Suomi
Gamereactor
Videos
Dune: Messiah
HQ

GRTV News - Dune: Messiah is in the works at Legendary, with Denis Villeneuve at the helm

GRTV News - Dune: Messiah is in the works at Legendary, with Denis Villeneuve at the helm

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV After News, olen Alex tavalliseen tapaan vie teidät läpi iltapäivien uusimmat ja parhaimmat asiat pelaamisesta, laitteista, teknologiasta, viihteestä, mistä tahansa...
mitä ikinä haluat ja rakastat, meillä on aina sitä täällä, GRTV Newsissa ja laajemminkin Gamereactor Networkissa. Jos siis pidät elokuva-arvosteluista, peliarvosteluista, kaikesta tästä ja paljon muusta, sekä eksklusiivisesta sisällöstä matkan varrella, niin muista käydä katsomassa meidät, mistä ikinä Gamereactorisi ostatkin. Mutta pitemmittä puheitta, tänään tarkastelemme yhtä tämän hetken suurimmista ohjaajanimistä, Dennis Villeneuvea, Uskon, Denis, anteeksi, pahoitteluni, brittiläinen taipumukseni, halusin kutsua häntä Dennikseksi."

"Mutta kyllä, olemme saaneet nyt virallisen vahvistuksen Legendarylta, että Dune Messiah on työn alla ja että Villeneuve palaa ohjaamaan. Mutta saattaa olla pieni harha-askel matkan varrella, ei harha-askel, mutta pieni este, koska näyttää siltä, - että hän työskentelee sillä välin jonkin muun asian parissa. Deadline kertoo, että että hän aikoo työskennellä myös elokuvan parissa, jonka nimi on, sanotaanko näin, nuclear, nuclear..."

"sota skenaario, minun moka, anteeksi siitä. Periaatteessa on perjantai, me kaikki saamme - vähän hauskaa. Ydinase-elokuva kertoo, mitä tapahtuisi, jos maailma - päätyisi ydinsotaan, ja siinä on asiantuntijoiden ja armeijassa työskentelevien ihmisten katseita...
kuvaamaan, mitä voisi tapahtua, jos tuo apokalyptinen skenaario joskus toteutuisi. Aika pelottavaa, mutta Villeneuve varmaan esittää sen erittäin hyvällä tavalla. Ei niin, että on hyvä tulla räjäytetyksi..."

"mutta tiedät mitä tarkoitan, hän saa sen näyttämään hienolta elokuvalta, joka on sen arvoinen...
katsomaan luultavasti. Mutta sitten näyttää siltä, että palataan takaisin Dyyneen, takaisin Arrakikseen viimeistelemään - pois Paulin tarinasta ja Dune Messiahista. Dune Messiasin pääpiirteistä en kerro.
spoilata, mutta luulen, että monet ihmiset, jotka ovat juuri nähneet elokuvat ja jotka ovat eivät ole lukeneet kirjaa, sanoisin, että tämän hetken ja Dune Messiah-julkaisun välisenä aikana, joka - on luultavasti, en tiedä, jos minun pitäisi arvata, tämä on puhtaasti spekulointia..."

"Muuten, emme ole enää Benin uutisen piirissä, vaan puhtaasti - spekuloimassa. Sanoisin noin kolmesta viiteen vuotta ennen kuin näemme Dune Messiaan, joka on - on odotettavissa, mutta tuskin siihen menee kauempaa, koska uskon, että teillä on vielä - kannattaa iskeä, kun rauta on kuumaa. Joka tapauksessa, jos ette ole lukeneet Dune Messiah, Rukoilen teitä menemään lukemaan sen nyt, jos pidätte Dyyneistä ja haluatte tietää lisää Dyyneistä..."

"koska muuten, jos odotatte Paulin tarinan päättyvän tähän suureen Kuninkaan paluuseen jossa hän taistelee Lannistradia vastaan ja kiihkoilijoiden armeijaa vastaan, - huutavat hänen nimeään, Wadeeb, Wadeeb, Wadeeb, sanoisin, että se on vain yksinkertaisesti...
ei ole sitä, mitä Messias on. Spoilereita, anteeksi, mutta... Ja tiedän, että Dyyni 2. osa johtaa itseään - tuolla tavalla, joten ehkä Villeneuve menee ihan pieleen, mutta en tiedä. Luulen, että se tulee tulee kuitenkin olemaan hyvä elokuva. Odotatko innolla Dune Messiahia? Oletko iloinen, että se on nyt virallisesti vahvistettu? Kerro minulle kaikki tämä ja paljon muuta ja nähdään seuraavaksi viikolla uudella GRTV-uutisvideolla. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää