Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Motorola Edge 50 Pro (Quick Look) - Styled to Inspire

Motorola Edge 50 Pro (Quick Look) - Styled to Inspire

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Gamereactor Quick Lookiin. Pidän Motorolan älypuhelimista, minä jo pitkään. Olen sitä mieltä, että varsinkin kun he ovat aggressiivisia hinnoittelunsa kanssa...
malleja, kuten he ovat tehneet joissakin Edge-malleissa aiemmin, he voivat tehdä todella hyviä asioita."

"Aivan hiljattain he esittelivät Edge 50 -perheen, joka on periaatteessa vain Edgen tälle vuodelle. Ja perinteiseen tapaan he esittivät useita eri malleja.
On siis Neo, joka on eräänlainen mid-ranger. On Pro, joka on se, joka minulla on.
tässä edessäni. He tekivät myös kalliimman hintaluokan Ultraa. Joten periaatteessa sinun pitäisi katsoa tätä eräänlaisena päälippulaivamallina, mutta on ilmeisesti joitakin aukkoja, joissa he on täytettävä ne tarjoamalla ylellisempi Ultra-vaihtoehto kalliimmalla hinnalla. Niinpä, tämä ei ole, no, halpa, mutta se on ehdottomasti samassa hintaluokassa kuin OnePlus 12R, Nothing Phone 2, tai ehkä hieman halvemmalla kuin tavallinen Pixel 8. Pidä siis vain tuo mielessä, kun käymme läpi tekniset tiedot. Ensimmäinen asia, jonka luultavasti näet."

"on tämä takalevyn ulkonäkö. En pidä siitä. Täällä toimistossa ei ole ketään, joka pitää siitä. Ja, En ole varma, miksi tämä lähetettiin arvostelijoille. Ilmeisesti he laittoivat paljon vaivaa sen eteen. Joten olen aina, olen armollinen ja tavallaan tyylikkäästi kiitollinen siitä, että valmistajat - yrittävät periaatteessa häiritä sitä, mitä nämä pienet, nimettömät, neliönmuotoiset älypuhelimet ovat - olipa se sitten kun Apple tekee kiskot titaanista, mikä on pieni askel mutta hieno askel, tai sitten kun valmistajat tekevät esimerkiksi tekonahkaisia takalevyjä sen sijaan. Rakastan kun kyseenalaistamme käsityksemme siitä, mitä älypuhelimen pitäisi olla, olipa kyse sitten taittuvista älypuhelimista."

"tai vain käyttämällä erilaisia materiaaleja. Mutta ilmeisesti he ovat vieneet sen hieman liian pitkälle tässä. Minun pitäisi...
sanoa, että voitte saada yhden, jota kutsutaan Black Beautyksi, muistaakseni, ja jonkin nimisen...
Lavender Luxe, Lavender? En oikein muista. Pointti on se, että nuo kaksi muunnelmaa on sovitettu...
näillä vegaaninahkaisilla takalevyillä, ja ne näyttävät ihanilta. En ole pitänyt sellaista kädessäni, mutta rakastan näitä tekovegaaninahkaisia takalevyjä. Se on lämmin ja miellyttävän tuntuinen. Vielä kerran, Se on erilainen näkemys, mutta tämä ei ole se. Tämän nimi on muistaakseni Moonlight Pearl, ja sen on ilmeisesti suunnitellut Mazzuccelli Italiassa. Kuulostaa hienolta, mutta se ei ole..."

"näyttää erityisen hyvältä. Siinä on myös tämä kameramäki, joka on sulautettu osaksi puhelimen päälinjoihin sen sijaan, että se olisi käytännössä karkotettu omaksi kamerametsäkseen. Esimerkiksi, Minulla on tässä vielä Xiaomi 14 Ultra, jonka olen valinnut nojaamaan enemmän kameraan kuin puhelinjuttuun, josta pidän enemmän. Mutta oli miten oli, niin haluan Motorolan ottavan lisää mahdollisuuksia puhelimiensa suunnittelussa, ehkä näin, mutta ei aivan näin tulevaisuudessa, koska he ovat hyvällä asialla tarjoamalla jotain erilaista. Se on vain, että tämä erilainen on aika ruma. Mutta palataanpa taas siihen, mitä Motorola yleensä tekee ja tekee erittäin hyvin."

"He tarjoavat aggressiivista hinnoittelua ja sitten heillä on joukko hienoja spesifikaatioita, joissa on ilmeisesti kompromisseja, mutta puhelimen kokonaisuus on hyvä. Se on sama täällä. Meillä on siis IP68 pölyn- ja vedenkestävyys. Hyvä. Siinä on 125 watin lataus laatikossa olevalla laturilla. Hyvä. Siinä on 50 watin langaton lataus. Kyllä. Nyt, yleensä edullisissa malleissa luovutaan IP-sertifioinnista ja langattomasta latauksesta, mitä et tee tässä, mikä on hienoa. Saat Wi-Fi 6E:n, joka ei ole nopein mahdollinen, mutta silti riittävä."

"Bluetooth 5.4, kaikki tämä on hyvä. Nyt, kompromissi aika. Mistä luovut? Snapdragon 7 Gen 3, ei 8 Gen 3, 7 Gen 3. Huomaatko sinä? Ei. Joten älä edes hikoile. Et huomaa. Ei arkipäivässä.
Ainakaan suorituskyvyssä. Ja jopa viime vuonna, kun ihmiset testasivat Genshin Impactia vastaan, kun Snapdragon 7 Gen 3 oli markkinoiden uusin ja kuumin SoC, niin silloin se oli hyvä."

"riittävän hyvä ja tulee olemaan riittävän hyvä ja asianmukaisesti tuettu vielä pitkään. Jopa 12 gigaa LPDDR4X RAM-muistia, ei 5X, mitä et luultavasti huomaa, varsinkaan kun sitä on 12 gigaa, riippuen tietysti siitä, mitä teet. Saat 256 gigaa UFS 2.2 -tallennustilaa, kun taas jotkut lippulaivat...
ovat 4.0:ssa. Sen saatat huomata. Olemme nähneet sekä vertailuarvoissa että todellisissa suorituskykymittareissa, että mitattuna, kuten arvosteluissa tuolloin, mutta vanhemmat tallennusvaihtoehdot eivät itse asiassa voi olla erityisen haitallisia, mutta se voi tehdä jonkin verran vahinkoa, riippuen siitä, mitä teet tiettyyn työhösi varten."

"teidän, tietylle päivittäiselle virtaukselle. Akku, 4500 milliampeerituntia, joka ei tietenkään ole...
suurin ympärillä. Xiaomi Fortune Ultrassa, jota vilkaisimme hetki sitten, on 5.000 milliampeeritunnin akku, ja olemme nähneet puhelimia, jotka ylittävät jopa sen. Mutta rajallisen testaukseni perusteella voin sanoa, että se on edelleen älypuhelin, joka kestää noin puolitoista päivää. Ja tällä nopealla lataus, minua ei oikeastaan haitannut se kovinkaan paljon. Tässä on näyttö. Ei ole mitään luonnostaan erilaista. Se on 6,7-tuumainen P OLED, ja Motorola on saanut erittäin hyvää palautetta siitä."

"P OLED-näytöistään. Se on 1,5K 144 hertsin taajuudella, mikä on tietenkin hienoa. Se tuottaa 10-bittisen väriä ja huippukirkkaus on noin 2 000 nitsin huippukirkkaus. Erittäin hieno, ja tietenkin, kuten monien muidenkin Motorola-puhelimissa, se on Pantone-valtuutettu. On uusi käyttöliittymä. Olen vasta vähän pähkäillyt.
sen kanssa, mutta sen nimi on Hello UI. Älkääkä hermostuko siitä, että se vaihtaa vanhasta Moto-käyttöliittymästä Hello UI:hen..."

"koska se on periaatteessa sama. Hyvin vakiomuotoinen, hyvin hienovarainen, vain muutama erilainen kosketus, ja ne on kaikki aika hyvin. Takana on kolmoiskamerajärjestelmä. Onneksi tällä kertaa jättivät typerän makron pois ja käyttivät kunnon teleobjektiivia. Se tarkoittaa, että meillä on saamme 50 megapikselin f yli 1.4 pääkennon optisella kuvanvakaimella. Saat 13 megapikselin 120 asteen ultralaajakulmaisen ja lopuksi 10 megapikselin 3-kertaisen optisen teleobjektiivin. Motorola sanoo, että tämä on ensimmäinen Pantone-hyväksytty kamera, mikä ilmeisesti tarkoittaa, että Pantone, joka on yhtiö joka yleensä tekee väritutkimusta ja validoi kulutuselektroniikkaa sen perusteella, kuinka lähellä elämää se on."

"se pystyy jäljittelemään oikeita värejä, no, tämä on ilmeisesti ensimmäinen kerta, kun ne ovat värillisiä.
validoivat kuvia, jotka on otettu laitteessa, yleensä esimerkiksi näytöissä.
Ja rehellisesti sanottuna, rajallisen kameratestini kautta en oikeastaan huomannut eroa. Se on sama eräänlainen puoliksi keskitason älypuhelin puoliksi huippuluokan älypuhelin, jossa jos sille antaa tarpeeksi valoa, se tuottaa hienoja kuvia, joissa on kunnon korkea dynaaminen alue ja ihan ok yötilan suorituskyky, riippuen eri skenaarioiden mukaan. 120 asteen ultralaajakulma on hiukan kapea, 3x optinen tele on alkaa olla hieman vanhentunut, ja haluaisimme sen alkavan 5x, jotta se olisi kunnolla hyödyllinen zoomauskuvissa, mutta muuten se on hyvä. Voit luottaa siihen vauvasi ensiaskelien valokuvien kanssa, tai otat kuvia lemmikeistäsi, tai juhlissa, ja hyvin erilaisissa valaistustilanteissa, se on toimii hienosti. Ilmeisesti on vielä kameroita, jotka ovat paljon monipuolisempia, niin zoomin, FOV:n, objektiivien määrän, kuvaustilojen ja väriprofiilien määrän suhteen, mutta tällä saa pääasiassa homman hoidettua, ja siitä Motorola ansaitsee jonkinlaisen kiitoksen."

"Se on edelleen halvempi kuin suurin osa kilpailevista kilpailijoistaan, ja sen lisäksi jonkinlainen valinta Pixel 8:n, koska saat enemmän Googlen kaltaisen ohjelmistokokemuksen ohella kunnolla paremman kamera, koska se tekee lennossa jonkinlaista tietokonepohjaista jälkikäsittelyä, No, se on hyvä huuto, ja rehellisesti sanottuna vain siksi, että jotain Nothing Phone 2:n kaltaista..."

"on vain enemmän tyyliä ja onnistuvat paremmin haastamaan tapamme käyttää puhelimiamme, mutta...
latausnopeudet, tekniset tiedot, rakenne ja käden tuntuma, Motorola tekee sen hyvin.
Joten kiitos paljon katselusta."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää