Suomi
Gamereactor
Videos
Invincible
HQ

GRTV News - Skybound are looking for backers to make a AAA Invincible game

GRTV News - Skybound are looking for backers to make a AAA Invincible game

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa tämän päivän GRTV-uutisiin, olen Alex, joka raportoi iltapäivän uusimmat ja parhaat uutiset.
pelien, varusteiden, viihteen, tekniikan, mitä ikinä haluatte, mitä ikinä rakastatte, meillä on - GRTV Newsissa ja laajemmin Gamereactor Networksissa. Jos pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, pelien ennakko-odotuksista, eksklusiivisesta sisällöstä ja paljon muusta, Muista tarkistaa Gamereactor, mistä tahansa sen saatkin. Mutta pitemmittä puheitta, siirrymme tämän päivän uutisiin ja tarkastelemme Invincible AAA-peliä. Skybound etsii tukijoita pelin tekemiseen. Jo 450 000 dollaria on annettu..."

"peliä varten, mutta kuten tiedämme, pelit vaativat nykyään paljon enemmän rahaa.
Näyttää kuitenkin siltä, että Invincible vain jatkaa eteenpäin. Se on IP joka kiinnostaa monia ihmisiä juuri nyt, kun toinen kausi on juuri päättynyt, 3. kausi on vahvistettu, 4. ja 5. kausi mahdollisesti työn alla Skyboundin toimesta..."

"dokumentti myös. Sijoittajilta on muuten kerätty 18 miljoonaa dollaria. Se ei ole vain 450 000 dollaria, jotka on esitetty. Mutta kyllä, AAA, Invincible-peli. Olemme jo Invincible Atomy -videopelin, joka on vähän kuin osoita ja klikkaa -kerrontapeli.
seikkailutyyppinen juttu ja olemme nähneet myös Guardians of the Globe -mobiilipelin, mutta tämä olisi Invinciblen ensimmäinen suuri askel eteenpäin pelialalle, - AAA-pelialalle. Tiedämme jo nyt, että saamme paljon Invincible-projekteja, - tulossa. TV-sarjan lisäksi on tulossa Invincible-elokuva, joka on suunnitteilla."

"taka-alalla. Robert Kirkman puhuu jatkuvasti siitä, että he vain tavallaan päättävät...
että sen täytyy varmistaa, ettei se astu tv-sarjan varpaille. Puhutaan vähän hieman projektista, voimme vain ottaa lainauksen täältä Republicin sivulta.
Kehittämällä tätä peliä talon sisällä täysin franchising-toimijoiden tiimimme valvonnassa ja itse Invincible IP:n luoja Robert Kirkmanin kanssa, luomme erittäin halutun pelin, jota on taattu sarjakuvan, maailmanlaajuisen menestyssarjan ja vakavasti otettavien pelaajien faneillemme."

"täysin lumoavan Invincible-kokemuksen, joka on ensimmäinen laatuaan. Lisäksi, luomalla tämän projektin sisäisesti, saamme hyötyä siitä, että olemme IP-oikeuksien omistaja, kehittäjä ja julkaisija.
tarjoamalla lisäarvoa sidosryhmillemme. Eli periaatteessa he yrittävät tavallaan rauhoitella - faneja ja sidosryhmiä sanomalla, että aiomme pitää yllä - Kaikki rahat menevät siis niille, jotka sijoittavat..."

"ja meihin, eikä eri ideoita sekoiteta keskenään, koska...
Robert Kirkman tavallaan valvoo projektia. En sanoisi, että tämä projekti tulee ulos lähiaikoina, koska he etsivät sijoittajia ja tiedämme, - kuinka kauan pelin tekeminen nykyään kestää. Sinä luultavasti jopa ajattelisit seuraavaa konsolisukupolvea, milloin tämä voisi tulla ulos. Mutta silti, se on jännittävää. Ihmiset rakastavat supersankaripelejä. Batman Arkham on vain, tiedäthän, tavallaan hallinnut sitä aluetta jonkin aikaa, mutta sitten tuli myös Marvelin Spider-Man Insomniacilta, ja siellä on myös myös Wonder Woman Monolithilta odotettavissa. Supersankaripelejä on paljon..."

"mutta on aina jonkinlainen halu saada lisää, kuten vähemmän tunnettuja kuten Marvel's Midnight Suns joka oli erittäin hyvä vaikka sitä ei moni pelannutkaan. Mutta silti, tiedättehän, on paljon haluja ja varsinkin kun ottaa huomioon Invinciblen suosion en voi En näe tämän menevän pieleen, koska se vaikuttaa täydelliseltä ideoiden yhdistelmältä..."

"mutta kertokaa mitä mieltä olette Invincible AAA-pelistä ja nähdään huomenna GRTV:ssä Uutisvideo."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää