Suomi
Gamereactor
Videos
The Witcher
HQ

GRTV News - The Witcher Season 4 recruits some big actors for its cast

GRTV News - The Witcher Season 4 recruits some big actors for its cast

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen, olen Alex, joka tavalliseen tapaan kertoo teille viimeisimmät uutiset.
ja parhaimmat asiat pelaamisesta, varusteista, teknologiasta ja viihteestä tänä iltapäivänä.
Ja jos pidät näkemästäsi ja haluat nähdä lisää, voit kuten aina tarkistaa Gamereactorilta mistä ikinä sen saatkin, elokuva-arvosteluja, peliarvosteluja, pelien ennakkoarvosteluja, eksklusiivisia sisältöä ja lähes aina paljon muuta. Mutta ilman sen kummempia puheita, siirrymme tämän päivän uutiseen, puhumme The Witcheristä. Luultavasti yksi kiistellyimmistä tv-sarjoista Netflixin sillä se saa paljon katsojia, mutta uskon, että monet ihmiset, etenkin fanit, jotka pitävät alkuperäisten teosten ja kirjojen fanit, todella, todella halveksivat sitä. En sanoisi, että halveksin Olen enemmänkin Witcherin keskivaiheilla, sanoisin, että tunnoton hyväksyntä on tunne..."

"Minulla on sitä kohtaan. Mutta joka tapauksessa, meillä on muutama uusi näyttelijä liittymässä neljänteen kauteen. Kausi 4. kaudesta tulee hyvin mielenkiintoinen, koska se on ensimmäinen kausi ilman Henryä...
Cavill, The Witcher ilman The Witcheriä? Joo, hänet korvataan Liam Hemsworthilla...
jos et tiennyt. Ja olemme saaneet kolme muuta näyttelijää lisää näyttelijäkaartiin myös Luken muodossa, anteeksi, James Purefoy, Charlto Copley ja Danny Woodburn. He näyttelevät Stephan Skellen alias Tawny Owl, Zoltan Chivay ja Leo Bonhart, Charlto Copley pelaa..."

"Bonhart ja Woodburn näyttelevät Zoltania ja Skelleniä näyttelee James Purefoy. Paljon nimiä.
Stephan Skellen on kuin vakooja. Jos et halua Witcher-spoilereita oikeastaan, jos et halua haluat tietää, keitä nämä ihmiset ovat, sammuta nyt kai, sinulla on uutiset, sinulla on että nämä ihmiset näyttelevät näitä ihmisiä. Niin, James Purefoy, Tunnet hänet varmaan jostain. Heti kun näette hänen kasvonsa, tiedätte, että minulla ei ole hänen kasvojaan täällä valitettavasti, mutta heti kun näette hänen kasvonsa, tiedätte, mitä hän on tehnyt."

"in. Hän on näytellyt esimerkiksi HBO:n Roomassa, hän on näytellyt A Knight's Tale -elokuvassa...
muistan hänet, hän oli Altered Carbonissa vähän, hän on ollut monessa muussakin. Danny Woodburn näytteli Kramerin ystävää Mickeytä Seinfeldissä, sieltä hänet varmaan tunnetkin eniten. Sitten hän näyttelee Zoltan Chivayta ja sitten Sholto Copleya, - Tiedät varmaan Chappiesta, District 9:stä, Elysiumista, sellaisista elokuvista."

"in. Hän sai läpimurtohittinsä District 9:llä. Mutta kyllä, mielestäni ne ovat aika hyviä roolituksia...
Rehellisesti sanottuna. On aina kiva nähdä, että Witcher onnistuu jotenkin tuomaan paljon isoja nimiä, niin kuin nämä ovat isoja nimiä. He eivät ehkä ole Leonardo DiCaprio Geraltina tai jotain sellaista, mutta on aika hienoa nähdä, että tämä tv-sarja saa näitä suuria nimiä. Me..."

"täytyy vain nähdä, kestääkö tarina todella. Rehellisesti sanottuna en uskonut, että kausi 3 oli niin huono. Se vain tavallaan ärsyttää monia ihmisiä, The Witcher, koska se ei ole niin kuin niin hyvä kuin se olisi voinut olla, minkä ymmärrän, mutta samalla Netflix tekee mitä Netflix tekee.
ja se tekee aina tavallaan, mielestäni ainakin, keskinkertaisia juttuja. En minä että Netflix on todella tyrmännyt sen niin kuin HBO:n tapaan."

"pitkään aikaan. Mutta joo, kertokaa mitä mieltä olette The Witcheristä. Oletko sinä innoissaan 4. kaudesta? Mitä mieltä olet näistä roolituksista? Kerro minulle kaikki tämä ja paljon muuta ja nähdään huomenna GRTV:n uutisvideolla. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää