Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - The PS2 seems to have sold even better than expected

GRTV News - The PS2 seems to have sold even better than expected

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on huhtikuu ja hyvin olemme juuri päässeet pääsiäisviikonlopun jälkeen ja olemme myös juuri huhtikuun hassuttelupäivästä, joka oli meille Isossa-Britanniassa pyhäpäivä."

"on sanottava, että A. että ei ole paljon uusia jännittäviä uutisia.
ja B. että niistä tuoreista jännittävistä uutisista, joita on olemassa, suuri osa on vaikeita.
määrittää, onko se totta vai ei, koska kyseessä on aprillipila. Mutta yhdestä asiasta näyttäisimme olevan melko varmoja, ja se on väite, että entinen PlayStation-pomo Jim Ryan on esittänyt. Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että PlayStationin..."

"2 on kaikkien aikojen myydyin konsoli, mutta Jim Ryanin viimeisimmän julkaisun perusteella näyttää siltä, että kommenttien perusteella, että se on vielä menestyneempi kuin olemme uskoneet. Näin ollen sukelletaanpa sisään ja tarkastetaan tämä. Jim Ryan väittää, että PS2 myi yli 160 miljoonaa kappaletta. Onko tämä totta? Uusi entinen PlayStationin toimitusjohtaja jätti jäähyväiset parrasvaloihin kasvattamalla PlayStation 2:n lukuja 5 miljoonalla. Tästä päivästä lähtien, huhtikuun eli eilen, Jim Ryan ei enää virallisesti kuulu PlayStationin johtoportaaseen."

"Sony-yhtiön entinen toimitusjohtaja hyvästeli pelaajat PlayStationin podcastissa blogissa, jossa käytiin läpi Ryanin koko ura yhtiössä yli 30 vuoden ajan. Yksi ensimmäisistä Sonyn PlayStation-toimistoista Euroopassa heti ensimmäisen mallin julkaisun jälkeen aina tähän päivään asti. Median historia epäilemättä, mutta joka on jättänyt melkoisen..."

"yllättävän huomautuksen jälkipuheeksi. Ryan väittää, että PS2, historian myydyin konsoli, myi 160 miljoonaa eikä 155 miljoonaa, kuten Sonyn itsensä viralliset luvut, joiden viimeisin tiedot laitteistosta ovat vuodelta 2012. Mutta ovatko nämä luvut todellisia? Halusiko Ryan käyttää niitä hyväkseen saadakseen aikaan viimeisen mediakohun? Vaikea sanoa, vaikka käyttäjä Zugex Nikko Partnersista on tehnyt melko yksityiskohtaisen tutkimuksen asiasta osoitteessa ketjussa X-viivalla Twitterissä. Tutkimuksen keskeinen pointti on se, että yhdeksän kuukautta on kulunut."

"viimeisestä virallisesta päivämäärästä ja PlayStation 2:n lopettamisesta tammikuuhun 2013 asti. Se on myös painotettu PS3:n virallisten jakelutietojen perusteella näiden rinnakkaiselon ensimmäisten kuukausien aikana.
Arvio viittaa siihen, että PlayStation 2, koska virallisia lukuja ei ole yli Ryanin sanoja, saavutti todellakin 159,1 miljoonaa, mikä kasvatti merkittävästi eroa suhteessa Nintendo DS:ään ja asettaa uuden tavoitteen Nintendo Switchille, jonka toivotaan valtaavan kärkipaikan vuoteen 2024 mennessä. Mitä mieltä sinä olet? Puhuuko Jim Ryan totta?
Näyttää siltä, että PlayStation 2 on vielä menestyneempi kuin olemme uskoneet."

"että se on. Se johti jo ennestään. 155 miljoonaa on valtava määrä, ja se on eräs Emme odota minkään vievän sitä, ellei Nintendo Switchin voi ottaa kiinni. PlayStation 4:n rajana oli noin 170 miljoonaa kappaletta, mutta se on lopetettu, Sanoin, että se on lopetettu, sitä ei enää valmisteta, joten PlayStation 4 ei tule..."

"päästä lähelle tuota lukua. Nintendo Switch on ainoa, jota katsoo ja sanoo, että se on...
luultavasti on mahdollisuus tehdä se, koska PlayStation 5 on jo puolivälissä...
sukupolvensa, sitä on nyt noin 50 miljoonaa kappaletta, joten sen pitäisi joko olla todella pitkä sukupolvi, PlayStation 5, tai sitten sen pitäisi saada valtava tulva - myyntiä. Nintendo Switch sen sijaan, kun tiedämme, että se ei tule olemaan saa seuraajansa todennäköisesti vuonna 2024, mikä tarkoittaa, että sillä on tämä vuosi aikaa kuroa umpeen. Nyt se on noin 140 miljoonaa kappaletta, Nintendo Switch, eli ottaa kiinni PlayStationin 2:n alkuperäisen myynnin, sen on saatava aikaan noin 50 miljoonaa, mutta jotta se saavuttaa PS2:n Jim Ryanin heittelemää viimeaikaista lukua, sen on saatava kiinni vielä noin toinen 20 miljoonaa kappaletta, mikä on valtava määrä, mutta kuten olemme tienneet Nintendo Switchin vuosien varrella, että ihmiset pitävät tästä konsolista, ja vaikka Nintendo Switchin seuraaja tulee ulos, odotan Nintendo Switchin myynnin jatkuvan ja todennäköisesti myös valmistetaan vielä hetken aikaa, joten on hyvin todennäköistä, että myös Nintendo Switchistä tulee kaikkien aikojen myydyin konsoli, mutta siihen asti PlayStation 2:lla on vielä suurempi etumatka kärjessä näyttäisi olevan, joten se on tärkein asia, joka tästä on otettava huomioon. Muuten meillä ei ole tämän päivän jaksossa muuta aikaa."

"GRTV-uutiset, palaamme huomenna seuraavaan jaksoon, joten pysykää kanavalla.
jossa toivottavasti puhumme jostain huomattavasti mielenkiintoisemmasta, mutta...
Joo, kiitos kun katsoitte ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää