykää kanavalla.
sitä varten. Muuten, kiitos kun katsoitte. Nähdään taas. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää