Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Sony's One Punch Man movie is going ahead

GRTV News - Sony's One Punch Man movie is going ahead

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen GRTV News, olen Alex kuten tavallista kattaa iltapäivisin uusimmat ja parhaat pelien, laitteiden, tekniikan, viihteen, mitä ikinä haluatte, mitä ikinä haluatte.
mitä rakastat, meillä on sitä aina täällä GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactorissa..."

"joten jos pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, pelien esikatseluista, yksinoikeudella tehdyistä sisällöstä ja paljon muusta, kuten aina, muista käydä Gamereactorissa, missä ikinä saatkin sen.
Mutta pitemmittä puheitta, sukellamme tämän päivän uutisjuttuun tänään, ei kuumimpaan uutispäivä, viikonlopun aikana näimme joitakin juttuja, erityisesti elokuvien saralla, mutta siellä on mielenkiintoisia juttuja, CinemaCon oli lopussa. Meillä on joitakin - Sonyn One Punch Man -elokuvasta, nyt se jatkaa Rick and Morty -elokuvan Danin kanssa - Harmon on allekirjoitettu käsikirjoittajaksi Heatherin ja Campbellin rinnalle."

"Projekti on tiettävästi edelleen aktiivisessa kehityksessä, One Punch Man jos et ole tietoinen...
oli anime, no, mangasarja, jonka loi taiteilija nimeltä One, joka sitten - nousi suureksi anime-hitiksi vuonna 2015 ja ei ole pitänyt samaa kuristusotetta.
pop-kulttuurissa kuin silloin, kun se ilmestyi, mutta se on silti edelleen suosittu IP, ihmiset rakastavat edelleen mangaa, ihmiset odottavat edelleen innokkaasti 3. kautta, koska se on noin..."

"ilmestyy.
Tarkempia yksityiskohtia kuvausten lajista tai siitä, milloin tämä saattaisi tulla julki, ei vielä ole, mutta se on siihen liittyy yhä enemmän nimiä, kuten sanoin Dan Harmon, Heather ja Campbell, ja se on mielenkiintoinen projekti, siksi ajattelin nostaa sen esiin tänään, se on - mielenkiintoinen asia, koska puhuimme vähän, vähän kulissien takaa."

"täällä, mutta tänään päälle nauhoitimme elokuvahumun ja pelihuuhkailun, ja niissä kahdessa puhuimme pelisovituksista, erityisesti Falloutista, ja siitä, miten pelisovitukset tavallaan muokkaavat on tulossa seuraava suuri juttu, joka todella valtaa Hollywoodin, ainakin uskomme niin.
Näimme sen viimeiset 10 vuotta esimerkiksi MCU:n ja sarjakuvaelokuvien kanssa, ja nyt videopelielokuvat saattavat olla varmaa kassakassaa, mutta emme oikeastaan kuulee enää paljon anime-elokuvista, kuten Ghost in the Shellin jälkeen..."

"ja sen kaltaisten juttujen jälkeen, se on aina tuntunut hieman tuhoon tuomitulta sarjalta.
One Punch Manissa on tietenkin sarjakuva- ja anime-tunnelma, joten siinä on...
paljon crossover-huutoja täällä, mutta se, saavatko he sen oikeasti menestymään...
koska suuri osa siitä, mikä teki One Punch Manista animen niin menestyksekkään, - oli ensimmäisen kauden animaation laatu."

"Nyt ihmiset tietysti rakastivat ideaa supersankarigenren parodiasta, olemme nähneet monia erilaisia käänteitä ja versioita supersankarigenrestä, jotka menestyivät todella hyvin, The Boys and Invincible on kaksi esimerkkiä, tarkoitan Invincible on minulle enemmänkin suoraviivainen supersankari...
tarina, mutta siinä on silti ylimääräinen verenhimo."

"Joka tapauksessa One Punch Manissa on selvästi se, että se on parodia supersankareista kuin se tutkii, ja ihmiset saattavat olla kiinnostuneita siitä, mielestäni se on todella mielenkiintoinen...
projekti, koska se voi mennä tavallaan kumpaan suuntaan tahansa, en usko siihen kovinkaan paljon...
anime-adaptaatioihin yleensä, mutta kun ottaa huomioon, että olemme nähneet videopeliadaptaatioita kääntää uuden lehden, ehkä voimme nähdä saman myös muualla."

"On ollut anime-adaptaatioita, jotka ovat menestyneet, kuten One Piece menestyi hyvin vuonna Netflixissä esimerkiksi, mutta sitten taas Cowboy Bebop menestyi Netflixissä hirveästi, joten se on oikeastaan Kyse on siitä, että valitaan, mitkä niistä seuraavat trendiä...
of."

"Mutta kertokaa mitä mieltä olette One Punch Man -elokuvasta ja nähdään huomenna GRTV:n uutisvideo, heippa."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää