Suomi
Gamereactor
Videos
Fallout 4
HQ

GRTV News - Fallout 4 is finally getting its current-gen upgrade

GRTV News - Fallout 4 is finally getting its current-gen upgrade

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin.
Tänään puhumme Falloutista, emme TV-sarjasta, uskokaa tai älkää, puhumme puhumme oikeastaan Fallout 4:stä, koska jostain syystä se on vienyt heiltä näin kauan - mutta luulen, että Bethesda on vihdoin päättänyt, että on aika - antaa Fallout 4:lle, sanotaanko, next gen -päivitys tai -päivitys."

"Se ei ole enää oikeastaan next gen, koska olemme jo tällä genillä, itseasiassa olemme niin pitkällä tässä konsolisukupolvessa, että alamme itse asiassa odottaa innokkaasti ja suuntaamme kohti seuraavaa konsolisukupolvea, miksi sitä sitten kutsummekin, PS6:sta ja Xboxia...
Series X2:een tai jotain sellaista, en tiedä miksi sitä kutsutaan, mutta pointti on se."

"on se, että Bethesda on ilmoittanut Fallout 4:ään tulevan päivityksen, joka antaa pelille, joka on nimeltään ilmestyi, uskokaa tai älkää, vuonna 2015, eräänlaisen kiiltävämmän päivityksen.
Joten sukelletaanpa sisään ja katsotaan, mitä se sisältää.
Fallout 4:n next gen -päivitykset tekevät siitä kauniimman ja paremman PC:llä, PS5:llä ja Xbox-sarjalla myöhemmin julkaistavaksi tässä kuussa."

"Myös PlayStation 4:n ja Xbox Onen pelaajat voivat odottaa parannuksia.
Bethesda ei siis yllättänyt ketään, kun he yhtäkkiä ilmoittivat, että Fallout 4:n next gen -päivitys sekä PS5:n ja Xbox-sarjan versiot myöhästyivät vuoteen 2024 viime joulukuun puolivälissä.
Tämä sai minut uskomaan, että he halusivat saada nämä vehkeet valmiiksi Amazonin ensi-iltaan mennessä."

"Hämmästyttävä Fallout-sarja.
Vaikuttaa siltä, että se oli suunnitelma, mutta he tarvitsivat vain hieman enemmän aikaa.
Meille on kerrottu, että Fallout 4:n ilmainen next gen -päivitys tulee saataville 25. päivänä Huhtikuussa ja että tämä tarkoittaa ilmeisesti myös sitä, että PS5- ja Xbox-sarjan versiot ilmestyvät samaan aikaan päivä."

"Näissä peliversioissa voimme valita suorituskykytilan 60fps ja laatutila, jossa resoluutio on kasvanut ja joka tarjoaa samalla vakauden parannuksia ja muita tarkemmin määrittelemättömiä korjauksia.
Ei niin, että PS4:llä ja Xbox Onella edelleen viihtyvien pitäisi tuntea itsensä ulkopuolisiksi, sillä viimeisen sukupolven versiot saavat myös ilmaisen päivityksen 25. huhtikuuta, joka tarjoaa vakausparannuksia, kirjautumis- ja tehtäväkorjauksia."

"Kaikki päivitykset sisältävät myös kasan ilmaisia creation clubin esineitä, joten luulen että se on turvallista sanoa, että Fallout 4:n kasvanut suosio ennen näyttelyä oli vasta alkua.
Aiotko palata tai vihdoin ostaa Fallout 4:n nyt?
Nyt sanon, että minusta on aika yllättävää, miten he tekevät tämän, että se on vain tavallaan tarjoaa 60fps tai korkeamman resoluution laatutilassa näillä nykyisen sukupolven konsoleilla."

"Olisin olettanut, että PS5:llä ja Xbox Series X:llä vuonna 2015 ilmestyneelle pelille...
että he olisivat voineet mahdollisesti ajaa sitä korkeammalla ruudunpäivitysnopeudella, mutta ehkä ei.
En ole kovinkaan varma, millaisia yksityiskohtia Falloutissa on, mutta tiedän, että kun pelaa Fallout 4:sta se ei varsinaisesti vaikuta tyrmäävältä eikö?
Se ei ole yksi niistä peleistä, joita pelaat ja ajattelet, että Bethesda on tehnyt todella..."

"vaikuttavaa työtä tämän pelin grafiikan ja visuaalisen ilmeen kanssa.
Näyttää jotenkin samalta kuin monet Bethesdan pelit siinä mielessä, että se on ajoittain hieman ruma.
Etenkin kun se sijoittuu ydinjätemaahan, joka nyt tavallaan vaikuttaa rumuuden sanon, mutta kyllä Fallout 4 saa päivityksen."

"Se tulee olemaan tavallaan taas se next gen.
Nykyisen gen päivitys.
Ei siis mikään massiivinen muutos peliin monessakaan mielessä.
Siihen ei tule paljon uutta sisältöä."

"Vain jonkinlaisia vakauskorjauksia, bugikorjauksia, kirjautumiskorjauksia, parempi resoluutio, parempi ruudunpäivitysnopeus.
Kaikenlaista sellaista hyvää.
Joten jos et ole pelannut Fallout 4:ää sanoisin että odota 25. huhtikuuta asti ja pelaa se koska siitä tulee vielä parempi, kun pelaatte sitä."

"Mutta muuten kyllä muista käydä katsomassa myös Fallout-show koska se on ehdottomasti erinomaista.
Mutta kyllä, siinä kaikki aika, joka meillä on tämän päivän GRTV-uutisten jaksossa.
Palaamme nyt maanantaina seuraavaan viikkoon, joten pysykää kuulolla ja Muuten kyllä kiitos kun katsoitte, nähdään toisella puolella."

"Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää