Suomi
Gamereactor
Videos
Baldur's Gate III
HQ

GRTV News - D&D owner Hasbro already looking to partners for Baldur's Gate sequel

GRTV News - D&D owner Hasbro already looking to partners for Baldur's Gate sequel

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa tämän päivän GRTV-uutisiin, olen Alex, kuten tavallista, ja kerron uusimmat ja parhaat uutiset kun on kyse pelaamisesta, laitteista, teknologiasta, viihteestä, mistä ikinä pidätkin, mitä ikinä rakastatkin, meillä on - GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactor-verkostossa on aina jotain sinulle."

"Joten jos pidät peliarvosteluista, elokuva-arvosteluista, pelien ennakkoarvioista ja paljon muusta, muista, että tutustu Gamereactoriin, mistä tahansa sen saatkin. Mutta pidemmittä puheitta, katsotaanpa nyt tämän päivän uutiseen. Se puhuu Baldur's Gate 3:sta, mahdollisesti Baldur's Gate 4:stä, mikä sen nimi sitten tuleekaan olemaan. Jo Hasbro, joka omistaa D&D:n ja siten myös oikeudet Baldur's Gate IP:hen, tutkivat uutta peliä. Aikaisemmin tänä vuonna me kuulimme, että Larian, joka teki Baldur's Gate 3:n, ei aio palata takaisin Baldur's Gate 4:ään tai mikä se sitten onkin. Alun perin suunnitelmana oli, että Larian jatkaisi työskentelyä..."

"laajennuksen tai jatko-osan tai jonkin sellaisen parissa, mutta sen sijaan he päättivät kääntää toimintaansa ja kyllä, luulen, että se on ollut heille parempi päätös, siltä kuulostaa.
Vaikuttaa siltä, että he ovat paljon tyytyväisempiä, kun työskentelevät jonkin aivan toisen asian parissa...
kuin palaamalla takaisin D&D:hen, mutta ilmeisesti Baldur's Gate 3:n menestys on ollut..."

"Hasbro ja Wizards of the Coast, jotka omistavat D&D:n, eivät aio antaa sen tapahtua...
vain menemään pois, joten he etsivät jatko-osaa, jotain on työn alla. Eugene Evans on puhunut hiljattain PC Gamerille ja hän sanoo, että nyt puhumme monien kumppaneiden kanssa, ja monet kumppanit lähestyvät meitä, jotka ottavat haasteen vastaan..."

"miltä Baldur's Gate -sarjan tulevaisuus näyttää. Pysäytän Benin.
hetkeksi, jotta hän ei puhu. Toivomme, että se ei ole uusi 25-vuotisjuhlavuosi.
vuotta, kuten Baldur's Gate 2:sta 3:een, teknisesti kai 23 vuotta, mutta me...
emme vihaa Eugenea sen takia ennen kuin vastaamme siihen, mutta otamme aikaa ja - löytää oikean kumppanin, oikean lähestymistavan ja oikean tuotteen, joka voisi edustaa - Baldur's Gaten tulevaisuutta. Suhtaudumme siihen hyvin, hyvin vakavasti, kuten kaikkiin muihinkin portfolioon liittyviin päätöksiimme. Baldur's Gatesta siirryttiin siis periaatteessa - 2:sta 3:een. BioWare hoiti kaksi ensimmäistä peliä ja sitten Baldur's Gate 3 julkistettiin."

"vuosia sitten ja se on vasta nyt ilmestynyt. Ei niin, että se kesti niin kauan, mutta se oli...
alunperin pudotettiin ja sitten Larian otti sen haltuunsa ja sitten tuli early access -peli...
vuonna 2020 ja sitten vuonna 2023 se vihdoin julkaistiin kokonaan ja se julkaistiin aikaisin, koska se ei ollut se ei halunnut tulla Starfieldin päihittämäksi, vaan se päihitti lopulta Starfieldin. Tarina tämän ympärillä peli on ylipäätään aivan mieletön. Kuten varmaan tiedätkin jos olet nähnyt jotain muita juttuja, Olen Baldur's Gate 3:n suuri fani, kuten monet muutkin, mutta minusta se on vain todella kiehtova koko se hulabaloo, miten tämä peli syntyi. Luulen, että olipa mikä tahansa, on Baldur's Gate tulee aina olemaan kiinnostavampi, varsinkin kun Larian on sidoksissa siihen, mutta Ilman Lariania siihen sidottuna, luulen, että on oltava tietty nimi samanlainen."

"kaliiberia, joka on liitetty projektiin tai joku, joka sanoo, että me teemme sen kuten Larian teki se. Tarkoittaako se, että tulemme näkemään samanlaista menestystä? Ei, mielestäni Baldur's Gate 3 oli välähdys. Ei niin, että se olisi nyt kuollut peli tai jotain sellaista, koska...
sitä rakastetaan edelleen enimmäkseen, mutta tuntuu kuin salama olisi iskenyt ja ilman Larianin sorttia taikuutta työskentelemässä sen parissa, en ole varma mitä tapahtuu, mutta se on hyvä uutinen Baldur's Gate IP:lle ja se on hyvä uutinen koko Larianille. Kertokaa joka tapauksessa mielipiteenne."

"Baldur's Gate 3:sta, mitä haluatte nähdä Baldur's Gate 4:ssä, jos sellainen tulee, ja minä kerron ja kerron varmasti pian lisää näistä uutisista ja muista asioista toisessa GRTV:ssä. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää