Suomi
Gamereactor
Videos
Avatar: The Last Airbender
HQ

GRTV News - Avatar: The Last Airbender movie gets new name, Dave Bautista joins cast

GRTV News - Avatar: The Last Airbender movie gets new name, Dave Bautista joins cast

Audio transcriptions

"Hei ja tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten aina vie teidät läpi iltapäivisin uusimmat ja parhaat pelivälineet, tekniikka, viihde, mitä ikinä haluatte, Mitä ikinä rakastatkin, meillä on sitä aina täällä GRTV-uutisissa, ja meillä on sitä myös..."

"täällä laajemminkin Gamereactor Networkissa, joten jos pidät elokuva-arvosteluista, pelien pelaamisesta arvosteluista, elokuvien esikatselusta, pelien esikatselusta, eksklusiivisesta sisällöstä, kaikesta tästä ja muusta, muista käydä katsomassa Gamereactor, mistä tahansa sen saattekin, mutta ilman muuta hyppäämme sisään tämän päivän uutiseen, joka on hieman elokuvajuttuja, erityisesti Avatar The Last Airbender, elokuva, joka on tulossa vuonna 2025, sillä on julkaisupäivä ja sillä on myös - uusi nimi, sen nimi on Aang The Last Airbender, se on eräänlainen jatko-osa."

"Avatar The Last Airbenderin tarinan jatkoa, ei niin, että siirrytään uuteen avatariin.
kuten The Legend of Korra teki, vaan se antaa meille enemmän Aangia ja Kataraa, enemmän Sokkaa, kun he kasvavat vanhemmiksi, ja antaa heille periaatteessa uuden tarinan. Me olemme...
jo nähnyt, hyppäämällä, tiedäthän, kohta, anteeksi, olen sairas, anna minulle tekosyitä, me olemme jo nähnyt uusia tarinoita, jotka sijoittuvat samaan Avatar-maailmaan, mutta ne ovat olleet enimmäkseen sarjakuvissa..."

"kirjoissa, mutta Paramount ja Nickelodeon ilmoittivat kolmesta uudesta elokuvasta, jotka ovat itsenäisiä elokuvia jotka vain tavallaan tulisivat ulos ja antaisivat meille lisää tietoa ja tarinoita...
universumissa, ja ottaen huomioon, että Avatarin ensiesityksestä on kulunut yli 20 vuotta, on aika mielenkiintoista, että näemme yhä, tai ensi vuonna tulee varmaan 20 vuotta täyteen, vai mitä?
jos olen väärässä, mutta kyllä, siitä on jo kauan kun tuo sarja esitettiin ensimmäisen kerran."

"ja se on edelleen todella rakastettu, sen verran, että tulemme näkemään uusia elokuvia.
Alkuperäisestä ääninäyttelijäkaartista palaa kuitenkin vain yksi henkilö, mikä on hieman...
pettymys, se on Dante Basco-Ezuko, mutta kaipa hän oli yksi vanhimmista.
näyttelijä alkuperäisen sarjan esitysaikaan, eikä hänen äänensä ole oikeastaan ollut muuttunut sen jälkeen, joten on järkevää, että hän palaa, kun taas muut olivat enimmäkseen lapsia, kun he kuvasivat Avatar The Last Airbender -sarjaa, erityisesti Tophin ja Aangin näyttelijät, joten on tavallaan järkevää, että näkee uusia näyttelijöitä..."

"jäseniä. Dave Bautista liittyy näyttelijäkaartiin, ei tosin kenenkään Avatar-joukkueen jäsenenä, mutta hän tulee olemaan näyttelee elokuvan pahista. Elokuva ilmestyy 25. lokakuuta 2025 mennessä.
muuten, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan tässä vaiheessa. Mutta joo, siinä kaikki uutiset, mitä meillä on.
tähän mennessä, mutta on aika mielenkiintoista nähdä, että Avatar on saanut niin paljon huomiota, jopa niin kauan sen ensiesityksen jälkeen. Tarkoitan, että ihmiset ovat yhä rakastaneet sitä, meillä on Netflixin..."

"sarjan tänä vuonna todisteena siitä, että yleisö on yhä suuri, ja on paljon ihmisiä.
jotka eivät nähneet alkuperäistä animaatiosarjaa, kun se esitettiin, ja jotka etsivät...
ehkä uusia tapoja päästä mukaan, tai he ovat nähneet animaatiosarjan sen jälkeen kun se lopetettiin koska siitä on aina ollut hypeä. Sitä pidetään yhtenä parhaista televisiosarjoista kaikkien aikojen sarjoista, ja monet ihmiset ovat siitä samaa mieltä, ja siksi se tekee monet ihmiset haluavat katsoa sitä. Joo, ei oikeastaan paljon muuta sanottavaa, olen innoissani siitä, Uskon, että siitä tulee hyvä. Monet alkuperäisistä tekijöistä ovat mukana, ja minä..."

"ajattelen, miksipä ei? Katsotaan, mihin he pystyvät Avatarin kanssa, ja me tulemme aina alkuperäisen sarjan jäsenet, joten tapahtui mitä tahansa tulevaisuudessa, sinulla on aina...
alkuperäisen täydellisyyden. Mutta joo, hyvää perjantaita kaverit, kertokaa mitä mieltä olette...
tästä, ja nähdään ensi viikon GRTV-uutisissa. Siihen asti, hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää