Suomi
Gamereactor
Videos
Fallout (Amazon)
HQ

GRTV News - Fallout will premiere even earlier than expected

GRTV News - Fallout will premiere even earlier than expected

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään meillä on melkoinen nopea juttu teille. Pohjimmiltaan yksi suurimmista asioista, jotka tapahtuvat pelialalla tällä viikolla on se, että Fallout-tv-sarja tekee ensiesityksensä."

"Se johtuu huhtikuun tilanteesta pelijulkaisujen, tapahtumien ja muun sellaisen suhteen...
ja tiedättehän, että suuria julkistuksia on tulossa. Fallout on luultavasti tavallaan viikon jättiläinen monella tapaa ja asia, jota useimmat ihmiset odottavat.
Ja selvästi Prime Video ymmärtää sen, koska he ovat aikaistaneet ensi-iltaa..."

"päivämäärää tai kai ensi-ilta-aikaa meille Euroopassa taas hieman eteenpäin. Joten te alunperin sen piti ilmestyä ehkä 12. huhtikuuta, ja sitä tuotiin sitten - huhtikuun 11. päiväksi. Se on edelleen 11. huhtikuuta meille Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, mutta joillakin alueilla...
on nyt itse asiassa 10. huhtikuuta. Joten kyllä, aika on hieman muuttunut. Sukelletaan siis eteenpäin siihen ja katsotaan tarkalleen, milloin sarja saa ensi-iltansa Prime Videossa nyt."

"Fallout saa siis ensi-iltansa Prime Videolla suunniteltua aikaisemmin. Jotkut teistä voivat katsoa odotetun sarjan keskiviikkona eli huomenna. Ensimmäinen teaser-traileri Amazonin Fallout-sarjasta paljasti, että kaikki jaksot saapuvat Prime Videolle 12. huhtikuuta, mutta ensi-iltaa siirrettiin myöhemmin eteenpäin 11. huhtikuuta."

"Nyt on vuorossa toinen siirto ja vielä enemmän hyviä uutisia. Amazon on ilmoittanut että Fallout saa ensi-iltansa Prime Videolla 11. huhtikuuta kello 2.00 BST 3.00 CEST.
Joten en ole luultavasti ainoa Euroopassa, joka on hieman univajeessa torstaina...
aamulla sen jälkeen, kun olen katsonut ensimmäisen kauden kahdeksan jaksoa saman tien. Joten kyllä se on edelleen huhtikuun 11. päivä meille Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, mutta tämä on myös tärkeä asia, joka on otettava huomioon..."

"koska nyt on 10. huhtikuuta kello 18.00 PT niille, jotka asuvat länsirannikolla...
Amerikan itärannikolla asuville kello 23.00 ET. Eli hieman aikaisemmin kuin odotettavissa. Mutta kyllä, toisin kuin jotkut Prime Video -ohjelmat ja jotkut suoratoistopalvelimissa olevat ohjelmat.
yleensä nykyään Fallout ei tee viikoittaista julkaisua, joten emme aio tehdä nähdä jotain sellaista kuin mitä tapahtui esimerkiksi Invincible:n kanssa, jossa he julkaisivat - neljä jaksoa viikoittain, sitten he pitivät kolmen, neljän kuukauden tauon ja sitten - he julkaisivat neljä viimeistä jaksoa. Ei Fallout ei tee niin. Kaikki jaksot tulevat torstaiaamuna Britanniassa ja Euroopassa voitte hypätä..."

"Prime Video -palveluun ja katsomaan koko sarjan ensimmäisen kauden. Se on tulossa hyvin pian, voitte odottaa, että myös arvostelumme ilmestyvät suhteellisen pian. Me käsittelemme näyttelyä melko laajasti, joten pysykää kuulolla sitä varten, ja muuten kyllä, muistakaa antaa meille, mitä mieltä olette ohjelmasta. Oletteko innoissanne siitä? Olen todella innoissani sitä. Uskon, että tämä tulee olemaan todella mielenkiintoinen lähtökohta ja uskon, että se on sellainen..."

"asia, jota me todella tarvitsemme. Se ei ole kuin tv-sovitus tai elokuvasovitus...
pelistä, että tuntuisi siltä, että emme välttämättä tarvitse sitä juuri nyt, kuten olemme nähneet...
mahdollisesti The Last of Usin kanssa. Mielestäni se oli yksi niistä, joka on todella hyvin tehty...
mutta en usko, että se välttämättä tarvitsi tuollaista sovitusta. Meillä ei ole ollut Fallout-peliä ikuisuuksiin, eikä näytä siltä, että saisimme Fallout-peliä vähään aikaan, joten..."

"tämä tuntuu todella sopivalta sovitukselta, varsinkin sellaiselta, joka tavallaan työntää eteenpäin myös kerrontaa eteenpäin. Joten kyllä, kertokaa meille, mitä mieltä olette siitä alla ja Muuten kertokaa meille, aiotteko pysyä hereillä sitä varten? Aiotko ehkä herätä aikaisin katsomaan Falloutia? Itse en ole katson sitä torstaina kohtuulliseen aikaan Mutta kerrothan mitä suunnitelmia sinulla on. Muuten kuitenkin muistakaa virittää huomenna, jolloin me tulemme..."

"Todennäköisesti puhumme oletan joko Star Wars Outlaws tai Joker Folly ja Deer...
joten kyllä pysykää kuulolla sitä varten. Muuten kiitos kun katsoitte ja nähdään taas...
seuraavassa jaksossa.
Kiitos kun katsoitte!"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää