Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Unboxing the OMEN Transcend 14: A gaming laptop built for work and play at home and away (Sponsored)

Tutustumme tähän HP:n uuteen pelikannettavaan ja selvitämme, mikä tekee siitä niin sopivan pelaajille, luojille tai työntekijöille ja miten se toimii saumattomasti sopusoinnussa HyperX-portfolion kanssa. Osta OMEN Transcend 14 täältä

Audio transcriptions

"Kun tarjolla on niin runsaasti vaihtoehtoja, voi olla vaikeaa löytää täydellinen kannettavaa tietokonetta omaan tilanteeseesi.
Jos kuitenkin olet pelaaja, opiskelija tai sisällöntuottaja, ehkäpä kaikki kolme, on olemassa laite, joka on kilpailijoiden yläpuolella, Omen Transcend 14."

"Tämä pelikannettava on erittäin kannettava, muokattavissa ja täynnä uusimpia ja eniten tehokkaita komponentteja markkinoilla, joten se on paras valinta seuraavaksi pelikannettavaksesi.
Omen Transcend 14 on rakennettu uusimpia ja vaativimpia pelejä varten sekä sekä tuottava työjuhta, joka kykenee videoeditointiin ja kaikenlaiseen muuhunkin sisällön luomiseen tai koulutyöskentelyyn, johon sitä voi tarvita."

"Sisältää Intel Core Ultra 9 185H -suorittimen, joka on täydellisesti yhdistetty Nvidia GeForce -suorittimen kanssa.
RTX 4070 -näytönohjain ja 32 Gt 7467 MHz:iin kellotettua LPDDR5-muistia, tämä laite on malliesimerkki teho.
Tähän komponenttiryhmään yhdistyy myös näyttävästi elävä ja juokseva näyttö paneeli, joka on rakennettu laitteeseen."

"2,8K-resoluutiolla ja 120Hz virkistystaajuudella varustettu paneeli on HDR OLED-ominaisuus.
ja 100 % DCI-P3-väriavaruus, jonka avulla voit katsella uusimpia elokuvia ja pelata uusimmat pelit ilman visuaalisia kompromisseja.
Omen Transcend 14 ei kuitenkaan ole pelkkää tehoa ja nättiä visuaalista näyttävyyttä, sillä tämä pelikäyttöön tarkoitettu kannettava tietokone on myös rakennettu erittäin kannettavaksi ja kestämään koko päivän taukoamatta."

"Ohuella profiililla, joka on alle tuuman korkuinen ja jonka paino on korkeintaan 3,61 kiloa, kiitos kokonaan metallisen alustansa ansiosta, tämä laite on suunniteltu helposti kuljetettavaksi, joten se on se on ihanteellinen työmatkalaisille tai opiskelijoille, jotka tarvitsevat järjestelmän, jota voi käyttää kotona ja matkoilla.
Lisäksi akku lupaa yli 8 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella sekä mahdollisuuden ladata kannettava tietokone takaisin 50 prosenttiin 30 minuutissa USB-C:n nopean latauksen ansiosta."

"adapteri avaa.
Omen Transcend 14 on tehty niille, jotka haluavat sekä työskennellä että pelata.
Se on sinun kannettavasi ja vain sinun kannettavasi.
Omen tarjoaa tähän laitteeseen kaksi värivaihtoehtoa, olipa se sitten Shadow Black tai Ceramic White, ja avaa sitten tietä lisäkustomoinnille käymällä Omen Gaming Hub -ohjelmiston kautta leikitellä läpikuultavien näppäinkorkkien alla olevilla RGB-ledillä."

"Oli mielialasi mikä tahansa, RGB-yhdistelmä odottaa aktivointia.
Niille, jotka miettivät, pitääkö heidän haarukoida ylimääräistä rahaa parhaiden oheislaitteiden hankkimiseksi saadakseen tämän kannettavan tietokoneen pelaamisen äärirajoille, Omen on jopa tarjonnut ratkaisun tähän ongelmaan.
ongelmaan."

"Omen Transcend 14:n mukana tulee monipuolinen ja matalan viiveen ja paikkatiedon hyödyntämiseen soveltuva HyperX Cloud 3 -langattomat kuulokkeet, joissa on 53 mm:n neodymium-ajurit ja X-spatial-ääni käytössä alusta alkaen.
Kuulokkeet yhdistyvät automaattisesti kannettavaan tietokoneeseen heti laatikosta ilman, että niitä tarvitsee ulkoista donglea."

"Lisäksi HyperX:n Pulsefire Haste kevyt pelihiiri, jonka akku kestää jopa 100 tuntia ja 61 gramman paino täydentää entisestään kannettavuutta ja koko päivän pelaamista.
Omen Transcend 14:n elementtejä.
Aiotko käyttää Omen Transcend 14:ää kotona, yliopistossa, töissä, kun olet matkustaessasi ja riippumatta siitä, haluatko pelata, luoda sisältöä tai päästä alas koulutyön tai vastaavan kanssa, tämä laite pystyy kaikkeen."

"Omen Transcend 14 on todella täydellinen pelikannettava kaikkiin tilanteisiin."

Sponsored

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää