Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - A PlayStation event could be taking place next month

GRTV News - A PlayStation event could be taking place next month

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin.
Tänään puhumme pienestä huhusta, mutta se on iso huhu, jos se pitää paikkansa.
Periaatteessa Sony on, odotamme heidän järjestävän tapahtuman jossain vaiheessa, tai järjestävän esityksen jossain vaiheessa."

"Emme tiedä, mitä se tulee olemaan, mutta odotamme sen tapahtuvan jossain vaiheessa, koska emme tiedä, mitä Sony on suunnitellut, kuten monilla julkaisijoilla tällä hetkellä, mutta se on eri asia.
Mutta pointti on se, että nyt Jeff Grubb on ilmoittanut, että Sonylla on suunnitteilla tapahtuma ensi kuussa, toukokuussa."

"Nyt emme tiedä, tuleeko se olemaan tilannekatsaus vai täysimittainen showcase tai jotain vastaavaa, mutta vaikuttaa siltä, että edessä on PlayStation-tapahtuma jossakin muodossa.
Katsotaanpa siis, mihin se voi johtaa.
Huhu. Sonylla on suunnitteilla uusi tapahtuma toukokuulle. Näyttää siltä, että he suunnittelevat esittelyä, aivan kuten viime vuonna."

"Viime vuonna Sony järjesti toukokuussa vuoden suurimman tapahtuman, jossa esiteltiin muun muassa sellaisia nimikkeitä kuin Bungien tuleva Marathon ja Metal Gear Solid Delta Snake Eater, sekä paljon muita pelejä.
Tehdäänkö sama tänä vuonna?
Siltä se itse asiassa näyttää, kyllä. Luotettavan ja luotettavan toimittajan Jeff Grubbin mukaan, Sonylla näyttää olevan jotain suunnitteilla ja tässä he kertovat siitä Giant Bombin podcastissa, puhuessaan Silent Hill 2 Remakesta."

"Olen kuullut, että toukokuussa on tulossa jotain PlayStationia, joko state of play tai showcase, joten tämä tulee luultavasti olemaan siellä.
Tämäkään ei ollut ainoa käyrä, jossa mainittiin esittelytilaisuudesta, sillä Grubb lisäsi myöhemmin myös.
Onko pelillä vielä päivämäärää? En muista."

"Aivan, siksi otin esille PlayStationin jutun toukokuussa.
Jos he eivät aio ilmoittaa päivämäärää siihen mennessä, siinä vaiheessa kun se juttu tapahtuu, niin sitten melkeinpä olettaisin, että se on takuuvarmaa, että tälle pelille saadaan päivämäärä tuossa jutussa.
Melkein kaksi kuukautta sitten paljastui, että Sony ei julkaise uusia pelejä ja suuria olemassa olevia franchiseja..."

"ennen 31. maaliskuuta 2025.
Tämä ei tarkoita, etteikö heillä olisi kolmatta osapuolta, pienempää ensimmäistä osapuolta, tai jopa jotain aivan uutta suunniteltua siihen asti, eikä mikään estä heitä näyttämästä nimikkeitä, jotka julkaistaan tuon päivämäärän jälkeen."

"Haluaisitko nähdä suuren PlayStation-esittelyn toukokuussa?
Minusta tämä vaikuttaa uskomattoman uskottavalta.
Meillä on tavallaan käsitys siitä, mitä Xbox on suunnitellut loppuvuodeksi, mutta he järjestävät esittelyn kesällä, luultavasti kesäkuun alussa, kuten he ovat tehneet aiemminkin."

"Ja samoin odotamme Nintendolta vielä jotain.
Heidän on jossain vaiheessa esiteltävä Nintendo Switchin jatko-osan seuraaja.
Heidän on myös jossain vaiheessa alettava paljastaa, mitä he ovat suunnitelleet vuoden 2024 jälkipuoliskolle, joten odotamme, että niin käy, mikä jättää ulkopuolelle kolme tärkeintä ensimmäisen osapuolen julkaisijaa, PlayStationin."

"Sony on sanonut aiemminkin, että se ei aio julkaista tänä vuonna yhtään merkittävää First Party -julkaisua, mikä tarkoittaa, että God of Waria ei tulla näkemään.
Et tule näkemään Ghost of Tsushima 2:sta.
Et tule näkemään Last of Us Part III:sta."

"Siis myönnettäköön, että monia näistä peleistä ei ole vielä julkistettu, tai emme tiedä, ovatko ne oikeasti tekeillä, mutta pointti on se, että näiltä suurilta pelisarjoilta ei tulla näkemään yhtään peliä ainakaan ennen huhtikuuta 2025.
Sonylla on kuitenkin muitakin, pienempiä pelisarjoja, joihin se voisi keskittyä, kuten äskettäin Helldiversin kanssa, ja lisäksi sillä on kolmannen osapuolen pelejä, kuten tässä kuussa Stellar Blade ja mahdollisesti myöhemmin Silent Hill 2 Remake..."

"ja Metal Gear Solid Delta Snake Eater ja muuta.
Odotamme siis paljon tietoa asioista, jotka ovat tulossa PlayStation-konsoleille myöhemmin tänä vuonna, ja toukokuun tapahtuma olisi aika mielenkiintoinen aika paljastaa nämä asiat, ja sitten valmistautua vuoden 2024 jälkipuoliskolle ja tavallaan vihjailla siitä, mitä he ovat suunnitelleet myöhemmäksi."

"Ja kuten Jonas sanoo tuossa uutisessa myös, vain siksi, että mitään merkittäviä ensimmäisen osapuolen julkaisuja ei ole tulossa ennen seuraavaa tilikautta...
ei tarkoita, etteivätkö he voisi ilmoittaa niitä.
Ei tarkoita etteivätkö he voisi alkaa kiusata ja sanoa, Tässä on ensikatselu Ghost of Tsushima 2:sta."

"Se ilmestyy, sanotaanko, lomalla 2025 tai jotain sinne päin.
Pointti on siis se, että vaikuttaa erittäin uskottavalta, että tämä tapahtuma on tulossa, ja uskon, että siitä tulee suuri, joten pysykää kuulolla.
Mutta kun tiedämme siitä enemmän, tiedotamme teille varmasti, ja muuten meillä ei ole muuta aikaa tämänpäiväisessä GRTV-uutisten jaksossa, mutta palaamme huomenna viikon seuraavaan jaksoon, joten pysykää kuulolla."

"Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää