Suomi
Gamereactor
Videos
Grand Theft Auto VI
HQ

GRTV News - Grand Theft Auto VI might not be delayed after all

GRTV News - Grand Theft Auto VI might not be delayed after all

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista vie teitä läpi iltapäivisin uusimmat ja parhaat pelien, laitteiden, tekniikan, viihteen, mitä ikinä haluatte...
Mitä tahansa rakastatkin, se on aina täällä GRTV Newsissa ja se on myös laajemmin Gamereactor-verkostossa, joten jos pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, eksklusiivisesta sisällöstä, kaikesta siitä..."

"ja paljon muuta, kannattaa käydä katsomassa Gamereactoria, mistä ikinä sen saatkin, mutta ilman muuta Siirrytäänpä tämän päivän uutisiin, jotka liittyvät suureen, aioin sanoa haisevaan...
mutta se ei tule olemaan mikään haiseva, todennäköisesti, toivottavasti, se on vuoden 2025 iso juttu, se on iso peli...
joka on kaikkien mielessä siihen asti, kunnes se todella julkaistaan, Grand Theft Auto 6, Ilmeisesti äskettäin tuli huonoja uutisia, jotka viittasivat huhuun, että Rockstarin - ei ehkä pystyisi tekemään suunniteltua julkaisua vuonna 2025, vuoden 2025 alussa, kun otetaan huomioon, että se on vielä sen on määrä tulla markkinoille tänä tai tulevana varainhoitovuonna, joka on tulossa..."

"alkaa maaliskuun 2024 lopussa ja jatkuu maaliskuun 2025 loppuun asti. Joten lajitella surullisia kasvoja ja kyyneleitä kuivattamaan, meillä on ristiriitainen raportti - Mike Straw Insider Gamingista, joka sanoo, että kaikki hänen puhuttelemansa lähteet ovat sanoneet.
että peli oli todellakin aikataulussa ja valmis saapumaan ja että kaikki viivästykset olivat pelkkää arvailua."

"Molemmat näistä lähteistä, eli Kotakun lähde, joka oli tavallaan se, joka tavallaan teki kaikki surullisiksi ja sitten tämä, joka teki kaikki hieman iloisemmiksi, ovat molemmat huhuja, joten kuten tavallista, Dr.
Huhu määrää kumpaankin näistä reilusti suolaa, koska mikään ei tule virallisesti alkaenkaan Rockstarilta itseltään, joten emme voi sanoa varmasti, viivästyykö GTA 6, ei viivästy. Ongelma on se, että Rockstarilla on kokemusta peliensä myöhästelystä, GTA 5 myöhästyi muutamalla kuukaudella, Red Dead Redemption 2 myös muutamalla kuukaudella."

"kun niiden piti ilmestyä, ja kyllä, tarkoitan, että se tavallaan jarruttaa asioita, kun asiat viivästyvät muutamalla kuukaudella ja Kotakun artikkelissa todettiin, että on mahdollista, että 2026...
viivästys voisi olla tulossa, mutta sen sijaan oli todennäköisempää, että me putoamme tavallaan tiedäthän myöhään syksyllä 2025 sen sijaan ehkä realistisempi päivämäärä, mutta kuka sanoo etteivätkö he tekisi sitä aikaisin tiedäthän?
Asia on niin että kukaan ei usko että GTA 6 tulee ulos ennen kuin se on..."

"käsissämme se on yksi niistä peleistä, joissa se on vaikeasti lähestyttävä tai tuntuva vaikeasti lähestyttäväksi, kunnes se on oikeasti asennettu, ja sitten se saattaa vielä olla ei tunnu todelliselta se on peli jonka hype on erilainen kuin mikään muu mitä olemme koskaan nähneet ja en usko että tulemme näkemään enää koskaan, koska jos GTA 7 ilmestyy siihen mennessä kun se ilmestyy..."

"se tulee olemaan En tiedä miltä tämä pelisukupolvi tulee näyttämään mutta kyllä jos vaikka...
olit todella huolissasi siitä, että GTA 6 saattaisi viivästyä, niin tässä on hieman hyviä uutisia, sillä näyttää siltä, että Ainakin joku uskoo, että se voisi olla vielä aikataulussa ei ole minkäänlaista vahvistusta kuin minä sanon että se viivästyy saamme virallisen vahvistuksen vain Rockstarilta mutta antakaa minun sanoa Tiedätkö, luuletko, että se tulee 2025 julkaisupäivänä luuletko, että se on lykätä ja minä tulen Nähdään huomenna uutisvideoissa. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää