Suomi
Gamereactor
Videos
The Wolf Among Us 2
HQ

GRTV News - The Wolf Among Us 2 gets new signs of life

GRTV News - The Wolf Among Us 2 gets new signs of life

Audio transcriptions

"Hei, tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen. Olen Alex, kuten tavallista, kattaen viimeisimmät uutiset ja Tekniikan, pelien, laitteiden, viihteen, mitä ikinä haluatte, mitä ikinä rakastatte, täällä...
iltapäivän GRTV-uutisiin. Jos pidät näkemästäsi ja haluat nähdä lisää, niin kuin - voit katsoa lisää Gamereactor Networkista, jossa teemme peliarvosteluja, elokuvia arvosteluja, pelien esikatseluja ja paljon muuta. Ja se on monilla kielillä, joten kuten aina, mistä ikinä Gamereactorisi saatkaan, tutustu siihen. Pidemmittä puheitta, tänään, meillä on jännittäviä ja mielenkiintoisia uutisia The Wolf Among Us 2:sta. Pieni cameo Beniltä täällä. Kuten näemme, The Wolf Among Us 2 viivästyy vuoteen 2024. Nyt se on kolmasosa matkan päässä vuodesta 2024, kumma kyllä. Aika lentää, ja saimme juuri uusia elonmerkkejä The Wolf Among Us 2:sta. Geoff Keighley jakoi nämä kuvat Twitterissään, tai X:ssä, jos olet haluat kutsua sitä, ja kyllä, ne ovat periaatteessa pelkkiä pelikuvia. Joitakin pelikuvaa The Wolf Among Us 2 -pelistä, joka julkistettiin vuonna 2019. Jatko-osa vuoden 2013 megahitille for Telltale, The Wolf Among Us 2 on ollut yksi heidän odotetuimmista nimikkeistään jo pitkään jo jonkin aikaa, ja silti siitä ei ole ollut käytännössä mitään tietoa. Sen piti ilmestyä vuonna 2023. Se on on siirretty vuoteen 2024. Vielä vain väitetään Geoff Keighleyn olevan nyt tuotannossa, mikä ei mielestäni anna kovinkaan hyviä merkkejä siitä, että se ilmestyisi tänä vuonna."

"Siitä on jo viisi vuotta kun se julkistettiin. Kehitys, se piti aloittaa uudelleen sen osalta, ilmeisesti. Ja silti näyttää siltä, että emme ole vielä aivan julkaisupisteessä, vaikka tätä voi olla vain Geoff Keighleyn sanoma, että hei, se on nyt tuotannossa, tässä on muistutus, ja ehkä näemme jotain kesäkuun tienoilla Summer Game Festissä. Ei sitä koskaan tiedä. Ei sitä koskaan tiedä."

"The Wolf Among Us 2:n ympärillä on paljon odotusta. The Wolf Among Us on luultavasti, se riippuu koska rakastin Tales from the Borderlandsia, mutta se on yksi suosikkini Telltaleista. Se on Ehdottomasti, jos ei kaikkien aikojen suosikkini, niin se on numero kaksi, ja se on vain, mielestäni ehdottomasti, vaikka Tales from the Borderlands on paljon hauskempi, mielestäni Wolf Among Us on selvästi parhaiten kirjoitettu tarina mitä he ovat tehneet. Ilmeisesti se tulee ärsyttämään monia..."

"Walking Dead -faneja, mutta rehellisesti sanottuna, mielestäni Walking Dead, ja tämä on henkilökohtainen mielipide tässä vaiheessa, puhdas toimituksellinen, mutta minulle Walking Dead on hieman liian...
tarkoituksellisesti vetää sydämen nyöreistä. Tiedäthän, se pikkutyttö, nykyään kai...
pidämme itsestäänselvyytenä sitä miestä, vanhempaa miestä, jonka on suojeltava pientä tyttöä vastentahtoisesti..."

"ja ottaa hänet pseudotyttärenään, koska se juoni on tehty tavallaan kuoliaaksi, Haluan sanoa, peleissä. Tiedäthän, tavallaan 2010-luvun alun buumi. Missä tahansa The Wolf Among Us 2:ssa ei ole sitä. Se tulee luultavasti olemaan paljon enemmän osoita-ja-klikkaa -tutkintaseikkailuja, kun otamme jälleen vastaan Bigby Wolfin, ja paljon taruja. Jos et ole pelannut The Wolf Among Usia, suosittelen sitä lämpimästi. Se on jopa siistiä, että saamme tämän jatko-osan, ottaen huomioon, että Telltale melkein lopetti toimintansa muutama vuosi sitten, mutta kyllä. Kertokaa mitä mieltä olette The Wolf Among Us 2:sta. Onko Uskotko, että näemme sen tänä vuonna? Kerro kaikki tämä ja paljon muuta, niin nähdään ensi viikolla."

"lisää GRTV-uutisia. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää