Suomi
Gamereactor
Videos
Assassin's Creed Codename Hexe
HQ

GRTV News - First details on Codename Hexe, the most different Assassin's Creed in the series

GRTV News - First details on Codename Hexe, the most different Assassin's Creed in the series

Audio transcriptions

"Hei, hei, hei! Tervetuloa toiseen GRTV-uutiseen. Olen Alex, kuten tavallista, ja raportoin iltapäivistä...
uusimmat ja parhaat pelien, teknologian, laitteiden, elokuvien, viihteen ja kaikenlaisen osalta.
mitä ikinä haluat, mitä ikinä rakastatkin, meillä on sitä aina täällä GRTV Newsissa ja laajemmassa Gamereactor-verkossa. Jos siis peliarvosteluja, elokuva-arvosteluja, pelien esikatseluja, eksklusiivisia sisältöä ja paljon muuta kuulostaa sinun tyyppiseltä jutulta, en ymmärrä, miksei se olisi, sitten muista tutustua Gamereactoriin, mistä tahansa sen saatkin. Mutta pitemmittä puheitta, Tehdäänpä tänään uutisia tulevasta Assassin's Creed -pelistä. Ei, se ei ole se joka sijoittuu Japaniin ja jota kaikki odottavat innolla, se on Hex. Se on se, joka henkilökohtaisesti, mielestäni tulee olemaan mielenkiintoisempi kuin Assassin's Creed Red, koska mielestäni Assassin's Creedin Japanissa, no, meillä oli se tavallaan jo Rise of the Roninin kanssa tänä vuonna, mutta joka tapauksessa, Uskon, että siitä tulee jotain, joka toivottavasti täyttää kaikkien odotukset, mutta se on..."

"jotain, mitä ihmiset ovat odottaneet jo jonkin aikaa, kun taas Assassin's Creed Hex, kuten tulemme pian huomaamaan, kuulostaa todella mielenkiintoiselta järjestelmältä, koska se on menossa kohti antaa meille paljon outoja ja outoja elementtejä, joita emme ole välttämättä nähneet aiemmin.
Jos et ole perehtynyt, Assassin's Creed Hex julkistettiin muistaakseni vuonna 2022, jolloin se oli oli eräänlainen koodinimi Hex, jossa se on Assassin's Creed -peli, joka sijoittuu noitien aikakauteen, sinä 1500-luvun Eurooppaan. Olen melko varma, että se on Englanti. En ole täysin varma mutta 1500-luvun Saksa, eli nykyinen Saksa olisi ollut Pyhän saksalais-roomalainen Keisarikunta luulisin. Korjatkaa minut historiani jos olen väärässä. Joka tapauksessa, käydään vain läpi..."

"yksityiskohdat, koska Alberto on kerännyt ne loistavasti. Se tulee olemaan päähenkilömme, sukupuolta emme pysty valitsemaan ensimmäistä kertaa vähään aikaan. Luulen, että se saattaa myös Redissä, mutta Elsa tulee olemaan päähenkilömme. Hänellä tulee olemaan jonkinlaisia henkisiä voimia. Hän saattaa pystyä riivaamaan kissan, kuten kuulostaa."

"Siitä tulee paljon lineaarisempi seikkailu. Se keskittyy pelkojärjestelmään. Se on tulee olemaan paljon erilaisia elementtejä. Se sijoittuu ilmeisesti siihen aikaan.
noitien aikaan. Noitienmetsästäjät jahtaavat häntä. Siellä on tavallaan kaikki nämä eri elementtejä, jotka yhdistyvät Assassin's Creed Hexissä. Pettymyksellisin asia, minä sanon, on jotain, jonka olen sanonut viimeiseksi, koska se ei ole tulossa ulos aikaisintaan vuonna 2026, siltä näyttää. Mutta toisaalta näyttää siltä, että me saatamme olla..."

"Assassin's Creed Redin joko tänä tai ensi vuoden alussa, joten saatte ison Assassin's Creed-pelin melko pian joka tapauksessa. Mutta on silti jännittävää tietää, että tämä on työn alla.
vaikka se onkin vasta alkuvaiheessa, ja se voisi todella puhaltaa uutta henkeä mielestäni Assassin's Creed -sarjaan sellaisena kuin me sen tunnemme. Minusta Mirage oli tavallaan vähän niin kuin potku Assassin's Creedin takapuoleen, joka antoi sille sen, että okei, me menemme nyt päivittää asioita. Odyssey, Origins ja Valhalla olivat hyviä, mutta ne eivät ole sitä, mitä ne ovat."

"mitä monet fanit rakastivat sarjassa alunperin. Joten otamme sen takaisin Mirageen, lisäämme siihen joitakin uusia juttuja, ja nyt jatkamme eteenpäin, ja osa niistä on näitä - massiivisia avoimen maailman pelejä, jotkut niistä ovat lineaarisempia. Näyttää siltä, että Hexistä tulee ehkä jonkinlainen Miragen henkinen seuraaja. Kerro mitä mieltä olet Assassin'sista."

"Creed Hexistä kuitenkin. Mitä haluatte nähdä tältä noitavainoiselta, noitavainoiselta, oudolta peliltä? Minä...
Nähdään huomenna GRTV:n uutisvideossa. Hei hei."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää