Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Game developers are being sued for making their games too addicting

GRTV News - Game developers are being sued for making their games too addicting

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen, tämän viikon viimeiseen, sillä nyt on pääsiäisloma, Se on vähän outo, tavallaan iso juttu, luulisin että enemmän Euroopassa kuin täällä päin...
ehkä, mutta joka tapauksessa olemme täällä, kuten aina, toimittamassa uusinta ja hienointa mitä pelien, laitteiden, tekniikan, viihteen, mistä ikinä pidätkin, mitä ikinä rakastatkin, olemme aina olleet - täällä GRTV Newsissa ja tietenkin laajemmassa Gamereactor Networkissa, joten jos olet elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, eksklusiivisesta sisällöstä ja niin paljon muusta, käy aina katsomassa Gamereactor, mistä tahansa sen saattekin, mutta pitemmittä puheitta, tänään on mielenkiintoinen Pelinkehittäjät haastetaan oikeuteen, koska heidän pelinsä ovat liian koukuttavia ja ilmeisesti - Tämä on aiheuttanut aaltoja. PC-tietokoneet ovat nostaneet useita kanteita..."

"Rockstarin kaltaisia yhtiöitä vastaan, jotka ilmeisesti tekivät GTA:n, Mojangin ja Minecraftin, Activision Blizzard, Call of Duty World of Warcraft, Epic Games, Fortnite, Roblox, Roblox...
ja muita, jotka tekevät peleistään liian koukuttavia, se on tavallaan, käytämme yhtä esimerkkiä...
Arkansasissa asuva äiti, joka on haastanut oikeuteen saadakseen korvauksia."

"koska hän on nähnyt poikansa käyttäytymistä. Hän sanoo, että 12-vuotiaasta lähtien poika on ollut...
pelien parissa, ja nyt hän on 21-vuotias. Pelaaminen on kuulemma aiheuttanut sen, että hän on jättänyt koulun kesken...
koulusta, masennukseen ja ahdistukseen sekä vieroitusoireisiin ja fyysisiin purkauksiin...
ja vihaa, käyttäytymistä, joka on hänelle todella epämiellyttävää, ja kyllä, kanteessa väitetään, että luojat..."

"ovat vastuussa tästä, koska he ovat tehneet pelistä niin koukuttavan, että se on aiheuttanut periaatteessa eräänlaisen samanlaisen, melkein huume- tai peliriippuvuuden pelaajille kuin minkä tahansa muun riippuvuuden.
mutta toisaalta taas kääntöpuolena on se, että tekijät eivät tietenkään ota tätä huomioon.
ja heidän argumenttinsa on, että he ilmaisevat itseään, koska nämä ovat USA:n tapauksia..."

"ja ensimmäisen lisäyksen oikeudet ovat niin tärkeitä siellä, heidän argumenttinsa on, että se on heidän ensimmäinen...
oikeus ilmaista itseään pelien kautta ja kun he luovat pelin, he luovat peliä.
se on liian viihdyttävä, siitä ei saa rangaista. Tässä kohtaa se tavallaan menee...
mielenkiintoista, koska onko se viihdyttävää vai onko se riippuvuutta aiheuttavaa? Se on eräänlainen argumentti, jota minä..."

"jätän sen teidän kommentteihinne, mutta itse uskon, että on olemassa argumentti, joka voi olla että pelit vaativat nyt liikaa aikaa, ja ne voivat saalistaa ehkä haavoittuvampia ihmisiä, - jotka eivät pysty yhtä helposti sammuttamaan ruutua. Ne tarjoavat myös loistavan pakomahdollisuuden vaikka ihmisille, joilla on ehkä jo sosiaalista ahdistusta ja joiden on vaikea saada ystäviä."

"ja tiedäthän, voisit tehdä osan kaikista useimpien ihmisten, sanoisin, että monien nuorten, joidenkin - heidän parhaista ystävistään tänä päivänä on luultavasti muodostunut tai jopa kokonaan pelien kautta.
ja se on aika siistiä, mutta samaan aikaan kyllä, mielestäni se, että pitää viettää tietty määrä tunteja kuukaudessa saadakseen battle passin maksimissaan tai tietty määrä rahaa kuukaudessa."

"kuukausi on vähän... ei mikään kuukausi, mutta aina kun uusi kausi tulee ulos, pääset periaatteessa kärryille. Se on vähän horjuu tulevaisuuden suhteen. Mitä mieltä te olette? Minusta tämä on todella mielenkiintoinen oikeuskäsittelyjen sarja.
koska toisaalta on hulluja, jotka uskovat, että pelaaminen on kaiken pahan alku ja juuri..."

"ja toisaalta on niitä, jotka uskovat, että pelaaminen on kaiken hyvän alku ja juuri. Se on luultavasti totuus on jossakin keskellä, kuten aina, mutta nähdään pian uudessa GRTV-uutisessa. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää