Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Quentin Tarantino is rumoured to have canned his tenth and final film

GRTV News - Quentin Tarantino is rumoured to have canned his tenth and final film

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään meillä on teille hieman mielenkiintoinen juttu.
Se on itse asiassa huhu, emme käsittele huhuja kovin usein GRTV Newsissa, mutta se on aika mielenkiintoinen huhu, joten ajattelin, että otamme sen esille.
Quentin Tarantino on ollut jo jonkin aikaa tekemässä niin sanottua viimeistä elokuvaansa, kymmenettä ja viimeistä suurta ohjaustyötään."

"Sen piti olla nimeltään The Movie Critic, ja tuotantoyhtiöiltä tuli erilaisia raportteja, joiden mukaan se kuvattaisiin joskus syksyllä.
Se oli siis matkalla, luultavasti vuoden 2025 julkaisuun joskus. Yleisesti ottaen Quentin Tarantino ei juurikaan pelleile erikoistehosteiden kanssa.
Joten vaikka häneltä odottaisi, että hän käyttää aikaa varmistaakseen, että leikkaus on tehty mahdollisimman hienostuneella tavalla, ei tavallaan odottaisi sen vievän yhtä kauan kuin joidenkin nykyaikaisten green screen -elokuvien tekeminen."

"Mutta pointti on se, että se piti kuvata syksyllä, joten me tavallaan oletimme, että tämä lopullinen elokuva olisi menossa eteenpäin.
Mutta näyttää siltä, että näin ei enää ole, koska nyt on huhuja, joiden mukaan Quentin on peruuttanut sen.
Joten sukelletaanpa sisään ja katsotaan.
Huhu. Quentin Tarantino on perunut kymmenennen elokuvansa. The Movie Critic ei ilmeisesti ollut tarpeeksi hyvä ollakseen hänen viimeinen mestariteoksensa."

"Quentin Tarantino on sanonut, että hän haluaa lopettaa elokuvien tekemisen kymmenennen täyspitkän projektinsa jälkeen.
Niin monet meistä olivat surun ja innostuksen sekoitus, kun hän viimein paljasti The Movie Criticin viime vuonna.
Sen jälkeen olemme saaneet vain pienempiä päivityksiä, muun muassa väitteitä siitä, että hän tekisi taas yhteistyötä Brad Pittin kanssa."

"Näyttää kuitenkin siltä, että voimme unohtaa kaiken, mitä tiedämme elokuvasta, mukaan lukien sen nimen.
Koska deadlinet ovat yleensä hyvin luotettavia, Justin Kroll väittää, että Quentin Tarantino on päättänyt perua The Movie Criticin ja palaa takaisin piirustuspöydän ääreen hakemaan uusia ideoita kymmenennestä ja viimeisestä elokuvastaan.
Kannattaa muistaa, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Tarantino on jakanut ideoita julkisesti ja sitten perunut suunnitelmansa."

"Tunnetuin esimerkki on se, että hän jätti aluksi The Hateful Eightin kesken, mutta päätti myöhemmin palata ja saattaa sen loppuun.
Ehkä on siis vielä mahdollisuus nähdä The Movie Critic jonain päivänä, jos pyydämme tarpeeksi kauniisti.
Nyt minusta olisi aika mielenkiintoista ajatella, että hän voisi tehdä kymmenennen, tiedäthän, hän tekee tämän, peruu tämän elokuvan, mahdollisesti tekee toisen kymmenennen elokuvan."

"Ja sitten ehkä, tiedäthän, muutaman vuoden eläkkeellä olon jälkeen, hän ajattelee, että tiedäthän, tiedättekö mitä, tehdään The Movie Critic valmiiksi ja lähdetään pois sieltä, katsotaan, pitävätkö ihmiset siitä.
Ei sitä koskaan tiedä. Mutta jälleen kerran, emme oikeastaan tiedä, tämä on, tämä on huhu yleensä hyvin luotettavalta toimittajalta deadlineen.
Eli vaikka tietoon voi varmaan suhtautua melko luottavaisesti, kunnes Quentinilta kuulee, se ei välttämättä ole vahvistettu."

"Pysykää siis kuulolla, jotta kuulette tästä lisää, epäilemättä hyvin pian.
Veikkaan, että jos tämä pitää paikkansa ja Quentin on perunut The Movie Criticin, että tulemme näkemään erilaisia juttuja myös eräänlaisissa tuotantoeräraporteissa, joissa todetaan, että elokuvan kuvauksia ei tule tänä syksynä tapahtumaan.
Joten joo, pysykää kuulolla lisää tästä asiasta hyvin pian. Ja mitä tulee siihen, mitä Quentin aikoo tehdä kymmenennessä elokuvassaan, en usko, että Quentin tietää sitä, joten meidän täytyy pysyä kuulolla myös sen suhteen."

"Mutta kyllä, palaamme nyt viikon viimeisiin GRTV-uutisiin tai minun viimeisiin GRTV-uutisiini huomisaamuna.
Pysykää siis kuulolla sitä varten. Ja muuten toivottavasti nautitte lopusta torstaina. Nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää