Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Disney lays out busy upcoming theatrical slate

GRTV News - Disney lays out busy upcoming theatrical slate

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on uusi viikko ja puhumme jostain, joka tapahtui yli tai päin - enemmänkin viime viikon lopusta. On maanantaiaamu, spoilerivaroitus, ei ole mitään paljon uutisia, jotka ovat vielä tänään rikki. Siitä me siis puhumme."

"Olette ehkä kuulleet huhuja Star Wars Outlawsista, ja aiomme puhua mutta kun otetaan huomioon, että he ovat ilmoittaneet, että traileri tullaan jakamaan noin kello huomenna tiistaina, puhumme siitä todennäköisesti keskiviikkoaamuna. Joten tänään puhun sen sijaan Disneystä, koska he ovat hahmotelleet elokuvateattereihin tulevan suunnitelmansa pariksi seuraavaksi vuodeksi, ja se on todella jännittävää. Siellä on paljon suuria elokuvia on tulossa myös Disneyltä, joten sukelletaanpa sisään ja katsotaan, mitä tämä massiivinen tuotanto - jättiläisellä on luvassa. Disney vahvistaa, että Toy Story 5, Live..."

"Action Moana ja The Mandalorian ja Grogu ovat tulossa vuonna 2026. Kesä 2026 näyttää nyt siltä pinottuna Disneyn blockbustereille. Kesä 2026 näyttää nyt uskomattomalta Disney-faneille sillä yhtiö on ilmoittanut, että kolme sen odotetuinta blockbusteria on laskeutuvat kauden aikana. Moanan live action -versio on saanut julkaisupäivänsä lykättiin vahvistamattomasta ajankohdasta vuonna 2025 10. heinäkuuta 2026, mikä on mielestäni loistava ajankohta."

"ajatus ottaen huomioon, että Moana 2 ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Toy Story 5 tulee myös teattereihin 19. heinäkuuta 2026, ja Star Warsin spin-off-elokuva, The Mandalorian ja Grogu tulevat markkinoille 22. toukokuuta 2026, joka toivottavasti päättää Filoni-versaalin, jota he ovat luoneet...
vuosien ajan. Eikä siinä vielä kaikki, sillä yhtiö vahvisti myös, että Tron Ares tulee olemaan debytoi 10. lokakuuta 2025. Jared Leton johtama elokuva on itsenäinen jatko-osa Tronille ja Tron Legacy. Mitä näistä blockbustereista odotat innokkaimmin?
Disney on siis tavallaan hahmotellut monia suunnitelmiaan. Se ei ole, se on melko kiireinen..."

"Disneyn tulevien vuosien aikana, varsinkin kun otetaan huomioon, että kun tarkastellaan kun otetaan huomioon, millaisia Marvel-elokuvia he ovat suunnitelleet. Monet niistä ovat ovat vielä nimeämättömiä tällä hetkellä, eikö niin? He eivät ole vielä sanoneet, milloin monet näistä - Marvel-elokuvat ovat tulossa tai mitä ne tulevat olemaan. Joten meidän täytyy tavallaan pysyä virittäytyneenä sen suhteen. Tiedämme, että Fantastic Four on tulossa sekä Avengers ja mutta emme oikeastaan tiedä monien nimiä."

"näistä tuotteista. Siksi otan vain nopeasti esille tämän, joka antaa seuraavat tiedot.
meille tarkemman kuvan siitä. Katsotaanpa, jos saisin sen hieman...
vähän isommaksi kaikille. Tämä on siis Disneyn aikataulu, Disneyn kalenteri. Meillä on siis tämä ensimmäinen Omen on jo täällä, se ilmestyi viime viikolla."

"Sitten tänään meillä on tällä viikolla tai tässä kuussa, tulossa kuussa, meillä on Kingdom of the Planet of the Apes, Young Woman and the Sea, Inside Out 2, Kinds of Kindness, Deadpool ja Wolverine, Alien Robin, It's a Real Pain, Moana 2, Night Bitch ja sitten Mufasa Leijonakuningas. Eli se on 2024. 2025 on hieman kiireisempi, Captain America ja Untitled Disney, joka, tiedäthän, en ole..."

"En ole aivan varma, mihin se liittyy. Disneyn Lumikki, se on se live action -elokuva, jossa on - En muista näyttelijän nimeä, se joka oli Nälkäpeleissä, Ballad of the Laululintuja ja käärmeitä. Sitten on Amatööri, Thunderbolts Marvel-elokuva ja Untitled Disney taas Illion animaatiotöitä. On Fantastic Four, Tron Ares, Blade, Zootopia 2, Avatar 3. Sitten mennään vuoteen 2026 ja tässä vaiheessa asiat menevät todella hullusti, koska meillä on..."

"nimettömät Disney, nimettömät Marvel, nimettömät Pixar, nimettömät Disney, nimettömät Disney, nimettömät Disney, ensimmäinen Next Avengers -elokuva, The Mandalorian ja Grogu, Toy Story 5, Moana, nimetön Marvel, nimetön Disney, nimetön Disney, nimetön Disney, nimetön Marvel, nimetön Disney-animaatio ja sitten Untitled Star Wars, joka, tiedäthän, ehkä se on se Rey..."

"jota he työstävät? En ole ihan varma. Ja sitten vuonna 2027, jolloin he eivät ole ilmeisesti vielä - suunnitelmia vuodesta 2027 eteenpäin, mutta tiedämme, että joitakin asioita on kuten Avengersin salainen sota, toinen Star Wars -elokuva ja sitten Avatar 4 ja Avatar...
5 on tulossa vielä myöhemmin. Ja taas, he laittoivat 28, 29, 30 ja 31 tänne, koska..."

"niin kaukana ovat monet näistä Avatar-elokuvista.
Mutta kyllä, pointti on se, että Disneylla on paljon tulossa, eikö? Valtava määrä tavaraa joita on tulossa tulevaisuudessa. Joten jos haluat mennä elokuviin katsomaan - tuotantoyhtiöiden projekteja ja teillä on paljon asioita, joita voitte odottaa vuonna tulevaisuudessa. Ja näin jonkun itse asiassa mainitsevan, että näyttää siltä, että Disney yrittää..."

"toistaa. Se taisi olla vuonna 2019 vuonna 2026, kun heillä on kaikki nämä elokuvat, heillä on kuten Avengers-elokuvia tulossa ja Frozen, Toy Stories, tiedätkö, paljon elokuvia ja paljon...
paljon elokuvia, paljon sarjoja, Star Warsia ja Marvelia ja kaikkea mitä olemme nähneet...
käyttäneet aiemmin. Joten Disneyllä ei ole juuri paljon näitä asioita tulossa."

"eivät ole varsinaisesti räikeitä tai jännittävän omaperäisiä tuotteita. Ne ovat vain tavallaan jatko-osia tai uusintaversioita tai rebootteja tai muuta sellaista. Joten kyllä, monet Disney-projektit tulossa. Ja kun tiedämme enemmän jokaisesta niistä, mitä luultavasti tulemme tiedämme niistä enemmän ehkä myöhemmin tänä vuonna, jos ne ovat tulossa."

"pidämme teidät ajan tasalla. Mutta joo, siinä kaikki aika, mitä meillä on tänään.
GRTV-uutisten jakso. Palaamme nyt huomenna viikon seuraavaan jaksoon. Joten pysykää ja pysykää kuulolla. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää