Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Borderlands developer Gearbox is being sold to Take-Two Interactive

GRTV News - Borderlands developer Gearbox is being sold to Take-Two Interactive

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News, tänään meillä on todella iso juttu teille, on pari todella suurta uutista, jotka ovat tapahtuneet tai uutiset joista olisimme voineet puhua tänään, mukaan lukien eräänlainen - Marvel Rivals -peli, joka on tulossa, pelin julkistaminen, koska se näyttää todella mielenkiintoiselta. Mutta ei, tänään puhumme jostain, joka on..."

"tapahtui hyvin, hyvin hiljattain, että Gearbox on myyty, tai pitäisikö sanoa, on vuonna myydään Embracerilta ja Take-Two Interactive ostaa sen.
Gearbox on siis lähdössä pois Embracerin uppoavasta laivasta ja siirtymässä Take-Two:n omistukseen.
Interactive, ei kokonaisuudessaan, vaan vain osa Gearboxista tekee niin, muut osat laajemmasta Gearbox-perheestä pysyy Embracerissa, mutta meillä on myös ollut teasereita..."

"siitä, mitä Gearbox työstää tulevaisuudessa, ja vaikka moni meistä olisi luultavasti ollut olettaen, että tämä tapahtuu joka tapauksessa, se on nyt vahvistettu. Joten kun tämä on niin sukelletaanpa asiaan. Gearbox myydään siis Take-Two Interactivelle, Borderlandsin kehittäjä on vapautettu Embracerista. Kun Embracer Groupin laiva ottaa vastaan..."

"vettä yhä nopeammin, monet ovat miettineet, onko Borderlands-kehittäjä Gearboxista tulee toinen ruotsalaisen julkaisijan talousvaikeuksien uhri. Onneksi se ei tule. Gearbox myydään Embracerin toimesta Take-Two Interactivelle, kaikki 460 dollarin hintaan miljoonaa euroa. Palkkio maksetaan kokonaisuudessaan Take-Twon osakkeina, ja Embracerin kanssa aikoo myydä kyseiset osakkeet saadakseen käteiskäsittelyn. Myynnin odotetaan saatetaan päätökseen tilikauden 2024-25 ensimmäisellä neljänneksellä, joka päättyy vuodenvaihteessa Kesäkuu 2024. Kauppa ei kuitenkaan ole Gearboxin ja sen IP:n kokonaisuus. Meille on kerrottu, että Gearbox Software, Gearbox Montreal, Gearbox Studio Quebec ja Borderlandsin pikkuteinit Wonderlandsin Homeworld Risk of Rain Brothers in Arms- ja Duke Nukem -franchisingit siirtyvät kaikki Take-Two:lle, kun taas Gearbox Publishing San Francisco, joka nimetään uudelleen Posteeliksi, Remnant ja Hyperlight Breaker -sarjat, Cryptic Studios ja Neverwinter Online sekä Star Trek Online, Lost Boys Interactive ja Captured Dimensions pysyvät kaikki Embracerin kanssa."

"Nämä yritykset integroidaan Embracer-konsernin muihin osiin. Take-Two Interactive on jo kommentoinut myyntiä ja maininnut, että Gearboxin tuleva valmisteilla oleva sisältää viisi jatko-osaa, joista kaksi on Borderlands- ja Homeworld-franchiseista ja ainakin yksi jännittävä uusi henkinen omaisuus. 2K:n johtaja David Ishmailo meni vielä askeleen pidemmälle."

"edelleen toteamalla, että olemme rakastaneet yhteistyötä Gearboxin kanssa jokaisessa Borderlandsin iteraatiossa.
ja olemme innoissamme siitä, että saamme olla aktiivisesti kehittämässä sarjan seuraavaa osaa.
sarjassa. Joten siinäpä se, lisää Borderlandsia on tulossa ja Embracer ei enää omista Gearbox. Aika iso juttu jos minulta kysytään. Luulen, että olemme tienneet jo jonkin aikaa, että Gearbox..."

"on pyrkinyt eroon Embracerista, olipa se sitten indie-yritys, olipa se sitten tarkoittaa, että heidät myydään jollekin muulle. Jotain oli tulossa tällä rintamalla, koska selvästi tämä Embracerin omistusvaihe Gearboxin osalta ei ole ollut taivaassa tehty ottelu, pitääkö sanotaan. Eikä se ole ollut sitä myöskään monille kehittäjille, sanotaanko. Embracer on ollut vaikea yhtiö, jonka alaisuudessa moniyhtiöiden on vaikea työskennellä. Gearbox on siis viimeisin, joka on päässyt ulos siitä. Take-Two on mielenkiintoinen yhtiö. Jälleen kerran, Gearboxilla ja Take-Two:lla on hieman yhteistä historiaa, joten se tuntuu sopivan hyvin yhteen. Vielä kerran, kaikki Gearboxin jutut eivät mene Take-Two:lle. Osa MMO- ja laajemmista kuten Star Trek Online ja Neverwinter, eivät ole menossa. Ei myöskään Remnant, joka Minusta se on aika mielenkiintoista, koska mielestäni Remnant on yksi niistä sarjoista, jotka ovat vähän..."

"nousujohteinen tällä hetkellä. Mutta kyllä, Remnant pysyy Embracerin kanssa. Mutta Borderlands Homeworld, joka saa jatko-osan suhteellisen pian Homeworld 3:ssa, joka on oletettavasti yksi kahdesta jatko-osasta, tai yhdestä viidestä jatko-osasta, jotka Take-Two mainitsi heidän lehdistötiedotteessa, joka on tulossa. Mutta kyllä, muuten tiedämme, että toinen Borderlandsin jatko-osa on tulossa, ja se on, kyllä, sarjan seuraava osa. Joten kun Take-Two sanoo, että viisi jatko-osaa, joista yksi on Borderlandsin franchisingista, kommentti David Ishmailerin kommentti vahvistaa, että kyseessä on Borderlands 4, joka on seuraava osa sarjassa franchise. Paljon otettavaa siitä siis oikeastaan. Paljon mielenkiintoisia uutisia. Embracerin myy Gearboxin 460 miljoonalla dollarilla Gearboxille. Kaupan odotetaan toteutuvan viimeistään kesäkuun 2024 loppuun mennessä. Kaikki Gearbox ei ole siirtymässä Take-Two:lle. Osa siitä jää Embracerille, mutta Take-Twolle siirtyviä osia ovat Borderlands, Tiny Tina's Wonderlands, Homeworld, kaikki se hyvä. Ja tiedämme myös, että viisi jatko-osaa on suunnitteilla."

"Gearboxin osia, jotka on myyty Embracerille, mukaan lukien Borderlands-sarjan seuraava osa. Joten ottakaa siitä mitä haluatte, ja muuten kerro meille alla, mitä mieltä olet siitä. Onko tämä mielestäsi oikea liike Gearboxille, vai olisiko heidän mielestäsi ehkä pitänyt pysyä Embracerissa? Kerro meille mitä mieltä olet alla. Mutta muuten, tämä on ollut viikon viimeinen GLTV-uutinen, sillä olemme menossa..."

"pääsiäisviikonloppuun, joten nähdään ensi viikon tiistaina. Pysykää siis kuulolla lisää GLTV-uutisia sitten. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää