Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Dead Space 2 Remake is not in active development

GRTV News - Dead Space 2 Remake is not in active development

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News, tänään aiomme mennä puhumme EA:sta ja Motivesta ja vähän DICE:stä ja DICE:stä...
hieman Battlefieldistä ja hieman Dead Space 2:n uusintaversion potentiaalista, siitä mitä olisi voinut olla, Niin kai."

"Joo, näiden asioiden välillä on hieman päällekkäisyyttä, joten teemme niin, vähän niin kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja puhumme siitä.
molemmista näistä asioista, ja koska käsiteltävää on melko paljon, aiomme puhua aloitamme heti ja sukellamme suoraan, joten tiedän, mitä ajattelet, että tämä ei ole mitään..."

"oikeastaan Dead Space 2:n uusintaversiosta, mutta tavallaan se on, ja selitän miksi, kun pääsemme asiaan.
siihen.
Eli heti alkuun oikeesti, Battlefield 2042 ei saa enempää kausia oikeesti, DICEn jatkaa pelin tukemista pienemmällä sisällöllä, mutta ei enää suuria kausiluonteisia lisäyksiä."

"tulee.
EA ja DICE ovat vahvistaneet, että Battlefield 2042 ei enää saa jatkoa merkittäviä kausiluonteisia lisäyksiä.
Season 7 Turning Pointin saavuttua DICE on tullut omaan käännekohtaansa ja päättänyt, että sen on keskityttävä pelisarjan tulevaisuuteen, mikä tarkoittaa, että mitään lisää kausia on tulossa ampujalle."

"Tämä ei tarkoita, että peliä ei tueta enää, DICE toteaa, että lisää haasteita, tapahtumia, tiloja, ylläpitoa ja muuta sellaista on vielä tulossa, mutta näyttää siltä, että että massiivisten päivitysten päivät ovat takanapäin Battlefield 2042:n osalta, tämä on se mitä he sanoivat."

"Joten vaikka olemme nauttineet ja olemme ylpeitä näiden Battlefieldin lisäsisältökausien luomisesta, - 2042 ja nyt meidän on välttämätöntä siirtyä nykyhetkestä tulevaisuuteen, mitä tämä tarkoittaa viime kädessä sitä, että kausi 7 toimii Battlefield 2042:n viimeisenä kautena.
Kausi 7:n päätyttyä jatkamme pelin tukemista uusilla pelin sisäisillä haasteilla, tapahtumia, pelitiloja ja tietysti jatkuvaa ylläpitoa, mutta emme enää toimita virallista vuodenaikoja."

"EA on käyttänyt tätä ilmoitusta myös toivottaakseen tervetulleeksi Motive Dead Spacen kehittäjätiimi Remaken pelintekijät, jotka auttavat DICE:tä, Criterionia ja Ripple Effectiä luomaan uuden pelikokonaisuuden.
Battlefield-universumin yhdistettyihin moninpelikokemuksiin ja yksinpeliin.
Kannattaako tämä kohta tässä nyt pitää mielessä?
Koska vaikka näyttää siltä, että Motive auttaa EA:ta tai DICE:tä, me..."

"Battlefieldin kehityksessä, mutta näyttää siltä, että kyse on hieman enemmästä, koska meillä on myös tämä.
Joten älkää odottako Dead Space 2:n uusintaversiota lähiaikoina, suunnitelmissa on saattanut olla uusintaversio jatko-osasta, mutta se kuulemma peruttiin ja EA kiistää sen."

"Vain muutaman kuukauden välein The Callisto Protocol julkaistiin vuoden 2022 lopulla, jota seurasi Dead Space Remake alkuvuodesta 2023, ja edellisen kehitti vastaperustettu studio, Striking Distance Studios, joka koostuu suurelta osin samoista ihmisistä, jotka kehittivät alkuperäisen pelin.
Dead Space."

"EA:n tiimi, joka teki Dead Space Remaken, oli sen sijaan Ubisoftin veteraanistudio Jade Raymondin studiossa perusti lähes 10 vuotta sitten Motive Studion.
Joten vaikka The Callisto Protocol menestyi kaupallisesti huonosti, Dead Space -remake menestyi kohtuullisesti.
hyvin, vaikka EA ei koskaan jakanut virallisia myyntilukuja."

"Fanit ovat siis toivoneet myös Dead Space 2:n uusintaversiota, mutta epämääräisten huhujen ja kommentteja kehittäjiltä, jotka ovat kiinnostuneita uusintaversiosta, emme ole kuulleet mitään...
lopullisesti.
Onko peli siis tulossa?
Valitettavasti se ei näytä siltä, sillä kerroimme hiljattain, että Motive osallistuisi sen sijaan seuraavan Battlefieldin kehitykseen ja että he työskentelevät myös Iron-version parissa."

"Man-peliä, mutta ehkä se oli aiemmin suunniteltu julkaistavaksi jossain vaiheessa.
Eilen siis toimittaja Jeff Grubb kertoi Giant Bomb Cast -podcastissa, että kehitys Dead Space 2:n uusintaversio on pysäytetty konseptivaiheeseen, koska EA ei ollut sitä mieltä, että että ensimmäinen peli myi tarpeeksi."

"Tämä puolestaan sai EA:n kiistämään IGN:lle väitteen todeten, etteivät he yleensä kommentoi asiaa.
huhuja, mutta tämä tarina ei pidä paikkaansa.
Siihen se olisi voinut loppua, mutta tosiasia on, että Grubb pysyi kannassaan ja...
seurasi uuden lausunnon kirjoittamalla X:lle."

"Dead Space 2 oli ehdottomasti suunnitteilla, sillä oli koodinimi ja sitä tehdään nyt.
Joten riippumatta siitä kumpaan osapuoleen uskoo ei näytä olevan Dead Space 2:sta, jotain jopa toimittaja Jason Schreier vahvistaa Bloombergin artikkelissa.
EA kuitenkin tietää, että fanit ja media olisivat äärimmäisen järkyttyneitä, jos he kuulisivat, että EA on pysäyttänyt Dead Space 2:n kehityksen, mikä saa epäilemään, että se on heidän etujen mukaista, että tarina ei leviä."

"Saa nähdä, jos joku mahdollisesti mukana oleva kehittäjä lopulta kertoo meille totuuden LinkedInin kautta tai sosiaalisessa mediassa.
Mitä mieltä sinä olet asiasta?
Oliko Dead Space 2 Remake kehitteillä mutta EA perui sen vai eikö sitä edes harkittu?
Joten kyllä, vähän outo skenaario tässä."

"Joten Jeff Grubb tulee ulos ja sanoo, että Dead Space 2 Remake oli kehitteillä, mutta EA ei voi tehdä sitä.
EA tulee ulos ja sanoo, että ei pidä paikkaansa, tarina ei pidä paikkaansa, tarina ei pidä paikkaansa.
Grubb vastaa sitten ja sanoo ei, Dead Space 2 on kehitteillä, sillä oli jopa koodinimi mutta sinä peruit sen."

"Ja sitten Jason Schreier tulee esiin ja sanoo periaatteessa saman asian, että siellä on Dead Space 2:ta ei ole tällä hetkellä kehitteillä ja että sarja on jäissä.
Kaikki siis sen takia, että ensimmäisen pelin uusintaversio ei ilmeisesti osunut myyntitavoitteita, joita he toivoivat sen saavan."

"Tämä on sitten selvästi vaikuttanut siihen, miten EA käyttää Motivea kehittäjänä, koska jos he eivät ole työskentelevät Dead Space 2:n uusintaversion parissa samalla kun he työskentelevät Iron Man -pelin parissa, he ovat - Motivea käytetään myös auttamaan DICEa, Criterionia ja Ripple Effectiä seuraavan Battlefieldin kehittämisessä."

"Ja Battlefieldistä puheenollen, EA on nyt myös potkimassa Battlefield 2042:sta.
Se on saanut aikansa auringossa, he vähentävät kehitystyötä sen pelin osalta ja Sen sijaan he panostavat enemmän resursseja Battlefieldiin, mikä Battlefield 2025 sitten tuleekaan olemaan.
Joka huhujen mukaan ilmestyy myös vuoden 2025 lopulla, joten se on paljon eri asioita..."

"EA:lla tapahtuu juuri nyt, on vaikea sanoa, mikä on totuus, kun sinulla on kaksi toimittajaa sanoo yhtä asiaa, EA sanoo toista asiaa, yksikään kehittäjä ei ole puhunut asiasta.
vielä.
Tämän kaiken ollessa näin, kuulemme lisää siitä, mikä oli Deadin tilanne..."

"Space 2:sta jossain vaiheessa, koska muistan Dead Space Remaken esikatseluvaiheiden aikana, Minulla oli tilaisuus puhua Motiven kehittäjien kanssa ja he olivat hyvin innoissaan myöskin Dead Space 2:n uusintaversiosta, jos siihen olisi mahdollisuus, joten se vaikuttaa ehdottomasti siltä, että...
jotain, mitä he halusivat tehdä, mutta mitä he eivät enää pysty tekemään."

"Joten jälleen kerran, kertokaa meille, mitä mieltä olette siitä, epäilemättä kuulemme lisää siitä myöhemmin tulevaisuudessa, epäilemättä joku piristyy ja kertoo jotain virallista tietoa sisäpiiristä...
EA:n tai Motiven sisältä, mutta siihen asti kerro meille, mitä mieltä olet asiasta.
Olisitko halunnut nähdä Dead Space 2:n remaken?
Luulen, että me kaikki olisimme halunneet nähdä Dead Space 2 Remaken ja mahdollisesti sittenkin Dead Space 3:n uudelleenkäynnistyksen tai jotain, mutta kyllä, kertokaa meille siitä kommenteissa..."

"alla, muuten palaamme huomenna viikon viimeiseen GRTV-uutiseen, joten pysykää kuulolla...
sitä varten.
Ja joo, nähdään kaikki toisella puolella, pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää